Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Tot en met 6 februari is het Poëzieweek in Nederland en Vlaanderen. Gedichtendag ligt inmiddels achter ons, maar de komende dagen zijn er tal van poëzieactiviteiten in Nederland en Vlaanderen. Wij tonen graag ons mooie aanbod van ruim 100 poëzie-luisterboeken.

Het aanbod nieuwe titels deze week was overweldigend. In deze nieuwsbrief een kleine greep, een compleet overzicht vindt u hier: www.luisterrijk.nl/nieuw.

Prikkelende verhalenbundel door Kristen Roupenian

Een prikkelende verhalenbundel over seks, daten en het moderne leven. Je weet dat je dit wil toont aan dat Kristen Roupenian een gedurfde nieuwe stem is in de Amerikaanse literatuur. In een geestige, bijtende, ironische en expliciete stijl verkent ze de verstoorde machtsverhouding tussen mannen en vrouwen – en doet er nog een schepje bovenop.

In 8 uur gelezen door Miryanna van Reeden.

Frank Bervoets leest tiende Thomas Breens-verhaal van Vlaamse bestsellerschrijver Paul Jacobs

Thomas Breens is in Vlaanderen bijna een even grote bekendheid als zijn geestelijke vader, de Vlaamse auteur en voormalig radiomaker Paul Jacobs. Dit tiende Thomas Breens-verhaal neemt de lezer mee op een spannende odyssee langs de smalle straatjes van Nice, de stadsmuren van Saint-Paul-de-Vence en de coulissen van de Antwerpse politiek. Thomas Breens onderneemt een zoektocht naar de verdwenen radiopresentatrice Kathy Ongena.

In 8,5 uur gelezen door Frank Bervoets.

Waargebeurde verhaal van twee joodse zussen in het verzet

Tijdens de Tweede Wereldoorlog bestieren twee joodse zussen - Janny en Lien Brilleslijper - een van de grootste onderduikadressen in Nederland. Terwijl de laatste joden in Nederland worden opgejaagd gaat het leven van enkele tientallen onderduikers zo goed en kwaad als het ging door. Toch wordt het adres verraden en de familie Brilleslijper belandt met het laatste transport in Auschwitz.

In ruim 13 uur gelezen door Loretta Schrijver.

De geschiedenis van 'de gewone man'

Op basis van historische bronnen en egodocumenten vertelt historicus Jos Palm in 'De gewone man' het verhaal van de kleine, gewone mensen, hun problemen, verlangens en onvrede. Verplicht leesvoer dat laat zien waar het onbehagen van onze tijd vandaan komt.

In 10 uur gelezen door Frank Rigter.

Zevende deel in de Broederband-serie

In dit zevende boek van de spannende Broederband-serie vertelt Olaf, de vader van Stig, dat de zoon van de keizerin van Byzantos is gekidnapt door piraten. Olaf moet hem redden, maar heeft daar wel een schip met bemanning nodig. Al zijn hoop is gevestigd op de Reigers.

In bijna 11 uur gelezen door Miryanna van Reeden.


Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Menno Lanting
Menno Lanting onderzocht het fenomeen disruptie en hoe organisaties ermee omgaan. 'De disruptieparadox' ontkracht de mythe van disruptie, schetst de verborgen paradoxen en geeft 5 stappen naar echte innovatie.
Downloadprijs: € 14,99
Kristen Roupenian
'Je weet dat je dit wil' is een prikkelende verhalenbundel over seks, daten en het moderne leven. Kristen Roupenian erkent de verstoorde machtsverhouding tussen mannen en vrouwen – en doet er nog een schepje bovenop.
Downloadprijs: € 12,99
Han Peeters
De diepste spelonken van het satanisme
Downloadprijs: € 19,95
Han Peeters
Het schrikbarende verhaal achter Dutroux en consorten.
Downloadprijs: € 19,95
Denise Mosbach
Dit boek vertelt het inside-verhaal over Stanley Hillis. Journalist Denise Mosbach wist door te dringen tot de inner circle van Hillis en kon zo de mythische figuur Hillis ontrafelen.
Downloadprijs: € 9,99
Suzanne Vermeer
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al snel blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld...
Downloadprijs: € 9,99
Suzan van der Goes
In deze audiocursus ontdek je in 10 lessen de 8 inzichten van mindfulness. In elke les van ongeveer 15 minuten wordt het inzicht besproken, is er een toepasselijk gedicht of verhaal en een geleide meditatie.
Downloadprijs: € 21,99
Paul Jacobs
Dit tiende Thomas Breens-verhaal neemt de lezer mee op een spannende odyssee langs de smalle straatjes van Nice, de stadsmuren van Saint-Paul-de-Vence en de coulissen van de Antwerpse politiek.
Downloadprijs: € 10,99
Andrew Hogan, Douglas Century
Het exclusieve verhaal van de DEA-agent die Mexico's grootste drugsbaron El Chapo oppakte.
Downloadprijs: € 14,99
Clare Fisher
Beth, net twintig jaar, zit in de gevangenis. Ze praat liever niet over haar leven daarvoor of over waarom ze daar zit.
Downloadprijs: € 14,99
Line Kyed Knudsen
Emma vindt het spannend als ze voor het eerst gaat logeren bij Liv. Ze mist haar moeder. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 1,99
Line Kyed Knudsen
Liv krijgt eindelijk een puppy. Samen met Emma wil ze met haar spelen, maar hij bijt. Misschien is een puppy toch niet zo leuk. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 1,99
Line Kyed Knudsen
Emma heeft een leuk feestje voor haar verjaardag. Ook Liv is jarig en organiseert een feest. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 1,99
Agatha Christie
De absolute top in het detective genre
Downloadprijs: € 9,99
Karin Slaughter
Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft.
Downloadprijs: € 14,99
Hjorth Rosenfeldt
Het lichaam van de zestienjarige Roger wordt gevonden: hij lijkt omgebracht met messteken, maar nader onderzoek toont aan dat de kogel die hem doodde is weggesneden. Een oude vriend vraagt psycholoog Sebastian Bergman om hulp bij het onderzoek.
Downloadprijs: € 9,99
Roxane van Iperen
Het waargebeurde verhaal van twee joodse zussen in het verzet, een onderduikvilla in 't Gooi en het onvermijdelijke verraad
Downloadprijs: € 9,99
Marjolijn Hof
Gouden Griffel-winnares Marjolijn Hof schreef 'De regels van drie' in een houten huis aan de IJslandse kust met uitzicht op de bergen. De wind blies het dak bijna van het huis en Marjolijn moest iedere ochtend sneeuwruimen. Leeftijd: 10+
Downloadprijs: € 11,99
Barbara Cartland
De schatrijke markies van Fane raakt gefascineerd door de jonge, arme Cyrilla. Zij verkoopt vervalste schilderijen om de arts van haar zieke vader te betalen.
Downloadprijs: € 6,99
Barbara Cartland
Majoor Chester moet noodgedwongen overnachten op het uitgeleefde Buckden Manor waar Petula Buckden in armoede leeft. De twee denken niet elkaar daarna ooit weer te ontmoeten.
Downloadprijs: € 6,99
Selma Lagerlöf
De ondeugende Niels plaagt een kabouter. Als straf maakt die hem net zo klein als hijzelf. Op de rug van een gans maakt Niels een lange reis door Zweden. Leeftijd: 10+
Downloadprijs: € 2,99
Barbara Cartland
Het saaie leven van de prachtige Angelina krijgt een lichtpuntje als het Griekse consulaat naast haar prins Xenos van Cephalonia groots onthaalt.
Downloadprijs: € 4,99
Barbara Cartland
Caryl schiet naar zus Romara Shaldon te hulp die zwanger is van een verschrikkelijke man. Haar aanwezigheid kan niet voorkomen dat Romara tegen haar zin trouwt. Caryl wordt gevangen gehouden.
Downloadprijs: € 4,99
Sandra Schwartz
Eerste boek van de serie 'Een vleugje magie' over de drie vriendinnen Runa, Vigga en Frida. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 4,99
Willeke Meijer
Een aangrijpend luisterboek over misbruik, onrecht, moed en volharding.
Downloadprijs: € 19,95
T.M. Logan
Wat als na een verschrikkelijke gebeurtenis je perfecte leven, je perfecte vrouw en je perfecte zoon gebaseerd blijken te zijn op leugens?
Downloadprijs: € 14,99
Arnon Grunberg
'Het aapje dat geluk pakt' van Arnon Grunberg is een vlijmscherp boek dat het verdient opnieuw omarmd te worden.
Downloadprijs: € 9,99
Barbara Cartland
Kelda blijft achter als Yvette de Villon ontsnapt van een gedwongen huwelijk met de Gouverneur-Generaal in Senegal.
Downloadprijs: € 5,99
Line Kyed Knudsen
Wanneer Julie bij Klara en Rose in de klas komt, wordt alles anders voor Klara. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 3,99
Line Kyed Knudsen
Klara is dol op Benjamin uit haar klas. Ze heeft zelfs een verjaardagscadeautje voor hem gekocht. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 3,99
