Copy

Aanbevolen artikel

voor opvoeders en onderwijzers, óók in jouw omgeving!

(foto: Jan Versweyveld)

Daar zaten we: op een Amsterdams terras, pal tegenover de Stadsschouwburg; cappuccino, ochtendzonnetje, half augustus. De stad nog op vakantie of in slaap. Een half uur later vertelt acteur Gijs Scholten van Aschat ons hoe de relatie van de politiek tot de kunsten is veranderd. Kwamen twintig jaar terug de Koks, Van Mierlo’s en Bolkesteins nog graag naar het theater om nadien een uitwisseling aan te gaan met de acteurs, tegenwoordig worden politici liever gezien bij de olympische ploeg en kun je Mark Rutte bij de Toppers aantreffen.

Lees het interview online

Lees verder in een PDF bestand

tienbestbekeken

nieuweprofielen

Maandelijks bezoeken meer dan 150.000 mensen deze website. De afgelopen week verschenen er weer nieuwe profielen van mensen die een artikel aanleverden. Klik op hun naam en lees wie ze zijn.

Margot van Rijn is orthopedagoog, moeder, rouw- en verliesbegeleider en weduwe.

Kersvers magazine hetkind met als thema SPeEL-ruimte

Met de klassieker Homo Ludens van Johan Huizinga als rode draad in ons kersvers magazine #5, brengen wij het spel, de speelse houding en de voorwaardelijke speelruimte terug in de samenleving, midden in jouw klas en jouw school (po, vo, mbo, hbo). We verkennen het thema met acteur Gijs Scholten van Aschat en met ex-prof Ruud van Nistelrooy, in relatie tot toneel/theater en sport. Het magazine is in veelvoud (5 of meer) te bestellen, voor slechts 12,50 per 5 exemplaren. Een mooi kerstcadeau voor jezelf of je hele team!

Bestel het magazine hier

jouwbijdrage

HETKIND is een platform ter inspiratie, legitimatie en verbinding van goed onderwijs. Wil jij bijdragen? Heb jij een blog, artikel, verhaal of filmpje dat je wilt delen en dat onze thema’s raakt? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Copyright © 2016 NIVOZ/HetKind, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp