Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Op deze Koningsdag een nieuwsbrief met weer een mooi aantal nieuwe luisterboeken: 36 in totaal. Wist u trouwens dat we bijna 30 luisterboeken hebben rond het onderwerp koningshuis? Hier het overzicht van luisterboeken en hoorcolleges.

Verloren is een ijzersterke nieuwe thriller van Nicci French

Nina Landry woont met haar twee kinderen op Sandling Island, een kleine gemeenschap omringd door troosteloze vlakten. Ze viert haar veertigste verjaardag. Tienerdochter Charlie organiseert een surpriseparty. Iedereen is aanwezig, behalve Charlie zelf. Niemand lijkt te weten waar zij is.

‘Bijna niet weg te leggen’ - **** Flair

In 10,5 uur gelezen door Margo Dames.

Spanning in nieuwe historische roman van Kate Mosse

Carcassonne, 1562. De negentienjarige Minou Joubert ontvangt een anonieme brief met slechts zeven woorden: Zij weet dat jij in leven bent. Voordat Minou de geheimzinnige boodschap kan ontcijferen verandert haar lot voor altijd door een ontmoeting met de jonge hugenoot Piet Reydon.

Tijden voor vuur is een waardige opvolger van Het verloren labyrint, De vergeten tombe en Citadel.

In 16 uur gelezen door Willemijn de Vries.

Hoe je geliefde je soms rampzalig kan verrassen

In Verras me zijn Sylvie en Dan al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Saai! Om hun huwelijk fris en scherp te houden, besluiten ze elkaar te verrassen. Met sexy photoshoots, dates en onverwachte uitjes. Maar alles gaat mis. De verrassingen brengen meer aan het licht dan wenselijk. Met hilarische gevolgen.

In 12 uur gelezen door Dafne Holtland.

Geld, ambitie, hoogmoed en verraad in de onderwereld

Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko is het oorlog. Mocro Maffia gaat over de vraag wie er nu precies tegenover elkaar staan en waarom?

In 7 uur gelezen door Roel Fooij.

30 manieren om weer verliefd te worden op je werk

In dertig korte hoofdstukken laat Plezier in je werk zien hoe we verandering in ons werk en leven kunnen aanbrengen. Op een heldere en aanstekelijke manier biedt Plezier in je werk inspiratie, inzicht en praktische, down-to-earth antwoorden: #Iedereenmetplezieraanhetwerk!

In 8,5 uur gelezen door Roel Fooij.

Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Abbi Glines
Eva Brooks en Cage York wonen samen in Sea Breeze, Alabama. Op een dag krijgt Cage een volledige honkbalstudiebeurs aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras... De beurs is namelijk voor Tennessee.
Downloadprijs: € 14,99
Jackie van Laren
Deel 1 van een heerlijk romantische en vrolijke trilogie over een Hollandse Grote Liefde in de internationale wereld van de dance. Voor lezers van onder andere Jennifer Probst
Downloadprijs: € 14,99
Dalia Grinkeviciute
Schaduwen over de toendra' van Dalia Grinkeviciute is het aangrijpende oorlogsdagboek van een veertienjarig meisje in een Siberische goelag.
Downloadprijs: € 12,99
Rob Ruggenberg
Gruwelijk spannend en indrukwekkend! Bekroond met de Vlag en Wimpel van de Griffeljury én met de Prijs van de Jonge Jury. Leeftijd: 12+
Downloadprijs: € 12,99
Sophie Jackson
Hartverscheurend, sexy en meeslepend, dat is 'Van jou'. Riley en Lexie zijn al sinds hun vroege jeugd verkikkerd op elkaar, maar het leven heeft hen in een andere richting geleid. Toch kunnen ze elkaar niet vergeten.
Downloadprijs: € 14,99
Camilla Läckberg
Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Als hij haar verlaat, heeft ze niets meer. Eerst is ze radeloos, maar dan besluit ze zich niet zomaar gewonnen te geven en beraamt ze een meedogeloos wraakplan.
Downloadprijs: € 14,99
Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout beschrijf in deze young adult prachtig de ontwikkeling van een jonge vrouw die uit haar schulp kruipt.
Downloadprijs: € 14,99
H.C. ten Berge
Een gedenkwaardige levensloop onder het vergrootglas.
Downloadprijs: € 8,5
Francis Marion Crawford, Hans Christian Andersen
Sophie vertelt voor het slapen gaan.
Downloadprijs: € 8,5
H.C. ten Berge
H.C. ten Berge trakteert zijn luisteraars op verhalen voor fijnproevers.
Downloadprijs: € 8,5
Baantjer
Deel 71 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de onzichtbare moordenaar’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.
Downloadprijs: € 14,99
H.C. ten Berge
Enkele van de vele werkelijkheden van meesterauteur en -verteller H.C. ten Berge.
Downloadprijs: € 8,5
Nicci French
Is Charlie weggelopen? Of is er iets rampzaligs gebeurd? Nina komt in een wanhopige strijd terecht die haar in conflict brengt met vrienden, buren, de politie en zelfs met haar eigen gezond verstand.
Downloadprijs: € 12,99
Stefan Zweig
In zijn laatste, decennialang verloren gewaande novelle verkent Stefan Zweig de kracht van de liefde en de vernietigende gevolgen van oorlog.
Downloadprijs: € 9,99
Pieter Feller
De lente is zo'n fijn seizoen! Kolletje kan naar buiten en daar is ze dan ook vaak te vinden, meestal samen met haar vriendje Dirk. Leeftijd: 4+
Downloadprijs: € 9,99
Miranda Peters
Hester heeft bovenmenselijke krachten en houdt dit strikt geheim, tot ze een jongen tegenkomt die hetzelfde kan. Ze wordt verliefd op Siem, maar niets is wat het lijkt… Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 17,95
Joseph Roth
Job is het aangrijpende verhaal van een eenvoudige joodse man en zijn gezin, en tegelijkertijd de kroniek van een heel volk en van een tijdperk dat afloopt.
Downloadprijs: € 12,99
Charles Lewinsky
Jonas is een vreemd, soms onuitstaanbaar kind. Want Jonas denkt als een volwassene, maar is gevangen in het lichaam van een kind – dat hij natuurlijk zo snel mogelijk achter zich wil laten.
Downloadprijs: € 12,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
Op weg naar school hoort Snoezebol een hele hoop lawaai uit het anders zo stille huis van Tante Geertje komen. Wat gebeurt daar? Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
C.L. Taylor
De angst is een intense thriller over obsessieve liefde, waarin een slachtoffer het heft in eigen hand neemt.
Downloadprijs: € 14,99
Hans Christian Andersen
Eerst nog een sprookje en dan…naar bed. Sophie vertelt.
Downloadprijs: € 8,5
Ingrid Oonincx
Wanneer Hannah de geheimzinnige Jack ontmoet, denkt ze dat ze de ware heeft gevonden. Maar waarom doet hij zo vreemd als er een kind vermist wordt in hun omgeving? En waarom vertelt hij nooit iets over zijn jeugd in Canada?
Downloadprijs: € 12,99
Kate Mosse
Een waardige opvolger van Het verloren labyrint, De vergeten tombe en Citadel
Downloadprijs: € 14,99
Alexandra Södergran
Hoe is het om een swinger te zijn? Wat gebeurt er in die mysterieuze parenclubs Johanna en Patrik worden door labyrinten van het genot geloodst in deze spannende erotische novelle.
Downloadprijs: € 3,99
Lisa Vild
Het seksleven van James en Andrea is saai en voorspelbaar. Ze dromen allebei van spanning en genot, maar ze hebben hun fantasieën nooit hardop geuit. Dan blijkt dat dat wat ze van elkaar dachten niet helemaal klopt.
Downloadprijs: € 0,99
Alexandra Södergran
Clara is veranderd. Ze voelt het aan elke vezel in haar lijf. Er is een nieuw en onvermoed verlangen in haar ontwaakt: ze wil zwanger worden. Als arts heeft ze zo haar mogelijkheden.
Downloadprijs: € 0,99
Alexandra Södergran
Sofi heeft een rol gekregen in een korte film en is dolgelukkig – vooral ook omdat haar tegenspeler slim, gepassioneerd en sexy is.
Downloadprijs: € 3,99
Alexandra Södergran