Alexandra Södergran
Het leven van Maria staat volledig in het teken van geruzie met haar moeder en zusje. Tot ze de charmante, gespierde Christian ontmoet. Hij blijkt een gevaarlijke kant te hebben.
Downloadprijs: € 2,99
Alexandra Södergran
Het valt Lisa zwaar zonder haar oude leven. Tot een sexy, zelfverzekerde man haar een mogelijkheid tot warmte en liefde biedt.
Downloadprijs: € 2,99
Alexandra Södergran
De mooie jonge Nadja begint een verleidingsspel met een bouwvakker dat hen naar plekken voert die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.
Downloadprijs: € 2,99
Inger Gammelgaard Madsen
Rechercheur Johan Boje wordt op beestachtige wijze vermoord. De dader lijkt een collega. Rolando Benito van de Rijksrecherche krijgt de opdracht het mysterie op te lossen.
Downloadprijs: € 2,99
Inger Gammelgaard Madsen
De crimineel Bertram en zijn drie vrienden Bjarke, Kasper en Felix noemen zich de Raven. Het stelen van een leren jasje dreigt fatale gevolgen te hebben.
Downloadprijs: € 1,99
Gebroeders Grimm
Verzamelbundel met 39 sprookjes van de gebroeders Grimm. Oorspronkelijke gepubliceerd onder de titel Kinder- und Hausmärchen.
Downloadprijs: € 7,99
Line Kyed Knudsen
Eerste en tweede boek in de serie over Klara en haar vriendinnen. Leeftijd: 8+
Downloadprijs: € 7,99
Line Kyed Knudsen
Derde en vierde boek in de serie over Klara en haar vriendinnen. Leeftijd: 8+
Downloadprijs: € 7,99
Peter Gotthardt
Eerste en tweede boek in de serie over Sandra, Monika, Sigurd en de mysterieuze prins Carvallo. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 3,99
Peter Gotthardt
Derde en vierde boek in de serie over Sandra, Monika, Sigurd en de mysterieuze prins Carvallo. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 3,99
Alexandra Södergran
Als Eddie op een dag een man en een vrouw aan de andere kant van de binnenplaats seks ziet hebben, moet hij kijken. Maar dingen aanschouwen kan gevaarlijk zijn.
Downloadprijs: € 2,99
Line Kyed Knudsen
Liv en Emma raken samen met Hassan verdwaalt. Welke kant is de rest van de klas op gereden? Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 1,99
Line Kyed Knudsen
Klara en haar vriendinnen spelen samen met de jongens een kusspel op de BSO. Leeftijd: 8+
Downloadprijs: € 3,99
Line Kyed Knudsen
Rose en Julie gaan bij Malou logeren. Klara kan niet, omdat ze ziek is. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 3,99
Peter Gotthardt
Het is een doodgewone zomer voor Monika, Sigurd en Sandra. Totdat prins Carvallo hun leven komt binnengevlogen. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 2,99
Peter Gotthardt
Sigurd, Sandra en Monika zijn blij verrast als ze weer bezoek krijgen van prins Carvallo. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 2,99
Peter Gotthardt
Het derde boek in de serie over Sandra, Monika, Sigurd en de mysterieuze prins Carvallo. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 2,99
Peter Gotthardt
Het vierde en laatste boek in de serie over Sandra, Monika, Sigurd en de mysterieuze prins Carvallo. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 2,99
Sandra Schwartz
Tweede deel van de serie 'Een vleugje magie' met de drie vriendinnen Runa, Vigga en Frida. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 4,99
Sandra Schwartz
Runa is helemaal weg van Noah. Vigga vindt Noah ook leuk. Maar Frida zei het als eerste. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 4,99
Jane Austen
De klassieker 'Sense and Sensibility', Jane Austens fascinerende zedenspel over de zusters Dashwood, nu als Nederlandstalig luisterboek.
Downloadprijs: € 3,99
Lisa Vild
Camgirl is het eerste deel van een trilogie die gaat over hoe een jonge, onervaren vrouw zichzelf en haar seksualiteit ontdekt.
Downloadprijs: € 2,99
Tonke Dragt
Wat als een verzonnen avontuur je leven overneemt? Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 8,99
Jill Mansell
Op haar vrijgezellenavond gebeurt het laatste wat Poppy ooit had verwacht: ze ontmoet de man van haar dromen. En dat is níet haar aanstaande bruidegom, maar de knappe Tom! Heeft ze nu de boot gemist?
Downloadprijs: € 12,99
Jill Mansell
Cleo schrikt zich lam als ze op een begrafenis opeens oog in oog staat met haar vroegere klasgenoot Johnny. Wat een pestkop was dat altijd; ze heeft er nog een complex van!
Downloadprijs: € 12,99
Agatha Christie
Hercule Poirot in optima forma!
Downloadprijs: € 9,99
John Flanagan
In dit zevende boek van de spannende Broederband-serie vertelt Olaf, de vader van Stig, dat de zoon van de keizerin van Byzantos is gekidnapt door piraten. Olaf moet hem redden. Leeftijd: 10+
Downloadprijs: € 15,99
Jos Pam
Op basis van historische bronnen en egodocumenten vertelt historicus Jos Palm in 'De gewone man' het verhaal van de kleine, gewone mensen, hun problemen, verlangens en onvrede. Verplicht leesvoer dat laat zien waar het onbehagen van onze tijd vandaan komt.
Downloadprijs: € 14,99
Christine Otten
Het waargebeurde verhaal van twee geliefden die er alles voor overhebben om bij elkaar en bij hun kind te zijn. Een spannend en actueel boek over grenzen, dromen, wilskracht en liefde.
Downloadprijs: € 14,99
Gary Northfield
De gigagrappige Julius Zebra is terug! Na 'Rollebollen met de Romeinen' en 'Bonje met de Britten' is er nu het spannende en superleuke 'Ellende met de Egyptenaren'. Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 11,99