Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Het is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie: vandaag start de Week van het Luisterboek. Op websites, radio en televisie, in boekwinkels en bibliotheken is er volop aandacht voor het luisterboek. En bij de Week van het Luisterboek hoort een geschenk. Sterker nog, twee geschenken! Lees er meer over in deze nieuwsbrief...

NB: Op onze site, Facebook en Twitter maken we elke dag een actietitel bekend met extra korting!

Doe mee aan het luisterboekenonderzoek en win!

Doe mee aan het Hebban Luisterboek Onderzoek en maak kans op een van de vijf luisterboekenpakketten ter waarde van vijftig euro.

Gratis! Twee luisterboeken bij iedere aankoop

Ter gelegenheid van de Week van het Luisterboek ontvangt u maar liefst twee gratis luisterboeken bij uw aankoop*. Het Luistergeschenk bevat vier spannende verhalen van de bekroond thrillerauteur Hilde Vandermeeren. De verhalen worden voorgelezen door Chava Voor in 't Holt. Daarnaast ontvangt u het complete kinderverhaal Dolfje en Foeksia in het weerwolvenbos van Paul van Loon. Dit verhaal wordt voorgelezen door Sander de Heer.

In totaal ruim 3 uur luisterplezier! De luisterboeken worden automatisch toegevoegd aan uw (betaalde) bestelling.
* Actie is niet geldig bij gratis bestellingen

In Gouden kooi is de wraak van een vrouw prachtig en pijnlijk

In Gouden kooi maken we kennis met Faye en Jack. Ze zijn het absolute droompaar. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun geluk. Maar schijn bedriegt. Als hij haar verlaat, heeft ze niets meer. Eerst is ze radeloos, maar dan besluit ze zich niet zomaar gewonnen te geven en beraamt ze een meedogenloos wraakplan.

In 10,5 uur gelezen door Miryanna van Reeden.

Jill Mansell schetst een hartverwarmend verhaal over liefde op het (on)juiste moment

Ik wil met je mee! van Jill Mansell is het hartverwarmende en grappige verhaal over de vraag of er in de liefde ooit het juiste moment is. Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen. Vooral met Cal heeft ze meteen een klik. En nog iets meer. Hij is gastvrij, charismatisch, en gewoonweg té knap.

In ruim 10 uur gelezen door Lotte Horlings.

Drie generaties in de ban van een familiegeheim

Carla de Jong duikt in Geheim leven diep in de huiveringwekkende geschiedenis van haar eigen familie. Wordt leed doorgegeven van generatie op generatie of is het mogelijk om met een schone lei te beginnen? De Nederlandse ‘Anna, Hanna en Johanna’.

In 13,5 uur gelezen door Carly Wijs.

Maarten van Rossem over de atoombom

Maarten van Rossem beschrijft in Een kleine geschiedenis van de atoombom welke wetenschappelijke vindingen leidden tot de atoombom. Hij beschrijft het gebruik was de kernwapens tegen Japan aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Vervolgens laat hij zien hoe snel de Russen ook een kernwapen wisten te maken en hoe dat de Koude Oorlog beïnvloedde.

Hoorcollege van 2,5 uur.

Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Hilde Vandermeeren, Paul van Loon
Luistergeschenk gratis bij betaalde aankoop: 4 spannende verhalen van Hilde Vandermeeren en kinderverhaal van Paul van Loon!
Downloadprijs: € 0
Nele Neuhaus
Elk jaar wordt er rond Moederdag een nieuwe moord gepleegd. De dag nadert snel, pakken ze de dader op tijd?
Downloadprijs: € 17,99
Hilde Vandermeeren
Vier spannende verhalen van bekroond thrillerauteur Hilde Vandermeeren!
Downloadprijs: € 7,99
Paul van Loon
Dolfje Weerwolfje rent per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Daar leert hij Foeksia de miniheks kennen. Maar daar is ook juf Minuul, die denkt dat Dolfje een lekker sappig moeraskonijn is. Help! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 7,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
Snoezebol mag naar de dierentuin. Ze wordt hele goeie vrienden met de olifanten! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Annegreet van Bergen
'Gouden jaren' vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten heeft veranderd.
Downloadprijs: € 14,99
Carla de Jong
Carla de Jong duikt diep in de huiveringwekkende geschiedenis van haar eigen familie. Wordt leed doorgegeven van generatie op generatie of is het mogelijk om met een schone lei te beginnen? De Nederlandse ‘Anna, Hanna en Johanna’.
Downloadprijs: € 14,99
Karen Rose
Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘Niets te vrezen’is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.
Downloadprijs: € 14,99
Jill Mansell
Mimi bezoekt haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds en raakt direct verliefd op het dorp en de mensen. Vooral met Cal heeft ze meteen een klik. Hij is gastvrij, charismatisch… en gelukkig getrouwd.
Downloadprijs: € 14,99
Maarten van Rossem
Maarten van Rossem over de totstandkoming van de atoombom, de overwegingen achter het het gebruik van kernwapens tegen Japan en hoe de supermachten elkaar in de Koude Oorlog in evenwicht hielden.
Downloadprijs: € 7,99
Whitney Scharer
Het sensationele liefdesverhaal van Vogue-model Lee Miller en de beroemde fotograaf Man Ray
Downloadprijs: € 13,99
Jaron Lanier
In tien scherpzinnige argumenten fileert Silicon Valley-pionier Jaron Lanier het kwaad van de sociale media en geeft hij een aanzet tot een rijkere, menselijkere manier van online netwerken.
Downloadprijs: € 12,99
Jens Lapidus
Levensgevaarlijk, meedogenloos en onweerstaanbaar. Deel 1 uit de Stockholm-trilogie
Downloadprijs: € 11,99
Stefanie van Mol
Jonathan, drummer bij de beroemde band Full Moon, komt zijn buurmeisje van vroeger tegen en valt voor haar ondanks zijn belofte zich nooit meer aan iemand te binden.
Downloadprijs: € 16,95
Rudolf Vrba
‘Ik ontsnapte uit Auschwitz’ is het indrukwekkende levensverhaal van Rudolf Vrba, een Slowaakse Jood die uit Auschwitz ontsnapte en het leven van ten minste 200.000 Joden wist te redden.
Downloadprijs: € 14,99
Sarah Jio
In het eilandhuis van haar oudtante vindt Emily rust voor haar gebroken hart, en een intrigerend oud dagboekje...
Downloadprijs: € 14,99
Henning Mankell
Het tweede avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander.
Downloadprijs: € 13,99
Henning Mankell
Kurt Wallander onderzoekt de wrede moord op een boerenechtpaar. Het eerste deel in de Wallander-reeks!
Downloadprijs: € 13,99
Toine Heijmans
Op zee is een spannende, wonderschone roman over ouders en kinderen en de angst om alles te verliezen.
Downloadprijs: € 12,99
Marcel Langedijk
Een verzameling columns die Marcel wekelijks schreef, vanaf de geboorte van Sammie in 2016 tot nu. Ze laten zien hoe leuk het is om vader te zijn, maar ook hoe spannend, ontroerend, moeilijk, doodvermoeiend en komisch het kan zijn.
Downloadprijs: € 11,99
Audrey van der Jagt
Het hoorspel 'Camille Claudel - In de schaduw van Rodin' werd geschreven door Audrey van der Jagt op basis van een gelijknamige solovoorstelling van Els Buitendijk.
Downloadprijs: € 13,25