Nyt fra Bruxelles - 18. april 2017 
Se nyhedsbrevet i din browser 

ROBOTT-NET
EKSPERT-TIMER TIL ROBOTTER I BYGGEBRANCHEN
25 virksomheder fra hele Europa er netop blevet tildelt de sidste ekspert-timer i EU-projektet ROBOTT-NET. Fire syddanske virksomheder er udvalgt, og en af dem er Robot at Work fra Odense, der udvikler robotløsninger til byggebranchen. 
"VORES LØSNING ER SVARET PÅ EN RÆKKE AF FREMTIDENS PROBLEMSTILLINGER"

COACHING
SMV-INSTRUMENTET ER MEGET MERE END PENGE
Når en virksomhed får tilsagn om støtte fra det europæiske program SMV-Instrumentet, følger der ofte mere end penge med. Typisk indgår virksomheden også i et coaching-forløb, der blandt andet kan handle om forretningsudvikling, organisering eller netværk.

COACHING UNDER SMV-INSTRUMENTET
I KALENDEREN

ERRIN
ROBOTICS EVENT I JUNI
Den 14. juni kan alle med interesse for robotter, digitalisering og automatisering deltage i en workshop i Bruxelles. På programmet er blandt andre den danske robotklynge Odense Robotics og Microsoft.

WORKSHOP OM ROBOTTER OG DIGITALISERING I JUNI

EVENT
European Vocational Skills Week
Europa-Kommissionen sætter igen i år fokus på erhvervsuddannelse og efteruddannelse af arbejdskraft på tværs af Europa, når der fra den 20.-24. november 2017 bliver afholdt European Vocational Skills Week 2017 i Bruxelles.

Ugen byder på udstillinger, møder, events og debat om, hvordan vi bedst bygger broer mellem virksomheder og uddannelser og hvordan vi sikre kvaliteten i erhvervsuddannelser, så arbejdskraften er bedst muligt klædt på til erhvervslivet.

VIDEO: EUROPA-KOMMISIONEN OM ARRANGEMENTET

KONKURRENCE
European Transport Innovation Challenge 2017
Nu har du muligheden for at vinde en tur til Strasbourg, hvor du skal deltage i den store ITS-konference fra den 19.-21. juni 2017, der har fokus på intelligent transport og gæster nogle af europas førende aktører inden for branchen.

Indsend din idé til et produkt eller en service, som kan bidrage til at opfylde et af de europæiske mål for transport, inden den 2. maj 2017

LÆS MERE OM DE EUROPISKE MÅL OG DELTAG I KONKURRENCEN

KONFERENCE
Nordisk konference om finansiering af energieffektivisering i København
Europa-Kommissionen inviterer den 19. maj 2017 til energikonference i København, hvor der vil være fokus på EU’s politik for energieffektivisering, samt investeringer og støttemuligheder på området. Derudover er et vigtigt punk erfaringsudveksling og diskussion af, hvordan aktører i Norden i fællesskab kan overvinde barrierer på markedet for energieffektivisering.

PROGRAM OG INFORMATION OM KONFERENCEN

INFO-EVENT
HØR NYT OM LIFE-PROGRAMMET
Som en del af EU Green Week er det i år muligt at høre om nye støttemuligheder under Europa-Kommissionens LIFE-program. Det kan du høre meget mere om til Europa-Kommissionens info-event den 31. maj i Bruxelles. 

LIFE er et EU-program for miljø og klima i perioden 2014-2020. Projekter skal sigte mod at bidrage til implementeringen og udviklingen af EU’s klima- og miljøpolitik, og herunder integrere klima- og miljøområdet i andre politikker.

INFO I MAJ: GRØN ENERGI, NATURBEVARELSE OG KLIMA

OKTOBER 2017
MØD OS PÅ WHINN 2017
Det Syddanske EU-Kontor vil være at finde på WHINN - Week of Health and INNovation i efteråret. Kontoret stiller med en stand på messedelen af WHINN - og vil også deltage i en række andre begivenheder på konferencen, blandt andet ved flere matchmaking events under dagene i oktober. 

WHINN 2017 løber af stablen fra den 10. til den 12. oktober 2017 i Odense. 

MEGET MERE OM WHINN 2017
Website
LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram
South Denmark European Office | Avenue Palmerston 3 | 1000 - Bruxelles | Belgium | Tlf: (+32) 2 285  40 95

Info@southdenmark.be | Afmeld nyhedsbrev This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
South Denmark European Office · Avenue Palmerston 3, 3 floor · Bruxelles 1000 · Belgium