Nyt fra Bruxelles - 3. januar 2016 
Se nyhedsbrevet i din browser 
NY KONSULENT
JESPER ER NY KONSULENT
I DET SYDDANSKE EU-KONTOR

Med base i Odense skal Jesper hjælpe syddanske virksomheder med at finde internationale samarbejdspartnere gennem det globale erhvervsnetværk, Enterprise Europe Network.
LÆS MERE OM JESPER VESTERGAARD HANSEN
I KALENDEREN

KONFERENCE I JANUAR
FINANSIERING AF ENERGIPROJEKTER
Vil du høre mere om, hvordan du kan finde vej til midler til dit energiprojekt?
Den 18. og 19. januar 2017 inviterer Europakommissionen til årets europæiske markedsplads for finansiering af energiprojekter.

ENERGY EFFICIENCY FINANCE MARKET PLACE
NYE INDKALDELSER

ET KREATIVT EUROPA
NYE MEDIE-INDKALDELSER
EU’s støtteprogram for kultur og kreativitet, Et Kreativt Europa, har netop offentliggjort en række indkaldelser under programmets medie-del. Indkaldelserne er målrettet organisationer og virksomheder i den kreative sektor, der arbejder med audiovisuelle produkter som fx film og lyd.

OVERSIGT OVER DE NYE INDKALDELSER

URBAN INNOVATIVE ACTIONS
CIRKULÆR ØKONOMI, MOBILITET OG INTEGRATION
Den 16. december blev der åbnet for anden runde af indkaldelser under EU’s Urban Innovative Actions (UIA). 

Budgettet for de nye indkaldelser er på 50 mio. euro, og er målrettet større europæiske byers arbejde med cirkulær økonomi, urban mobilitet og integration og flygtninge. Fristen for ansøgere er den 16. april 2017.

LÆS MERE OM URBAN INNOVATIVE ACTIONS

INFOGRAFIK
NYE ENERGI-INDKALDELSER I 2017

Energi-området er højt placeret på Europa-Kommisionens dagsorden. Budgettet for Energiprojekter i Horizon 2020 har i de seneste år været stigende og det forventes at udviklingen fortsætter.

Via Europa-Kommissionens nye infografik, kan du se hvilke emner de kommende indkaldelser i 2017 kommer til at dække. Emnerne spænder bredt fra vedvarende energiteknologier, opvarmning og køling, bygning og industri samt tjenester og produkter.  

NY EASME / EMFF INDKALDELSE
FOKUS PÅ DEN MARITIME TURISME

Europa-Kommissionen har åbnet en ny indkaldelse for projekter inden for maritim turisme langs de europæiske kyster. Der er sat 1,5 millioner euro af til projekter, hvor formålet er at etablere maritime ruter, der skal forbinde kystområder i Europa på tværs af landegrænser samt skabe synergier mellem forskellige grene af turisme-sektoren. 

LÆS MERE OM INDKALDELSEN OM TURISME

CEF OG INTERREG-PROGRAMMERNE

Connecting Europe Facility
Under CEF Transport-programmet åbnede der d. 13. oktober 4 nye indkaldelser; 2 under AP arbejdsprogrammet og 2 under MAP arbejdsprogrammet. I arbejdsprogrammerne skelnes der mellem Cohesion og General indkaldelser. For de syddanske aktører er det General indkaldelserne som man skal have fokus på, da det kun er igennem disse at aktører i Danmark kan søge om støtte til projekter. Alle 4 indkaldelser har deadline d. 7. februar 2017.
Du kan læse mere om programmerne her

Interreg Europe
Den 3. indkaldelse til Interreg Europe programmet åbner d. 1. marts 2017 og deadline for at søge er d. 30. juni 2017. I januar 2017 vil yderligere informationer om indkaldelsen blive offentliggjort.
Du kan holde dig opdateret her

Interreg Baltic Sea Region
De overordnede prioriteter i Interreg BSR programmet dækker; Kapacitet innovation, effektiv håndtering af naturressourcer og bæredygtig transport. Den 3. indkaldelse til programmet vil åbne i midten af 2017. 
Du kan holde dig opdateret her

Interreg North Sea Region
Forberedelsesfasen til den 4. indkaldelse til Interreg NSR programmet er nu startet. Selve indkaldelsen åbner i juli 2017 og deadline for interessetilkendegivelse vil være i august 2017.
Du kan holde dig opdateret her

Website
LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram
South Denmark European Office | Avenue Palmerston 3 | 1000 - Bruxelles | Belgium | Tlf: (+32) 2 285  40 95

Info@southdenmark.be | Afmeld nyhedsbrev This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
South Denmark European Office · Avenue Palmerston 3, 3 floor · Bruxelles 1000 · Belgium