Copy

Aanbevolen artikel

voor opvoeders en onderwijzers, óók in jouw omgeving!

Het is de bos bloemen op de trouwdag door een echtgeno(o)t(e) die in het dagelijks leven schittert door ontrouw of afwezigheid. Het is de commercie op Valentijnsdag. En nu: het vader- of moederdagkunstje. Wilma van Esch ergert zich aan onoprechtheid. In dit geval: als kinderen verplicht een presentje moeten maken voor hun ouder(s). 'Houd ik niet van kindertekeningen en lieve gestes? Van bossen bloemen en verwenetentjes? Jawel! Mooi wanneer je daar écht in mag en kan zijn. Geven wanneer je wilt geven, dankbaarheid tonen wanneer je echt dankbaar bent.' Lees verder

Bekijk het artikel in PDF vorm

tienbestbekeken

nieuweprofielen

Maandelijks bezoeken meer dan 170.000 mensen deze website. De afgelopen week verschenen er weer nieuwe profielen van mensen die een artikel aanleverden. Klik op hun naam en lees wie ze zijn.

Astrid Bongers is onderzoeker bij Stichting Vraagstelling.

Josua Ossendrijver (geboren Klaas Slegt) heeft over zijn levensverhaal een boek geschreven: Verdoezeld verleden, kind van de oorlog.
 

Grenzen 
in opvoeding & onderwijs


Nog een paar weken te gaan en dan is het zomervakantie. Laat je in die laatste periode – of lekker in de zomervakantie – inspireren door ons nieuwste magazine met als thema: GRENZEN in onderwijs en opvoeding. Een klassiek thema, maar met een hedendaagse invulling. Zo sparren Gert Biesta en Luc Stevens met elkaar over de invulling ervan, legt PvdA-kamerlid Tanja Jadnanansing uit met welke methode zij lesgeeft in het vmbo en verklaart Simon Verwer waarom weerstand zo’n belangrijk thema is. Het verkrijgbaar per 5 of 10 exemplaren. 

jouwbijdrage

HETKIND is een platform ter inspiratie, legitimatie en verbinding van goed onderwijs. Wil jij bijdragen? Heb jij een blog, artikel, verhaal of filmpje dat je wilt delen en dat onze thema’s raakt? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Copyright © 2016 NIVOZ/HetKind, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp