Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Afgelopen weken kwamen er weer veel nieuwe luisterboeken uit, waaronder enkele titels die grote kans hebben een bestseller te worden. Zo staat de papieren uitgave van Het Rosie Resultaat na één week al op 8 in de Bestseller 60 en zijn De Tweede van Lynn Berger en Dubbel zes van Daphne Deckers ook hard op weg naar de top 10!

Alle nieuwe luisterboeken vindt u op www.luisterrijk.nl/nieuw.

Een nieuw hilarisch deel in de Rosie-reeks

Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over het leven van Don Tillman en Rosie Jarman. Dom wil zijn zoon voorbereiden op de middelbare school en start het Hudson-project. Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect.

'Ook 'Het Rosie Resultaat', het derde in de reeks, is weer geweldig.' (Haarlems Dagblad)

In 10,5 uur gelezen door Sander de Heer.

Hoe een Nederlandse consul duizenden Joden redde

Jan Zwartendijk, Nederlandse consul in Kaunas, Litouwen, ontdekt aan het begin van de Tweede Wereldoorlog een manier om duizenden uit Polen gevluchte Joden het leven te redden: hij schreef voor hen een visum uit voor Curaçao. In De rechtvaardigen beschrijft Jan Brokken het leven van Jan Zwartendijk en de lotgevallen van veel van de ontkomen Joden in een meeslepend epos.

In 14,5 uur gelezen door Jan Donkers.

Toine van Peperstraten leest biografie autocoureur Kimi Räikkönen

De Fin Kimi Räikkönen is een man van weinig woorden. Het boek Kimi Räikkönen onthult een kant van hem die tot nu toe alleen mensen in zijn naaste omgeving kenden. Auteur Kari Hotakainen kreeg exclusieve toegang tot de wereld van Kimi en zijn manier van denken. Hij interviewde de coureur en sprak met familieleden, collega’s, technici, teambazen en Formule 1-fans om Kimi’s verhaal vol dramatische momenten en grote successen op te tekenen.

In ruim 6 uur gelezen door Toine van Peperstraten.

Laat gaan wie je denkt te moeten zijn

Brené Brown beschrijft in De moed van imperfectie hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen. Ze komt met tien stellingen over een ‘bezield leven’: leven vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent. Op haar eigen, eerlijke, warme en grappige manier moedigt ze de lezer aan om perfectionisme te laten varen, stress als leefstijl los te laten, te vertrouwen op intuïtie en creativiteit de ruimte te geven.

In ruim 5,5 uur gelezen door Wivineke van Groningen.

Oorlog tussen mensen en robots, wie wint?

Er verschijnen steeds meer gevaarlijke robots. Twee jongens worden lid van een geheime groep en leren technieken uit oude vechtsporten. Zullen ze de strijd winnen? Een razend spannend boek. Geheime kracht is het eerste deel uit de serie Robotoorlog. Een boek over robots, vechten én vriendschap. Leeftijd: 10+

In ruim 3 uur gelezen door Bart van der Schaaf.


Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Hermine Landvreugd
'Kalle en het monster van Noord' is het vierde deel in de stoere Kalle-serie, waarvan er twee werden getipt door de Nederlandse Kinderjury.
Downloadprijs: € 7,99
Brené Brown
Brené Brown beschrijft in 'De moed van imperfectie' hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen.
Downloadprijs: € 14,99
Ellen Spee
BEWARE: Trolls and angry gnomes are spotted in the Netherlands! Age: 6+
Downloadprijs: € 9,95
Rob Ruggenberg
Matroos Roemer uit Middelburg strandt tijdens een ontdekkingsreis in 1772 in de Stille Zuidzee op een koraaleiland. Het eiland lijkt heel paradijselijk, maar al snel blijkt het duistere kanten te hebben. Leeftijd: 12+
Downloadprijs: € 13,99
Bibi Dumon Tak
Gouden Griffel-winnares Bibi Dumon Tak schreef eerder korte dierenportretten die te beluisteren zijn in Winterdieren en Bibi’s bijzondere beestenboek. Nu is ook Bibi's doodgewone dierenboek te beluisteren! Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 9,99
Olga Ponjee
Zijn de tieners sterk genoeg om het tij te keren?
Downloadprijs: € 17,95
MakersRadio
De vondst van een dagboek van meer dan honderd jaar oud leert ons veel over de oorspronkelijke bewoners van de VS.
Downloadprijs: € 4,99
Kari Hotakainen
Het eerste en laatste geautoriseerde boek over de Finse autocoureur Kimi Räikkönen
Downloadprijs: € 13,99
Graeme Simsion
Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het 'Rosie Resultaat' van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als 'Het Rosie Project' en 'Het Rosie Effect'.
Downloadprijs: € 16,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
Snoezebol gaat op reis naar het land van de apen. Waarom heeft ze al die sokken nodig? Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Marian van den Beuken
'Hooggevoeligheid als kracht' nodigt je uit om op een positieve manier naar je gevoeligheid en je gevoeligheden te kijken, zodat je daarin telkens opnieuw jouw unieke kracht kunt ontdekken en volgen.
Downloadprijs: € 12,5
Rinske Warner
Rinske Warner beschrijft in deze goede introductie voor mensen die meer willen weten over Ayahuasca hoe een Ayahuasca ceremonie voelt en wat het sjamanisme voor iemand persoonlijk kan betekenen.
Downloadprijs: € 12,5
Jan Brokken
Jan Zwartendijk, Nederlandse consul in Kaunas, Litouwen, ontdekt aan het begin van de Tweede Wereldoorlog een manier om duizenden uit Polen gevluchte Joden het leven te redden: hij schreef voor hen een visum uit voor Curaçao.
Downloadprijs: € 14,99
Carmen Romero Dorr
Een roman vol geheimen, over het zoeken naar de waarheid. Het verhaal van een vrouw die haar eigen toekomst vormgaf.
Downloadprijs: € 14,99
Joris Luyendijk
Voordat immigratie van moslims in Nederland een hot issue werd, probeerde Joris Luyendijk het omgekeerde: integreren in een islamitisch land. Hij schreef zich in aan de Universiteit van Caïro en sprak met leeftijdgenoten.
Downloadprijs: € 14,99
Gwen Dudok van Heel
Dit boek levert leidinggevenden praktische handvatten om hun team en zichzelf naar het volgende niveau te brengen (goud). Met meer vertrouwen, verbinding en energie wordt moeitelozer resultaat bereikt.
Downloadprijs: € 27,95
Han Peeters
OrlandO wordt door zijn biologische vader Kronos naar een verre planeet gestuurd. Op deze planeet heerst er oorlog en OrlandO gaat op een vredesmissie. Tijdens zijn afwezigheid wordt de aarde aangevallen door de Giganten.
Downloadprijs: € 18,95
Martin Sommer
Alexis de Tocqueville wordt wel gezien als de man die het meest origineel en leesbaar over de democratie als politiek systeem heeft geschreven.
Downloadprijs: € 7,99
Leonie Linssen
Eva kan niet anders dan zich overgeven aan wat zich aandient.
Downloadprijs: € 14,95
Rian Visser
Er verschijnen steeds meer gevaarlijke robots. Twee jongens worden lid van een geheime groep en leren technieken uit oude vechtsporten. Zullen ze de strijd winnen? Een razend spannend boek. Leeftijd: 10+
Downloadprijs: € 9,99
Julie Thomas
In de roman ‘Rachels verzet’ van Julie Thomas staat een jonge vrouw vlak voor de Tweede Wereldoorlog haar baby af.
Downloadprijs: € 14,99
Frederick Forsyth
De volkomen emotieloze en meedogenloze Engelse huurmoordenaar ‘de Jakhals’ wordt door de OAS benaderd om de Franse generaal De Gaulle uit de weg te ruimen. Door kenners verkozen tot beste thriller aller tijden.
Downloadprijs: € 9,99
David Baldacci
Het eerste deel in een nieuwe serie over FBI-profiler Atlee Pine.
Downloadprijs: € 16,99
Dominique Haijtema
Als alles om je heen wegvalt, waar hou jij je dan aan vast? Wat gebeurt er als een controlefreak de controle verliest? En tijd niet alle wonden heelt?
Downloadprijs: € 13,99
Bibi Dumon Tak
In dit boek zijn alleen de evenhoevigen welkom. Evenhoevigen: dat zijn dieren met twee of vier tenen, zoals de dikdik, de Kaapse buffel en de giraffe die hebben. Leeftijd: 8+
Downloadprijs: € 9,99
Bert Wagendorp
De favoriet voor de proloog van de Tour de France kan niet slapen. Het maalt in zijn hoofd en angst knijpt zijn keel dicht. Naast hem ligt Van Sprundel, de Brabantse meesterknecht.
Downloadprijs: € 10,99
Bo van Houwelingen, Caroline van Keeken
Met de tips, trucs en peptalks uit dit boek zorg je ervoor dat netwerken eindelijk wél iets oplevert.
Downloadprijs: € 9,99
Elizabeth Jane Howard
In ‘Bevrijding’, het vierde deel van ‘De Cazalets’, is de oorlog voorbij, maar voor de Cazalets is het leven er niet per se makkelijker op geworden.
Downloadprijs: € 14,99
Jill Mansell
Maxine Vaughan laat haar oog vallen op modefotograaf Guy Cassidy, een plaatselijke beroemdheid. Dit is haar kans op een glanzende carrière. Maar er zijn veel kapers op de kust…
Downloadprijs: € 12,99
Daphne Deckers
Daphne Deckers op haar best in nieuwe roman: herkenbaar, scherp, grappig en ontroerend
Downloadprijs: € 9,99
Carolien Spaans
'Doet sneeuw pijn' is een boek over de liefde tussen twee gewone mensen, een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.
Downloadprijs: € 9,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
De klas mag naar het museum in de stad, maar wat gebeurt er als het tubetje verf ook mee wil? Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99