Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Afgelopen week verschenen enkele bijzondere luisterboeken. Vermist van Miriam Guensberg werd ingesproken door meerdere stemmen en voorzien van muziek. Cliffrock Castle is een persoonlijk relaas over het leven van de Britse elite en werd ingesproken door de auteur zelf. Het zijn slechts twee voorbeelden, want ook deze week is er weer volop keuze uit nieuwe luisterboeken.

PS. Nog tot en met zondag (19 mei) extra korting op de winnaars van de Hebban Luisterboek Awards!

Vermist is een wervelende roman over een bandeloze charmeur

Auto’s, vrouwen, bekentenissen en een indrukwekkende Poolse geschiedenis in deze wervelende roman over een Poolse charmeur. Het luisterboek is meerstemmig ingesproken, met muzikale ondersteuning.

"Met hart en ziel geschreven. Ontroerende bekentenissen!' - Jan Siebelink

In ruim 5 uur gelezen door Henk Waaijenberg en Nelleke Dansen.

Prachtig geschreven, beklemmende thriller van Chris Whitaker

Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt... Alle slechte meisjes is een prachtig geschreven, beklemmende thriller met een hartverscheurende ontknoping. Dit boek gaat recht je hart in en laat je niet meer los.

In 11 uur gelezen door Ingeborg Wieten en Ricky Koole.

Indrukwekkende roman met verrassend slot van Dave Eggers

De parade is een tijdloze roman met echo's van J.M. Coetzee en Graham Greene, over de vraag of we ooit de oorlog van een ander land kunnen begrijpen, en welke rol buitenstaanders spelen in het sluiten van vrede.

Getipt door het DWDD Boekenpanel!

In 4 uur gelezen door Francis Broekhuijsen.

Cliffrock Castle: Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw

Als de Nederlandse Josephine Rombouts met haar gezin aan de Schotse westkust gaat wonen, grijpt ze de kans om housekeeper op het plaatselijke kasteel te worden met beide handen aan. Met humor en scherpe observaties beschrijft Josephine Rombouts een microcultuur waarvan het bijna onvoorstelbaar is dat die tegenwoordig nog bestaat

In 10 uur gelezen door Josephine Rombouts.

Hart voor vrouwen over het vrouwenhart

Hart- en vaatziekten zijn al vele jaren wereldwijd doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. Nog elke dag wordt de vrouwelijke hartpatiënt langs de mannelijke meetlat gelegd, wat vaak tot verkeerde behandeling leidt. Dit boek vormt het resultaat van tientallen jaren onderzoek van een pionier in de zorg voor het vrouwenhart.

In 4,5 uur gelezen door Margareth van Slijpe.

Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Inge Duine
De thriller 'op glad ijs' speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.
Downloadprijs: € 12,99
Ellen Spee
De avonturen van Princes Lilleigh. Leeftijd 6+
Downloadprijs: € 9,95
Debra Eliza Mane, Lizzie van den Ham
Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver weg van Rens' bedrog.
Downloadprijs: € 17,5
Arthur Conan Doyle
Het normaal zo rustige platteland bij Reigate wordt opgeschrikt door een inbraak en niet veel later door een moord. Sherlock Holmes vindt het een bijzonder interessante kwestie.
Downloadprijs: € 3,99
Arthur Conan Doyle
We maken kennis met Mycroft, de broer van Holmes. Hij blijkt zelfs genialer dan de briljante speurder, maar wat minder ambitieus.
Downloadprijs: € 3,99
Jackie van Laren
Deel 2 van een heerlijk romantische en vrolijke trilogie over een Hollandse Grote Liefde in de internationale wereld van de dance. Voor lezers van onder andere Jennifer Probst
Downloadprijs: € 14,99
Toine Heijmans
Broeierig schimmenspel tussen twee mensen die tot elkaar zijn veroordeeld. De een leeft in hotels, de ander in vreemdelingenkampen. Allebei proberen ze het beste uit hun leven te halen, en allebei weten ze dat een van hen gaat verliezen.
Downloadprijs: € 12,99
Ludo Geluykens
Deze detective speelt zich af rondom golfbanen. De negende politiethriller in de reeks ‘Somers en De Winter’.
Downloadprijs: € 18,95
Fay Weldon
In de inktzwarte satire 'Leven en liefdes van een duivelin' brengt Fay Weldon de ultieme wraakfantasie van elke bedrogen vrouw tot een even onvoorspelbare als verdiende climax.
Downloadprijs: € 14,99
Gunnar Staalesen
Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familie­banden aan te halen...
Downloadprijs: € 14,99
Sarah Jio
Twee vrouwen, twee verschillende tijden. De verdwijning van een kind brengt hen samen.
Downloadprijs: € 14,99
Margreeet Schouwenaar
Een spannend kinderboek over verlies en over gevonden worden. Leeftijd 12+
Downloadprijs: € 14,95
Takis Würger
De joodse Stella komt voor een allesbepalende keuze te staan: samenwerken met de nazi's, of haar familie verliezen? Indrukwekkend liefdesverhaal over trouw en verraad in de Tweede Wereldoorlog.
Downloadprijs: € 13,99
Jens Lapidus
Thomas Andrén, een corrupte politieagent met huwelijksproblemen, gaat zonder toestemming van zijn superieuren op zoek naar de identiteit van een onherkenbaar verminkt lijk.
Downloadprijs: € 11,99
Carla Vermaat
Leugens, familiegeheimen, charmes en intriges in de Italiaanse zon tussen de wijnranken in Toscane komen pijnlijk samen in dit kleurrijke luisterboek.
Downloadprijs: € 17,95
Gregg Hurwitz
Op het allerhoogste niveau is besloten om alle Orphans uit de weg te ruimen. Maar Evan Smoak – Orphan X – besluit terug te slaan. Zijn doelwit is de president van de Verenigde Staten.
Downloadprijs: € 16,99
Jennifer L. Armentrout
Vijfde en laatste deel van de Lux-serie. Jennifer L. Armentrout werd in Nederland vooral bekend met haar WACHT OP MIJ-serie. Maar nu is er de nieuwe YA-serie Lux. Een aanrader voor fans van Twilight en The Hunger games. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 14,99
Marion Pauw
Margot en Marcus zijn het typische happily ever after-paar. Althans, dat denkt Margot. Nadat Marcus een heel etentje de tijd nam om de relatie te verbreken en Margot een paar maanden later het bestaan van Lianne ontdekte, besluit ze wraak te nemen.
Downloadprijs: € 0,99
Deon Meyer
Inspecteur Ferdinando Adornato van het Milaanse Departement van Justitie moet de moord op een mooi jong model onderzoeken. Doodsoorzaak: ze is met de stilettohak van een coutureschoen in haar oog geslagen.
Downloadprijs: € 2,49
Chris Whitaker
Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt... Prachtig geschreven, beklemmende thriller met een hartverscheurende ontknoping. Dit boek gaat recht je hart in en laat je niet meer los.
Downloadprijs: € 16,99
Jörg Berger
Psychotherapeut Jörg Berger introduceert beproefde strategieën voor de omgang met moeilijke mensen. Door de achtergrondinformatie, tips en trucs en voorbeelden uit de praktijk is dit een waardevol boek.
Downloadprijs: € 14,99
Bette Westera
Peter-Paul weet al wat hij later worden wil: piraat. Daar moet hij een opstel over schrijven, dat door een wonderlijke speling van het lot terechtkomt bij de kapitein van piratenschip Draculus Drie. Leeftijd: 8+
Downloadprijs: € 7,99
Ruth Ware
De vrouw in suite 10 is de nieuwe, razend spannende thriller van Ruth Ware, bekend van In een donker, donker bos, dat wordt verfilmd door Reese Witherspoon.
Downloadprijs: € 14,99
Ulrich Emil Duprée
