Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Nog tot en met zondag is het Week van het Luisterboek. Tijdens de week wordt traditioneel de Hebban Luisterboek Award uitgereikt. Dit jaar zijn er maar liefst twee awards. Lees meer over de winnaars in deze nieuwsbrief...

NB: nog tot en met zondag ontvangt u het Luistergeschenk gratis bij iedere betaalde aankoop!

Johan Fretz wint Hebban Luisterboek Award categorie volwassenen

In het Radio 5-programma De MAX! maakte juryvoorzitter Henkjan Smits de winnaars bekend van de Hebban Luisterboek Awards. In de categorie volwassenen ging de prijs naar Johan Fretz die zijn eigen roman Onder de paramariboom leest. De jury oordeelt dat Fretz perfect in staat is het verhaal met humor over te dragen, via accenten waarmee hij zijn geliefde familieleden neerzet zonder dat het een karikatuur wordt.

Download Onder de paramariboom met 20 procent korting. Gebruik tijdens het afrekenen couponcode WVHL2019. Actie geldt tot zondag 19 mei.

Frank Lammers wint Hebban Luisterboek Award categorie kinderen

In de categorie kinderboeken ging de prijs voor het beste luisterboek dit jaar naar Frank Lammers. Hij las De familie R.I.P. voor, geschreven door Paul van Loon. "Hij vertelt het alsof hij naast de toehoorder zit en alsof hij het zelf beleeft," staat in het juryrapport. "Het luisterboek wordt een extra beleving omdat Lammers echt 'acteert'."

Download De familie R.I.P. met 20 procent korting. Gebruik tijdens het afrekenen couponcode WVHL2019. Actie geldt tot zondag 19 mei.

De fout van haar leven of de beste beslissing ever?

Evelien heeft het allemaal: een aantrekkelijke man, twee schatten van dochtertjes, een prachtig huis en een fantastisch sociaal leven. Maar Evelien wil niet meer zo doorgaan. Ze twijfelt aan alles, haar relatie, of ze een goede moeder is, maar vooral aan zichzelf. Ze heeft geen idee meer wie ze is en wat ze wil.

In 8,5 uur gelezen door Miryanna van Reeden.

Politieke thriller van topauteur Deon Meyer

In Prooi geniet Daniel Darret van een rustig bestaan in Bordeaux, nadat hij zijn gewelddadige verleden achter zich heeft gelaten. Maar dan doet een oude kameraad een beroep op hem om zijn vaderland te dienen. Zijn prooi: de corrupte president. Lukt het de Valken de aanslag te dwarsbomen?

In 14 uur gelezen door Sander de Heer.

Weer een superspannend vervolg op bestseller Nevermoor

Morrigan Crow mag zich aansluiten bij het Wondergenootschap. Ze kijkt uit naar haar nieuwe opleiding, maar het genootschap lijkt haar alleen maar te willen leren hoe slecht en boosaardig de Wondersmid is, voor wie de inwoners van Nevermoor doodsbang zijn. Leeftijd: 10+

In 11 uur gelezen door Peggy Vrijens.

Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Arne Dahl
Arne Dahl bewijst met <i>Middenwater</i> opnieuw zijn meesterschap. Dit derde deel van de Berger & Blomreeks is weer een thriller van internationale allure.
Downloadprijs: € 14,99
Menno Lanting
‘Het geheim van disruptie’ van Menno Lanting bevat de kernboodschap uit zijn bestseller ‘De disruptieparadox’: de vier paradoxen van disruptie.
Downloadprijs: € 12,99
Hetty Verolme
Hetty Werkendam is nog maar een meisje als zij vanuit Amsterdam naar Bergen-Belsen wordt gedeporteerd. Als een van de oudste kinderen wordt Hetty ‘de kleine moeder’ van de kinderbarak.
Downloadprijs: € 14,99
Jessica Townsend
Na Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is er nu het superspannende vervolg: Wondersmid – De roeping van Morrigan Crow. Leeftijd: 10+
Downloadprijs: € 12,99
Margreeet Schouwenaar
Hoe stout is Stinkertje Stout? Leeftijd: 4+
Downloadprijs: € 14,95
Hugh Walpole
Indrukwekkende roman over Rusland aan het begin van de 20e eeuw.
Downloadprijs: € 19,95
Mathilde Hoekstra
De ideale man van Mathilde Hoekstra is een komisch en herkenbaar verhaal over een jonge moeder die uit haar ingedutte relatie wil stappen. De fout van haar leven of de beste beslissing ever?
Downloadprijs: € 14,99
Lykele Muus
'We doen wat we kunnen' is een filmische, indringende pageturner vol scherpe dialogen en confronterende vragen. Wat blijft er van jezelf en je relatie over als je kind wegvalt.
Downloadprijs: € 13,99
Maaike van Poelje
De jongen Melle ontdekt dat hij met honden kan praten. Samen met een Spaanse zwerfhond stort hij zich in een spannend avontuur om onrecht tegen deze dieren uit de wereld te helpen. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 13,9
Edward van de Vendel, Anoush Elman
De gelukvinder', van Edward van de Vendel en Anoush Elman, vertelt het aangrijpende levensverhaal van Hamayun, een Afghaanse vluchteling. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 12,99
Thea Dubelaar
30 grappige luisterverhalen voor kleuters. Sander is vijf en zit vol goede, domme, stoute en lieve plannen. Leeftijd: 4+
Downloadprijs: € 12,95
Olav Mol, Erik Houben
Het verhaal van Ayrton Senna, de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen, door vele collega’s en fans gezien als de beste Formule 1-coureur aller tijden.
Downloadprijs: € 11,99
Hanneke Hendrix
Hanneke Hendrix beschrijft de levens van mensen met kwetsuren.
Downloadprijs: € 13,99
Kelly Weekers
Op basis van simpele stappen laat Kelly Weekers zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Nuchter en met humor, met opdrachten, voorbeelden, stappenplannen, tips en quotes.
Downloadprijs: € 16,99
Miriam Guensberg
Auto’s, vrouwen, bekentenissen en een indrukwekkende Poolse geschiedenis in deze wervelende roman over een Poolse charmeur. Meerstemmig ingesproken luisterboek, mét muziek!
Downloadprijs: € 12,99
Ron Wunderink
Via de verhalen van de mannen aan de top bi KLM tot piloten, stewardessen en grondpersoneel beleven we de spanningen, tegenslagen, avonturen en de nooit ophoudende ambitie om de wereld te veroveren.
Downloadprijs: € 14,99
Jeroen Ansink
Flow is een bekend begrip om een situatie te beschrijven waarin je volledig samenvalt met dat wat je aan het doen bent, waarbij zonder tijdsbesef iedere handeling automatisch voortvloeit uit de vorige, je een staat van optimaal geluk ervaart.
Downloadprijs: € 9,99
Stefan Popa
Stefan Popa vangt het vergeten Aroemeense volk in literatuur, net voordat dat dreigt te verdwijnen.
Downloadprijs: € 14,99
Melinda Metz
Jamie is vierendertig, single, en heeft voorlopig genoeg van mannen.
Downloadprijs: € 14,99
Mary Kubica
Clara’s wereld stort in wanneer haar echtgenoot Nick en hun vierjarige dochtertje Maisie betrokken raken bij een botsing.
Downloadprijs: € 14,99
Joanna Goodman
Quebec, 1950. Als Maggie op haar vijftiende zwanger raakt, dwingen haar ouders haar om het meisje, dat ze Elodie noemt, ter adoptie af te staan. Het begin van een levenslange zoektocht.
Downloadprijs: € 12,99
Sue Johnson
'Houd me vast' is de bestseller voor relatietherapeuten en stellen die aan hun relatie willen werken. Soms hebben we hulp nodig in onze zoektocht naar liefde en verbondenheid. Al meer dan 130.000 Nederlanders vonden deze bij Sue Johnson.
Downloadprijs: € 12,99
Hilde Vandermeeren, Paul van Loon
Luistergeschenk gratis bij betaalde aankoop: 4 spannende verhalen van Hilde Vandermeeren en kinderverhaal van Paul van Loon!
Downloadprijs: € 0
Nele Neuhaus
Elk jaar wordt er rond Moederdag een nieuwe moord gepleegd. De dag nadert snel, pakken ze de dader op tijd?
Downloadprijs: € 17,99
Deon Meyer
Niemand had om de zaak gevraagd, noch Griessel, noch Cupido. Het lichaam van Johnson Johnson was naast het spoor gevonden, net buiten Drie Susters. En de Valken mogen de rotzooi van de SAPS weer opruimen, zoals gewoonlijk.
Downloadprijs: € 16,99
Deon Meyer
Agent Antonie Wentzel is op mysterieuze wijze verdwenen. Zijn chef verklaart dat hij gedeserteerd is, maar inspecteur Muller vermoedt dat er meer aan de hand is.
Downloadprijs: € 2,49
Deon Meyer
Op het eerste gezicht wijst alles op zelfmoord. Inspecteur Bennie Griessel vindt een stapeltje kleren op het strand, plus twee documenten.
Downloadprijs: € 2,49
Hilde Vandermeeren
Vier spannende verhalen van bekroond thrillerauteur Hilde Vandermeeren!
Downloadprijs: € 7,99
Jojo Moyes
‘Dicht bij jou’ van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als ‘Voor jou’ (Me Before You) (verfilmd met o.a. Emilia Clark), ‘Een leven na jou’ (After You) en 'Voor mij' (Still Me).
Downloadprijs: € 14,99
Paul van Loon
Dolfje Weerwolfje rent per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Daar leert hij Foeksia de miniheks kennen. Maar daar is ook juf Minuul, die denkt dat Dolfje een lekker sappig moeraskonijn is. Help! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 7,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
Snoezebol mag naar de dierentuin. Ze wordt hele goeie vrienden met de olifanten! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Annegreet van Bergen
'Gouden jaren' vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten heeft veranderd.
Downloadprijs: € 14,99
Carla de Jong
Carla de Jong duikt diep in de huiveringwekkende geschiedenis van haar eigen familie. Wordt leed doorgegeven van generatie op generatie of is het mogelijk om met een schone lei te beginnen? De Nederlandse ‘Anna, Hanna en Johanna’.
Downloadprijs: € 14,99