Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<Voornaam>> <<Tussenvoegsel(s)>> <<Achternaam>>,

Tatjana Almuli over het gewicht van gewicht

Tatjana is al haar hele leven dik. En krijgt dus al zo lang ze zich kan herinneren ongevraagd commentaar op haar lijf. Naaste familie, wildvreemden, specialisten: iedereen vindt het nodig haar te vertellen dat dik zijn iets slechts is. In Knap voor een dik meisje neemt Tatjana zélf de regie in het gesprek over haar lichaam, en doet openhartig verslag van het leven als dikke vrouw in een land waar dun zijn de norm is.

In 4,5 uur gelezen door Tatjana Almuli.

Magische thriller rond Thomas Edison

New York, 1888. Thomas Edison claimt het patent op de gloeilamp en elektriciteit en klaagt George Westinghouse aan voor het onvoorstelbare bedrag van 1 miljard dollar. Westinghouse kiest een verrassende advocaat: de onervaren, 26-jarige Paul Cravath. Een duivels juridisch gevecht volgt, vol spionage, moord en misleiding.

In 12 uur gelezen door Jorit Ruis.

Artsen over die ene patiënt die hun leven veranderde

De verhalen die in Die ene patiënt zijn samengebracht bieden een aangrijpende en leerzame inkijk in de ziel en de gedachtewereld van onze zorgverleners, en laten zien welke belangrijke lessen zij van hun patiënten leerden. ‘We zijn te gast in het leven van een ander en zo horen we ons te gedragen,’ zegt een van de geïnterviewden.

In 5 uur gelezen door Tanneke Hartzuiker, Louis van Beek en Ellen de Visser.

Hoorcollege over de kansen en gevaren in cyberspace

De komst van cyberspace heeft onze levens gemakkelijker en efficiënter gemaakt. Tegelijkertijd kent cyberspace ook risico’s, variërend van cybercrime en spionage tot gevaren voor onze privacy en potentiële bedreigingen voor onze kritieke infrastructuren. In het college Cyber security zet Bibi van den Berg uiteen wat cyberspace is en met welke partijen wij daarin allemaal te maken hebben.

Hoorcollege van 3 uur door Bibi van den Berg.

Epische roman over de eeuwige zoektocht naar zingeving

De hemel verslinden omspant twintig jaar en vier levens. Het is een epische en intense roman over verbondenheid, liefde, familie en de eeuwige zoektocht naar zingeving.

'De hemel verslinden is een meer dan waardige opvolger van De eenzaamheid van de priemgetallen' - Trouw.

In 14 uur gelezen door Esther Floor.

Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Inge Ipenburg
De sterke en zelfstandige Maxine Steenstra is het middelpunt van 'Moordenaarsstorm'. Ze woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt.
Downloadprijs: € 14,99
Philip Snijder
Een jong stel uit Amsterdam gaat naar Palermo voor hun eerste buitenlandse vakantie. Ze spreken geen woord Italiaans. Ze worden op sleeptouw genomen door leeftijdsgenoten uit de incrowd van de grote stad. Maar ze leren ook een ander Sicilië kennen.
Downloadprijs: € 14,99
Aad Vlag
Laat je meezuigen in deze zinderende science fiction
Downloadprijs: € 18,95
Margreeet Schouwenaar
De bundel ‘Zinstrelende poëzie en andere gedichten’ werd samengesteld uit twee bibliofiele uitgaven: Warm van Vacht en Verlies van Lief.
Downloadprijs: € 12,95
Dani van Doorn
Bijzondere mix van fictie en de stoornis NLD ((Non verbal Learning disability) bij kinderen. Voor iedereen die er meer van wil weten of er begrip voor wil kweken. Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 9,95
Mario Escobar
Hartverscheurende roman, gebaseerd op het leven van Helene Hannemann, de vrouw die vrijwillig op de trein naar Auschwitz stapte en hoop bracht in het leven van de kinderen in het kamp.
Downloadprijs: € 14,99
Frank Westerman
Het bejubelde onderzoek naar een raadselachtige sterfte: 'Stikvallei' is nu verkrijgbaar als luisterboek!
Downloadprijs: € 13,99
Francine Oomen
Een onmisbaar boek voor iedereen met/zonder verkering, met/zonder depri-moeder en met/zonder masker. Leeftijd: 12+
Downloadprijs: € 9,99
Ellen de Visser
De verhalen die in Die ene patiënt zijn samengebracht bieden een aangrijpende en leerzame inkijk in de ziel en de gedachtewereld van onze zorgverleners, en laten zien welke belangrijke lessen zij van hun patiënten leerden.
Downloadprijs: € 12,99
Hjorth Rosenfeldt
Sebastian Bergman is teruggekeerd naar zijn oude leven. Wanneer Uppsala wordt opgeschrikt door een serieverkrachter, roept de politie roept de hulp in van de Nationale Recherche en ook Bergman sluit zich weer bij het team aan.
Downloadprijs: € 14,99
Graham Moore
Een magische thriller over genieën, kostbare ambitie en de strijd om de wereld van elektriciteit te voorzien
Downloadprijs: € 9,99
Ruth Ware
'De dood van mevrouw Westaway' is donker en dramatisch, deels moordmysterie, deels familiedrama.
Downloadprijs: € 14,99
N.I.B. Provocateur
Super Accountmanager is een gids voor startende (en bestaande) accountmanagers. Met de Gentleman-in-Business methode wordt jij ook succesvol. Via deze methode haal je jouw targets en heb je plezier!
Downloadprijs: € 15
Tatjana Almuli
Tatjana neemt met dit boek zélf de regie in het gesprek over haar lichaam, en doet openhartig verslag van het leven als dikke vrouw in een land waar dun zijn de norm is.
Downloadprijs: € 12,99
N.I.B. Provocateur
This is the number 1 salesguide for every (new)accountmanager. It gives you clear information, knowledge and tools which you can use immediately. Motto: Have fun and reach your salestargets!
Downloadprijs: € 15
Erica Ferencik
Nacht op de rivier van Erica Ferencik is een onvergetelijke thriller voor liefhebbers van Ruth Ware.
Downloadprijs: € 9,99
Tomi Adeyemi
Ooit leefden er in Orïsha mensen met magische krachten. Tot een wrede koning besloot de magi, een minderheid met donkere huid en zilverwitte haren, te vervolgen…
Downloadprijs: € 14,99
Bibi van den Berg
De komst van cyberspace heeft onze levens gemakkelijker en efficiënter gemaakt. Dankzij cyberspace kunnen we altijd en overal bij informatie, hebben we onze netwerken altijd bij de hand en zijn afstanden in ruimte en tijd verwaarloosbaar geworden.
Downloadprijs: € 15
Lina Bengstdotter
Op een warme zomeravond verdwijnt de zeventienjarige Annabelle uit het afgelegen dorpje Gullspång.
Downloadprijs: € 14,99
Simone Luijten
De honden zijn niet de enige reden dat Lisa wekelijks in het asiel te vinden is. Dierenarts Richard is een aantrekkelijke man, en nog single ook. Zelfs Jazz lijkt dol op hem. Als er een puppy wordt achtergelaten, breng dat Lisa en Richard dichter bij elkaar
Downloadprijs: € 3,99
Marcel Langedijk
Gordon Heuckeroth: Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla's in Het Gooi, van marktkoopman naar de zegereeksen met De Toppers in de ArenA.
Downloadprijs: € 9,99
Sabine Tobback
We horen langs alle kanten dat we onze grenzen moeten bewaken. Terecht maar we mogen hard werken niet demoniseren. Sabine doorbreekt de taboes rond hard werken en geeft je een handige toolkit.
Downloadprijs: € 29,99
Olof van Joolen, Silvan Schoonhoven