De basis van het Hawaïaanse vergevingsritueel is dat iedereen met elkaar verbonden is, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. Met vier zinnen kom je tot jezelf en tot elkaar.
Downloadprijs: € 12,5
Josephine Rombouts
Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het verhaal van een droombaan op een kasteel in Schotland
Downloadprijs: € 14,99
Stephen R. Covey
Vergroot je invloed met wel 30 methoden!
Downloadprijs: € 12,99
Matthew Jobin
Derde en laatste deel in de reeks van De Nedergim. Ook in dit verhaal weet auteur Matthew Jobin een wervelend fantasy-avontuur neer te zetten dat spannend blijft tot de laatste bladzijde. Leeftijd: 10+
Downloadprijs: € 12,99
Danny Ilegems
Geautoriseerd boek over en met de belangrijkste levende kunstenaar van België
Downloadprijs: € 12,99
Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout werd in Nederland vooral bekend met haar WACHT OP MIJ-serie. Maar nu is er een nieuwe YA-serie. Een aanrader voor fans van Twilight en The Hunger games. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 9,99
Seth Godin
De afgelopen 25 jaar heeft Seth Godin miljoenen ondernemers, leiders en fans geïnspireerd. Met Dit is nu marketing deelt hij voor het eerst het geheim van zijn marketingkennis.
Downloadprijs: € 17,5
Oscar Bulthuis
Dit boek is geschreven voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen of dit overweegt. Wat komt er allemaal bij kijken en hoe pak je het aan zodat je een succesvolle start maakt?
Downloadprijs: € 24,5
Oscar Bulthuis
Is geschreven en ingesproken voor iedere ondernemer die de bakens wil verzetten én voor mensen die voor zichzelf willen beginnen. Helpt u bij het omzetten van dromen in heldere doelen. Inspireert.
Downloadprijs: € 22,5
Tamara Bos
De tienjarige Romy moet elke dag na school naar haar oma omdat haar moeder moet werken. Haar oma vertelt leuke verhalen over haar kindertijd in Denemarken. Maar oma is ook steeds vaker in de war... Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 9,99
Dave Eggers
Een tijdloze roman met echo's van J.M. Coetzee en Graham Greene, over de vraag of we ooit de oorlog van een ander land kunnen begrijpen, en welke rol buitenstaanders spelen in het sluiten van vrede
Downloadprijs: € 12,99
Stefanie van Mol
Jonathan is Camille nooit vergeten. Ook al ging er een hele tijd voorbij, hij denkt nog elke dag aan haar. Als hij met de band Full Moon terugkeert naar België, gaat hij op zoek naar haar.
Downloadprijs: € 16,96
Lars Mytting
Astrid Hekne is anders dan de andere jonge vrouwen in het dorp Butangen in 1880 en droomt van een leven dat uit meer bestaat dan alleen trouwen, kinderen krijgen, en het land bewerken.
Downloadprijs: € 12,99
Menno Lanting
‘Het geheim van disruptie’ van Menno Lanting bevat de kernboodschap uit zijn bestseller ‘De disruptieparadox’: de vier paradoxen van disruptie.
Downloadprijs: € 12,99
Arne Dahl
Arne Dahl bewijst met <i>Middenwater</i> opnieuw zijn meesterschap. Dit derde deel van de Berger & Blomreeks is weer een thriller van internationale allure.
Downloadprijs: € 14,99
Don Miguel Ruiz, Barbara Emrys
De drie vragen bieden je de kans om je spirituele pad verder te verdiepen. De antwoorden openen de deur naar de volgende stap in je ontwikkeling en leiden je naar de ontdekking van je ware Zelf.
Downloadprijs: € 14,99
Hetty Verolme
Hetty Werkendam is nog maar een meisje als zij vanuit Amsterdam naar Bergen-Belsen wordt gedeporteerd. Als een van de oudste kinderen wordt Hetty ‘de kleine moeder’ van de kinderbarak.
Downloadprijs: € 14,99
Jessica Townsend
Na Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is er nu het superspannende vervolg: Wondersmid – De roeping van Morrigan Crow. Leeftijd: 10+
Downloadprijs: € 12,99
Margreeet Schouwenaar
Hoe stout is Stinkertje Stout? Leeftijd: 4+
Downloadprijs: € 14,95
Hugh Walpole
Indrukwekkende roman over Rusland aan het begin van de 20e eeuw.
Downloadprijs: € 19,95
Mathilde Hoekstra
De ideale man van Mathilde Hoekstra is een komisch en herkenbaar verhaal over een jonge moeder die uit haar ingedutte relatie wil stappen. De fout van haar leven of de beste beslissing ever?
Downloadprijs: € 14,99
Maaike van Poelje
De jongen Melle ontdekt dat hij met honden kan praten. Samen met een Spaanse zwerfhond stort hij zich in een spannend avontuur om onrecht tegen deze dieren uit de wereld te helpen. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 13,9
Lykele Muus
'We doen wat we kunnen' is een filmische, indringende pageturner vol scherpe dialogen en confronterende vragen. Wat blijft er van jezelf en je relatie over als je kind wegvalt.
Downloadprijs: € 13,99