Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Op 22 februari was de Nacht van het Spannende Boek, wat ook de kick-off is voor de vijfde editie van de Nederlandse Thriller Tiendaagse op Hebban.nl. Een hele goede reden om enkele actuele thrillers uit te lichten: Alle nieuwe spannende boeken vindt u hier.

Daphne Deckers leest haar nieuwe Dubbel zes

Annabel Brinkmeester presteert het om op één dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders, haar relatie, zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financiële hangmat waar ze jaren in heeft gelegen, moet Annabel nu écht de mouwen opstropen. Daphne Deckers op haar best: herkenbaar, scherp, grappig en ontroerend.

In ruim 15 uur gelezen door Daphne Deckers.

Simone van der Vlugt over Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen

In haar nieuwe magistrale roman Het schaduwspel verhaalt Simone van der Vlugt over Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, in de woelige tijd van de voc.

- 'Van der Vlugt vervlecht op heel natuurlijke wijze historie en fantasie.' (Noordhollands Dagblad)

In 8,5 uur gelezen door Ruby van Tongeren.

Tips en trucs om beter te netwerken

Sommige mensen hebben er talent voor: netwerken. Charmant lachend visitekaartjes lospeuteren, de juiste persoon precies joviaal genoeg op de schouders slaan. Helaas is dat niet iedereen gegeven. Met de tips, trucs en peptalks uit dit boek zorg je ervoor dat netwerken eindelijk wél iets oplevert.

In bijna 1,5 uur gelezen door Caroline van Keeken.

Over het zijn en krijgen van een tweede kind

Hoe is het om een kind te krijgen wanneer je er al een hebt? Wat betekent het om de tweede te zijn in een wereld die draait om de primeur? Lynn Berger neemt je mee in haar fascinerende zoektocht om het tweede kind en de tweede keer beter te begrijpen.

In ruim 4 uur gelezen door Lynn Berger.

Nieuw genre: Bibi Dumon Tak schrijft de waarheid in gedichten

Bibi Dumon Tak bedient zich van een nieuw genre om haar kennis met de lezer te delen. Ze schrijft in deze bundel niet langer de waarheid in verhalen, maar de waarheid in gedichten. Haar dieren spatten van de pagina's. Wie nooit gedichten leest zal er met deze nieuwe bundel vandaag nog aan willen beginnen. Winnaar van de Theo Thijssenprijs 2018! Leeftijd: 8+

Laat een boodschap achter in het zand wordt in drie kwartier gelezen door Sander de Heer.


Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Bibi Dumon Tak
In dit boek zijn alleen de evenhoevigen welkom. Evenhoevigen: dat zijn dieren met twee of vier tenen, zoals de dikdik, de Kaapse buffel en de giraffe die hebben. Leeftijd: 8+
Downloadprijs: € 9,99
Dominique Haijtema
Als alles om je heen wegvalt, waar hou jij je dan aan vast? Wat gebeurt er als een controlefreak de controle verliest? En tijd niet alle wonden heelt?
Downloadprijs: € 13,99
David Baldacci
Het eerste deel in een nieuwe serie over FBI-profiler Atlee Pine.
Downloadprijs: € 16,99
Frederick Forsyth
De volkomen emotieloze en meedogenloze Engelse huurmoordenaar ‘de Jakhals’ wordt door de OAS benaderd om de Franse generaal De Gaulle uit de weg te ruimen. 'De dag van de Jakhals' is door kenners verkozen tot beste thriller aller tijden.
Downloadprijs: € 9,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
De klas mag naar het museum in de stad, maar wat gebeurt er als het tubetje verf ook mee wil? Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Carolien Spaans
'Doet sneeuw pijn' is een boek over de liefde tussen twee gewone mensen, een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.
Downloadprijs: € 9,99
Daphne Deckers
Daphne Deckers op haar best in nieuwe roman: herkenbaar, scherp, grappig en ontroerend
Downloadprijs: € 9,99
Elizabeth Jane Howard
In ‘Bevrijding’, het vierde deel van ‘De Cazalets’, is de oorlog voorbij, maar voor de Cazalets is het leven er niet per se makkelijker op geworden.
Downloadprijs: € 14,99
Bo van Houwelingen, Caroline van Keeken
Met de tips, trucs en peptalks uit dit boek zorg je ervoor dat netwerken eindelijk wél iets oplevert.
Downloadprijs: € 9,99
Bert Wagendorp
De favoriet voor de proloog van de Tour de France kan niet slapen. Het maalt in zijn hoofd en angst knijpt zijn keel dicht. Naast hem ligt Van Sprundel, de Brabantse meesterknecht.
Downloadprijs: € 10,99
Wanda Reisel
'Adam' gaat over iemand die vindt dat de wet niet voor hém geldt en daarmee weg denkt te komen.
Downloadprijs: € 14,99
Nicci French
Holly is succesvol en heeft privé alles goed voor elkaar. Maar dat is één kant van haar persoonlijkheid. Is zij paranoïde of zijn haar angsten reëel? En als Holly niet meer op haar eigen intuïtie kan vertrouwen, wie is er dan om haar op te vangen als ze valt?
Downloadprijs: € 12,99
Philip Snijder
Trefzeker, liefdevol en met oog voor detail tekent Philip Snijder niet alleen het leven in een arme volkswijk, maar ook het opgroeien van een intelligente jongen die van medespeler tot toeschouwer wordt.
Downloadprijs: € 14,99
Dani van Doorn
Hoe een deftige zakenvrouw het bolwerkte aan het begin van de 20e eeuw.
Downloadprijs: € 19,95
Meta Gemert
Dit boeiende duodocument speelt zich af tegen de achtergrond van historische gebeurtenissen voor, tijdens en na de Eerste Wereldoorlog.
Downloadprijs: € 19,95
Ria Maes, Aron Wade
'Pan' is het spannende verhaal over een Antwerpse seriemoordenaar. Wetsdokter Tom Beckx gaat samen met rechercheurs Suzanne Jacobs en Raoul De Vuyst koortsachtig op zoek naar de sadistische moordenaar.
Downloadprijs: € 15,99
Hjorth Rosenfeldt
Vijftien jaar nadat seriemoordenaar Edward Hinde achter de tralies belandde, worden de lichamen van enkele vrouwen gevonden. Ze zijn vermoord op manier die overeenkomt met de werkwijze van Hinde, maar hij zit nog steeds in de gevangenis...
Downloadprijs: € 9,99
Elisabeth Strout
'Niets is onmogelijk' is een cadeau aan elke lezer die zich wellicht afvroeg hoe het jaren later met Lucy Barton zou gaan. Maar het is ook een inkijkje in een fictief universum dat uniek is in de hedendaagse literatuur.
Downloadprijs: € 14,99
Bert Wagendorp
'Masser Brock' is de spectaculaire nieuwe roman van Bert Wagendorp, een wervelend verhaal over een columnist in het hedendaagse meningencircus, waarin de waarheid ook maar een opvatting is.
Downloadprijs: € 14,99
Nathalie Pagie
De brute ontvoering van mediamagnaat Berndt Müller zet heel Zweden op zijn kop. Zijn vrouw en dochters zijn wanhopig en gaan, tegen het advies van de politie in, met de ontvoerders in gesprek... IJskoude winterthriller van eigen bodem!
Downloadprijs: € 14,99
Hein de Bont
Op een meeslepende wijze neemt Hein je mee in zijn zoektocht naar magie, bezinning en het ‘echte’ Myanmar.
Downloadprijs: € 14,95
Elisabeth Strout
In 'Ik heet Lucy Barton' wordt door een eenvoudig ziekenhuisbezoek inzicht verschaft in de meest kwetsbare relatie van allemaal: die tussen moeder en dochter.
Downloadprijs: € 14,99
Jenny Colgan
Jenny Colgan neemt ons mee naar het prachtige eiland Mure, waar en nieuwe dokter op het punt staat een slaperig dorpje aan de kust wakker te schudden.
Downloadprijs: € 4,99
Simone van der Vlugt
Magistrale roman over Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, in de woelige tijd van de voc.
Downloadprijs: € 14,99
Marion Pauw
Een vrouw is op de vlucht. Ze maakt misbruik van brave borst Ronnie Schouten omdat ze onderdak nodig heeft.
Downloadprijs: € 1,99
Francine Oomen
De ouders van Lena zijn gescheiden; om de warboel in haar hoofd een beetje op te ruimen maakt ze overal lijstjes van. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 9,99
Barry Smit
De eerste roman van Barry Smit is hard, humoristisch en schrijnend. Zijn taal is messcherp en helder, maar soms ook onverwacht hallucinant.
Downloadprijs: € 12,99
Samantha Stroombergen
Een ijzersterk, spannend thrillerdebuut van een nieuw Nederlands talent.
Downloadprijs: € 14,99
Bart Moeyaert
Bart Moeyaert vertelt verhalen over een kleine jongen die het geluk heeft op te groeien met zes grote broers. Die kleine jongen was hijzelf. Voorgelezen door de auteur.
Downloadprijs: € 13,99
Ilja Leonard Pfeijffer
Liefde in tijden van massatoerisme. De nieuwe grote roman van Ilja Leonard Pfeijffer.
Downloadprijs: € 19,99
Barbara Cartland
Prinses Marie-Celeste vindt het leven maar saai. Haar enige uitweg zijn de muzieklessen van professor Dumont. Als ze hoort dat ze uitgehuwelijkt wordt, vlucht ze met de professor naar Parijs.
Downloadprijs: € 4,99
Barbara Cartland
Alita woont bij haar rijke oom en tante op een groot landgoed waar ze werkt met paarden. Ze wordt verliefd op de rijke Amerikaan van het naastgelegen landgoed, maar haar oom wil zijn dochter koppelen aan de Amerikaan.
Downloadprijs: € 5,99
María Dueñas
Onvergetelijk verhaal over een vrouw die leert dat ze alleen kan vertrouwen op eigen kracht. Met op de achtergrond de even kleurrijke als aangrijpende geschiedenis van Spanje, Marokko en Portugal en de Tweede Wereldoorlog. Verslavende pageturner.
Downloadprijs: € 10,99
Albert Sonnevelt
Vind je passie!
Downloadprijs: € 14,95
Albert Sonnevelt
Kies je kompas.
Downloadprijs: € 19,95
Yuval Noah Harari
Yuval Noah Harari neemt ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we geworden wie we nu zijn?
Downloadprijs: € 14,99
Katrine Engberg
De gepensioneerde Gregers Hermansen struikelt en valt door de deur naar binnen. Als hij weer bijkomt, ontdekt hij dat hij boven op het bebloede lichaam van een jonge vrouw ligt...
Downloadprijs: € 16,99
Brian Tracy
In deze klassieker over productiviteit geeft Brian Tracy eenentwintig praktische en haalbare stappen die je helpen om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden.
Downloadprijs: € 14,99