In 'Liggen blijven!' vertellen de mariniers voor het eerst wat decennialang geheim moest blijven. Het boek bestrijkt de jaren ’70-’78; behalve Wassenaar en De Punt komen onder meer de treinkaping bij Wijster en de gegijzelde school in Bovensmilde aan bod.
Downloadprijs: € 14,99
Apotheker &amp; Van Dissel
'Erfenis' van Henk Apotheker & Kirsten van Dissel is een gelaagde thriller over familie, uitbuiting en nietsontziend egoïsme. Nederlands thrillerfenomeen voor liefhebbers van Penoza.
Downloadprijs: € 12,99
Sophie Hannah
Sophie Hannah ‘Alles op het spel’ is de nieuwe thriller van de koningin van de Britse spanning. Naast haar serie met Charlie & Simon in de hoofdrol, is ‘Alles op het spel’ een standalone.
Downloadprijs: € 14,99
Abbi Glines
Een onverwachte relatie in deze Sea Breeze-roman van New York Times-bestsellerauteur Abbi Glines.
Downloadprijs: € 14,99
Sophie Hannah
De Engelse producer Fliss Benson krijgt op haar werk een anonieme kaart met 4 x 4 cijfers. Kort erna wordt een van drie vrouwen die ten onrechte voor wiegendood zijn veroordeeld, Helen Yardley, vermoord gevonden.
Downloadprijs: € 14,99
Louise Hay
Laat je negatieve gedachten over jezelf los met de affirmaties van Louise Hay, een moeiteloze manier om mooie gedachten diep in ons onderbewustzijn te laten doordringen, waar ze hun helende werk doen!
Downloadprijs: € 15
Lee Child
Jack Reacher maakt een tussenstop op een afgelegen station met de bijzondere naam Mother's Rest. Hier vindt hij een stadje vol wantrouwige mensen en een raadselachtig briefje over tweehonderd doden...
Downloadprijs: € 12,99
Shoukei Matsumoto
In Japan staat reinheid direct naast verlichting. De zenboeddhistische monnik Shoukei Matsumoto laat je aan de hand van oude tradities zien hoe je met een paar eenvoudige veranderingen energieker, gelukkiger en tevredener zult zijn.
Downloadprijs: € 9,99
Judic Oostbroek, Ephraim de Rooij, Sylvia Peters, Roos Zandbergen
Geniet van deze zwoele zomerverhalen met een vleugje erotiek.
Downloadprijs: € 14,95
Pieter Feller
Grappige lenteavonturen van Kolletje en haar vriendje Dirk. Leeftijd: 4+
Downloadprijs: € 6,99
Vanessa Garden
Ruby verliest haar moeder aan zelfmoord en worstelt met haar emoties als Byron, een jonge muzikant, opduikt in het stadje waar ze woont. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 15,95
M.G. Leonard
Wanneer Darkus het geheime keverlaboratorium van Lucretia binnendringt, blijken haar plannen nog afschuwelijker dan hij ooit had kunnen denken. Kan hij de wrede Keverkoningin op tijd stoppen? Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 12,99
Steve Cavanagh
Wat als de moordenaar niet veroordeeld is? Wat als de moordenaar in de jury zit?
Downloadprijs: € 14,99
Deon Meyer
Iemand heeft het lichaam van een Amerikaanse vrouw bewerkt met bleekwater en daarna over een muur gedrapeerd, boven aan Sir Lowry's Pass. De zaak van het Gebleekte Lijk biedt slechts twee minieme aanknopingspunten...
Downloadprijs: € 2,49
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
De beste vriendin van Snoezebol komt logeren. Het dreigt helemaal fout te lopen...gelukkig biedt de gekke tante hulp! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Paulo Giordano
'De hemel verslinden' omspant twintig jaar en vier levens. Het is een epische en intense roman over verbondenheid, liefde, familie en de eeuwige zoektocht naar zingeving.
Downloadprijs: € 14,99
Yvonne Gillissen
NOW WOULD YOU BELIEVE THIS ?…?! is a story about the secret of love. Zaven and his girlfriend Camilla like playing outside in the snow together. They want to make snowmen. But then something strange happens. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 5,5
Baantjer
Deel 73 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de dood van een engel’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam
Downloadprijs: € 14,99
Agatha Christie
Agatha Christie de bestverkopende auteur aller tijden
Downloadprijs: € 9,99
Peter Buwalda
De jonge Shell-employé Ludwig Smit kruipt steeds dichter op de huid van zijn vader, Johan Tromp, die tweeëndertig jaar lang de grote onbekende in zijn leven is geweest.
Downloadprijs: € 16,99
Maarten 't Hart
Maarten 't Hart over zijn grootste, oudste, diepste liefde: Johann Sebastian Bach. Inclusief fragmenten van de favoriete Bach-cantates van Maarten 't Hart!
Downloadprijs: € 15,99
Anneleen Bru
Het handboek 'I love Happy Cats' laat voor vele kattenliefhebbers een nieuwe wereld opengaan over hun kat en hoe ze gelukkiger te maken.
Downloadprijs: € 24,99
Edward Hendriks
Sommige meisjes uit je verleden kun je maar beter nooit meer zien. Een snoeiharde wraakthriller van Apple Books Bestselling Author Edward Hendriks.
Downloadprijs: € 3,99