Op de universiteit wordt een nieuwe vakgroep geopend: Erotica. Aan het hoofd staat de grenzeloze hoogleraar in de kunsten Clas von Eros. Gedurende de collegereeks onderwerpt hij zijn studenten aan allerlei uitdagingen.
Downloadprijs: € 0,99
Alexandra Södergran
In dit korte en erotisch beladen verhaal ontdekken Johanna en Patrik alle mysterieuze geneugten van voedselerotiek.
Downloadprijs: € 0,99
Wouter Laumans, Marijn Schrijver
Mocro Maffia vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad.
Downloadprijs: € 12,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
Diep in het bos woont de tante van Snoezebol. Ze gaat er op bezoek. En wat ze dan meemaakt? Luister snel! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
De juf gaat een verhaal vertellen in de klas...maar wèg zijn al haar verhalen! Snoezebol gaat ze zoeken! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Sophie Kinsella
Hoe je geliefde je soms rampzalig kan verrassen
Downloadprijs: € 12,99
Renee Knight
Wat zou jij doen als je álles geeft voor je baas, en zij je als een baksteen laat vallen?
Downloadprijs: € 14,99
Bruce Daisley
Plezier in je werk van Bruce Daisley is voor iedereen die met meer plezier naar het werk wil gaan.
Downloadprijs: € 14,99
Jane Harper
In de eenzame outback van Australië staan twee broers bij de omheining die hun boerderijen van elkaar scheidt. Ze zijn elkaars dichtstbijzijnde buren, hun huizen liggen drie uur rijden van elkaar. De derde broer ligt dood aan hun voeten.
Downloadprijs: € 16,99
Sophie Hannah
Waarom zou iemand een moord bekennen op iemand die niet dood is?
Downloadprijs: € 14,99
Suzanne Vermeer
Dagmar heeft het prima voor elkaar. Ze werkt met plezier als stewardess en woont al twee jaar samen met haar vriend Ruben. Dat verandert allemaal op slag wanneer ze erachter komt dat Ruben vreemdgaat. En dat is pas het begin.
Downloadprijs: € 9,99
Gunnar Staalesen
Varg Veum ontmoet in zijn stamcafé de gepensioneerde politierechercheur Nymark. Kort nadat hij Veum in vertrouwen heeft genomen, wordt de ex-politieman overreden. Varg Veum gelooft niet in toeval en gaat op onderzoek uit.
Downloadprijs: € 14,99
Lusanne Hogeweg
Voor iedereen die is opgebrand en meer energie wil voor nu en in de toekomst.
Downloadprijs: € 17,95
Sarah J. Maas
Celaena Sardothien moet ze aan een nieuwe reis beginnen om de strijd met haar duistere waarheid aan te gaan… Een waarheid over haar erfenis die haar toekomst voorgoed kan veranderen.
Downloadprijs: € 14,99
Sarah J. Maas
In 'De donkere kroon' raakt Celaena verstrikt in een onontwarbare kluwen van liefde, macht en trouw. Het spannende en romantische vervolg op 'De glazen troon'.
Downloadprijs: € 14,99
Sarah J. Maas
Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt.
Downloadprijs: € 14,99
Mark Blaisse
In dit fascinerende boek ontsluiert Mark Blaisse een koninkrijk tussen streng-conservatieve waarden en een open samenleving met autorijdende vrouwen, gemengde collegezalen, theaters en pretparken.
Downloadprijs: € 14,99
M.J. Arlidge
Helen Grace is een geharde rechercheur die motor rijdt en zich het liefst alleen door het leven slaat, maar wordt achtervolgd door persoonlijke demonen die haar af en toe zelfs in een depressie dreigen te storten.
Downloadprijs: € 14,99
Gaby Rasters
Louise ontmoet Lennard bij het ontbijt in haar Brusselse hotel. Het is liefde op het eerste gezicht. Terwijl hij naar het vliegveld gaat wordt er een aanslag gepleegd... Het is het begin van een zoektocht.
Downloadprijs: € 14,99
Angela Wals
Wat doe je als je vriend vroeger overvallen pleegde? Journaliste Angela Wals ging op onderzoek uit.
Downloadprijs: € 13,99
Robert Bryndza
Met een ijzersterke hoofdpersoon waar lezers geen genoeg van zullen krijgen, voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge.
Downloadprijs: € 14,99
M.J. Arlidge
Bestsellerauteur M.J. Arlidge schrijft zijn eerste thriller buiten de Helen Grace-serie
Downloadprijs: € 14,99
Thijs van Aken, Ewout Eggink
Vier verhalen over de twee vrolijke broers Knetter en Spetter. Ze wonen in een mooi bos waar ze van alles beleven. Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 6,95
Jessica Fellowes
De Mitford-moorden</em> is een klassieke whodunit die gebaseerd is op ware gebeurtenissen: een verhaal vol intriges, schandalen, liefde en moord. En dat alles tegen de prachtige achtergrond van het Engeland van de jaren twintig.
Downloadprijs: € 13,99
Benedict Wells
Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar.
Downloadprijs: € 14,99
Rosie Walsh
Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.
Downloadprijs: € 14,99
Robert Vuijsje
'Salomons oordeel' is een ontroerende en komische roman over een familie die verstrikt raakt in de moderne tijd. De lezer wordt gedwongen om kleur te bekennen: aan welke kant sta ik nu echt?
Downloadprijs: € 12,99
Imme Dros
Bundeling van tien verhalen met als thema liefde en verlangen: sprookjes zoals Roodkapje en Repelsteeltje, mythes zoals Psyche en Eros en klassieke toneelstukken zoals Peer Gynt en Antigone. Leeftijd: 12+
Downloadprijs: € 14,99
Linda van Rijn
Tijdens de gezinsvakantie op een Spaanse camping hoopt Irene weer dichter tot haar man te komen. Maar dan zet een onverwachte ontmoeting alles in een ander daglicht…
Downloadprijs: € 14,99