Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Het grootste Italiaanse literaire succes van de afgelopen jaren is ongetwijfeld het vierluik De Napolitaanse romans over de Napolitaanse vriendinnen Lila en Lenù, geschreven door de mysterieuze schrijfster Elena Ferrante. De romans zijn verfilmd en vanaf 8 februari te zien op NPO2. Tegelijk zijn de luisterboekversies van deze vier romans nu tijdelijk extra laag geprijsd!

PS 21 nieuwe titels deze week! Een actueel overzicht vindt u hier: www.luisterrijk.nl/nieuw


Mysterieuze psychologische thriller vol onderhuidse spanning

Alicia Berenson lijkt een perfect leven te leiden; ze is kunstenaar, gelukkig getrouwd en woont in een prachtig huis in een goede buurt in Londen. Maar als haar man op een avond thuiskomt doet ze iets verschrikkelijks: ze schiet hem vijf keer in het gezicht. Sindsdien zwijgt ze. De stille patiënt is het debuut van Alex Michaelides en wordt uitgebracht in 25 landen. De filmrechten zijn inmiddels verkocht.

In 10 uur gelezen door Rik van de Westelaken en Jolanda van den Berg.

Een nieuwe Suzanne Vermeer! Ruzie in de familie over een testament

Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar twee nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Dan blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld. Na een flinke ruzie komt Isa niet opdagen.

Winterberg wordt in bijna 8 uur gelezen door Ruby van Tongeren.

Aangrijpende historische roman van Diney Costeloe

Auteur Diney Costeloe verovert lezersharten over de hele wereld. Haar nieuwe roman Het meisje zonder naam (The Girl With No Name) is net als de wereldhit De verloren kinderen (The Throwaway Children) een aangrijpend relaas, gebaseerd op historische feiten. Costeloe beschijft hoe Lisa Becker als 13-jarige op kindertransport wordt gezet naar Londen waar ze zich alleen in een onbekende wereld moet redden.

In ruim 16 uur gelezen door Wivineke van Groningen.

Faalkracht: beproefde methode om in drie stappen je lef te vergroten

Het loslaten van angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden is belangrijker dan ooit. Het helpt je risico's aan te gaan waar je voorheen het liefst met een grote boog omheen liep. Maar hoe doe je dat? De sleutel tot meer lef is faalkracht.

In 3 stappen van laf naar lef wordt 1,5 uur gelezen door Michel Taal.

Lena maakt lijstjes, zelfs van haar dromen

Dromen kun je als je slaapt, maar ook als je wakker bent. Dan zijn dromen wensen. Lena zou Lena niet zijn als ze er niet een hele lijst van had. Ze probeert iedereen te helpen en ontdekt dat dromen niet altijd uitkomen. Leeftijd: 9+

De droom van Lena Lijstje wordt in 3,5 uur gelezen door Dafne Holtland.


Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Jolande Withuis
Withuis’ scherpe en ontroerende ontleding van de verhouding tot haar vader weerspiegelt onze recente wereldgeschiedenis en biedt de lezer een blik van binnenuit op de Koude Oorlog.
Downloadprijs: € 16,99
Mark Haddon
'Een akkefietje' is een roman over de wijze waarop geestelijk en lichamelijk beschadigde mensen van elkaar vervreemden - en hoe ze elkaar weer weten te vinden.
Downloadprijs: € 14,99
Ken Follett
Een meesterbouwer begint aan de kathedraal die de eeuwigheid moet trotseren.
Downloadprijs: € 17,99
Jennifer L. Armentrout
'Onyx' is het tweede deel van de vijfdelige fantasyserie ‘Lux’ van Jennifer L. Armentrout. 'Onyx' gaat meteen verder waar het vorige deel 'Obsidian' ophield. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 14,99
Thomas d'Ansembourg
Een bekende valkuil: je richt je op de verwachtingen van anderen en bent dus altijd aardig en vriendelijk. Je vergeet wat je zelf wilt; angst en negatieve gevoelens liggen op de loer. Hoe doorbreek je deze negatieve spiraal?
Downloadprijs: € 15
Alex Michaelides
Alicia lijkt een perfect leven te leiden tot ze haar man vijf keer in het gezicht schiet. Sindsdien zwijgt ze. Psycho-therapeut Theo Faber is vastbesloten Alicia aan het praten te krijgen en het motief voor haar daad te achterhalen.
Downloadprijs: € 14,99
Edward van de Vendel
Oliver, zestien, groeit op in Noorwegen en is altijd samen met zijn neef Bendik, die ook zijn beste vriend is. Zijn leven lijkt zorgeloos, maar opeens gebeurt er van alles. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 13,99
Edward van de Vendel
De 18-jarige Nederlandse Tycho leidt na zijn eindexamen in Amerika een zomerkamp. Daar ontdekt hij dat hij verliefd is op de Noorse Oliver, een mede-kampleider. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 11,99
Frank Westerman
Frank Westerman schreef dit winterse verhaal samen met zijn tienjarige dochter Vera na een koude kerstvakantie op Schiermonnikoog. Leeftijd 8+
Downloadprijs: € 9,99
Sylvia Witteman
Iemand moet het doen. Iemand moet op de bres springen voor de trouw roffelende rolkoffer die symbool dreigt te worden voor toeristenhaat. Gelukkig is er Sylvia Witteman.
Downloadprijs: € 11,99
Molly Bloom
Molly Bloom organiseerde exclusieve pokerwedstrijden waar torenhoge bedragen over de tafel vlogen. Zowel Hollywood als Wall Street zullen op hun grondvesten schudden als ze horen wat Molly te vertellen heeft.
Downloadprijs: € 14,99
Michel Taal
Het loslaten van angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden is belangrijker dan ooit. Het helpt je risico's aan te gaan waar je voorheen het liefst met een grote boog omheen liep. Maar hoe doe je dat? De sleutel tot meer lef is faalkracht.
Downloadprijs: € 9,99
Jennifer L. Armentrout
'Kies voor mij' van Jennifer L. Armentrout is het vijfde deel in haar waanzinnige Wacht op mij-serie. In deze New Adult-roman spelen Stephanie en Nick de hoofdrol.
Downloadprijs: € 14,99
Diney Costeloe
1939. Lisa Becker is 13 als haar moeder een van de laatste felbegeerde plekken op een Kindertransport weet te bemachtigen. In Londen, alleen, de taal niet machtig, moet ze zich in een voor haar vreemde wereld redden.
Downloadprijs: € 14,99
Erica Terpstra
Als Onno een wens uitspreekt tegen een Boeddhabeeldje, begint de lucht te rimpelen en de grond te trillen. Ineens is hij in het oude India, en zijn beste vriendin Wendy is er ook! Een avontuurlijke reis begint... Leeftijd: 10+
Downloadprijs: € 9,99
Baantjer
'De Cock en de zwarte weduwe’, deel 84 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.
Downloadprijs: € 14,99
Menno Lanting
Menno Lanting onderzocht het fenomeen disruptie en hoe organisaties ermee omgaan. 'De disruptieparadox' ontkracht de mythe van disruptie, schetst de verborgen paradoxen en geeft 5 stappen naar echte innovatie.
Downloadprijs: € 14,99
Francine Oomen
Lena maakt van alles lijstjes, ook van haar dromen. Ze probeert iedereen te helpen en ontdekt dat dromen niet altijd uitkomen. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 9,99
Miranda Roijakkers
Ophelie staat voor vrijheid en een mooie wereld waarin eenzaamheid doorbroken wordt en gelijkwaardigheid ontstaat. Het geeft je inzicht, handvatten in de liefde, in jouw vertrouwen en energie.
Downloadprijs: € 12,5
Kristen Roupenian
'Je weet dat je dit wil' is een prikkelende verhalenbundel over seks, daten en het moderne leven. Kristen Roupenian erkent de verstoorde machtsverhouding tussen mannen en vrouwen – en doet er nog een schepje bovenop.
Downloadprijs: € 12,99
Han Peeters
Het schrikbarende verhaal achter Dutroux en consorten.
Downloadprijs: € 19,95
Han Peeters
De diepste spelonken van het satanisme
Downloadprijs: € 19,95
Suzanne Vermeer
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar twee nichten verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Dan blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld.
Downloadprijs: € 9,99
Suzan van der Goes
In deze audiocursus ontdek je in 10 lessen de 8 inzichten van mindfulness. In elke les van ongeveer 15 minuten wordt het inzicht besproken, is er een toepasselijk gedicht of verhaal en een geleide meditatie.
Downloadprijs: € 21,99
Denise Mosbach
Dit boek vertelt het inside-verhaal over Stanley Hillis. Journalist Denise Mosbach wist door te dringen tot de inner circle van Hillis en kon zo de mythische figuur Hillis ontrafelen.
Downloadprijs: € 9,99
Paul Jacobs
Dit tiende Thomas Breens-verhaal neemt de lezer mee op een spannende odyssee langs de smalle straatjes van Nice, de stadsmuren van Saint-Paul-de-Vence en de coulissen van de Antwerpse politiek.
Downloadprijs: € 10,99