Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Afgelopen week verschenen er weer veel nieuwe luisterboeken, onder meer in de categorieën jeugd- en kinderboeken, business en management. spannende boeken en romans en literatuur. In deze nieuwsbrief de hoogtepunten. Altijd op de hoogte van de nieuwste luisterboeken? U vindt ze altijd op www.luisterrijk.nl/nieuw.

Nieuwe heerlijke roman van Jojo Moyes

Zee van verlangen is een heerlijke roman van Jojo Moyes, de internationaal bekende bestsellerauteur die wereldwijd doorbrak met haar romans Voor jou (succesvol verfilmd als Me Before You), Een leven na jou en Voor mij. Een meeslepend verhaal voor iedereen die genoten heeft van Jojo Moyes’ andere romans en voor de fans van Santa Montefiore.

In 14,5 uur gelezen door Willemijn de Vries.

Stefan Hertmans over een kleine held in de Grote Oorlog

Aan de hand van enkele cahiers beschrijft Stefan Hertmans het leven van zijn grootvader, getekend door armoedige kinderjaren, door gruwelijke ervaringen als frontsoldaat en door een jonggestorven liefde. In zijn verdere leven zette hij zijn verdriet om in stille schilderkunst.

'Het beste boek over de Eerste Wereldoorlog' - (De Groene Amsterdammer)

In ruim 11 uur gelezen door Louis van Beek.

Columns van Georgina Verbaan in Iets om naar uit te kijken

Al jaren vrolijkt Georgina Verbaan de zaterdag op met haar columns in NRC. Daar creëert ze een geheel eigen universum waarin zomaar het mannetje met de lakschoentjes en de pommade kan opduiken. In een weergaloze stroom woorden laat ze zich meevoeren naar de tijd dat ze nog aan batterijen likte, verbaast ze zich over mensen met regenpakken en rouwt ze over de dood van haar kat prof. dr. Laurens.

In 4,5 uur gelezen door Georgina Verbaan.

Samenvatting van de ideeën van Keynes

Uitgeverij Business Contact brengt een reeks uit waarin het gedachtegoed van belangrijke denkers wordt samengevat. Recent verscheen De kleine Keynes met daarin de ideeën van de Britse econoom John Maynard Keynes, een veelzijdig intellectueel die een grote betrokkenheid voelde bij het wel en wee van de wereld. Keynes ontwikkelde zijn vooruitstrevende visie als antwoord op de grote vraagstukken van zijn tijd: de nasleep van twee wereldoorlogen en de daaruit voortvloeiende depressie en werkloosheid.

In ruim 2 uur gelezen door Louis van Beek.

Kalle gaat het monster van Noord te lijf!

Boven Amsterdam-Noord steekt een snoeiharde orkaan op. Kalle glipt het huis uit en gaat bij de A’DAM Toren naar het IJ kijken. In het IJ lijkt wel een eeuwenoud tweekoppig monster te ontwaken. Kalle moet het zien te verslaan! Kalle en het monster van Noord is het vierde deel in de stoere Kalle-serie, waarvan er twee werden getipt door de Nederlandse Kinderjury. Leeftijd 6+

In 1,5 uur gelezen door Liëla Rigter.

Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Peter de Ruiter
Peter de Ruiter verkent de wereld van smart speakers en de voice assistants die er in zitten.
Downloadprijs: € 4,99
Gerda van Wageningen
Mieke Donker wordt omringd door foute mannen. Mieke vindt het geluk pas echt als ze trouwt met Ab en een dochter krijgt, Camille. Ook die weet het echter voor elkaar te krijgen om een foute man op te duikelen.
Downloadprijs: € 14,99
Corine Hartman
Dierenarts Zuidema treft zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het snel eens. Maar wie is er verantwoordelijk voor de dood van Julia Zuidema?
Downloadprijs: € 12,99
Mirjam Oldenhave
In schitterende miniaturen geeft Mirjam Oldenhave een ontroerend inkijkje in de wereld van het pleegmoederschap
Downloadprijs: € 10,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
Heb je ooit gehoord van een oorbel die op avontuur ging? Snoezebol maakte het mee! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Abbi Glines
Beulah vertrouwt de wereld weer. Ze heeft afgerekend met de leugens die haar altijd hebben omringd, maar dan klopt het verleden opnieuw aan en stuit ze op nog een laatste lijk in de kast.
Downloadprijs: € 14,99
Kirsty Wark
Een meeslepende, betoverende roman over liefde en verlangen en de band tussen moeder en dochter.
Downloadprijs: € 11,99
Sandra Koole
Een heel mooi, lief, leerzaam en leuk (oceaan)verhaal met toepasselijke achtergrondgeluiden over een geredde zeemeeuw. Leeftijd 6+
Downloadprijs: € 1,99
Harry van Dalen, Kees Koedijk
Handige samenvatting van het gedachtegoed van de Britse econoom John Maynard Keynes. Zijn werk en visie hebben niet aan belang en relevantie ingeboet. Veelvuldig werd aan zijn ideeën gerefereerd tijdens de recente financiële crisis.
Downloadprijs: € 7,99
Lieve Joris
Na haar reizen door het Midden-Oosten, Afrika, Oost-Europa en Azië keert Lieve Joris terug naar het Vlaanderen van haar jeugd, naar het huis aan het kanaal in Neerpelt, waar zij opgroeide als middelste van een woelig gezin van negen.
Downloadprijs: € 14,99
Tineke Beishuizen
Een affaire met verregaande gevolgen.
Downloadprijs: € 3,99
Corine Hartman
Inspecteur Nelleke de Winter heeft een veeleisende baan bij de politie in Lichtenvoorde. Ze is hoofd van een onderzoeksteam naar een met raadselen omgeven moordzaak en ook thuis heeft ze de handen vol.
Downloadprijs: € 12,99
Nathalie Pagie
De eigenzinnige journaliste Tara Linders vertrekt naar Aruba voor een commerciële reportage over jonge succesvolle carrièrejagers. Maar als ze een Vlaams meisje ontmoet dat in nood verkeert, stuit ze op een compleet ander verhaal.
Downloadprijs: € 14,99
Wibo Koole
Helder en praktisch, zonder enige zweverigheid: een ideaal boek voor managers en professionals die direct met mindfulness aan de slag willen.
Downloadprijs: € 13,99
Ans Ettema-Essler
ADD en ADHD zijn twee verschillende vormen van Attention Deficit Disorder. De auteur laat zien hoe je als een niet-hyperactieve ADD’er beter kunt leren omgaan met je problemen en je talenten.
Downloadprijs: € 12,5
Max Christern
Bondscoach Louis van Gaal werd geprezen om zijn strategie, zijn interventies, zijn manier van leidinggeven. Wat kunnen managers en andere leidinggevenden hiervan leren?
Downloadprijs: € 9,99
Ellen Spee
Het eerste avontuur met Mollie, het Mollifantje. Leeftijd 6+
Downloadprijs: € 9,95
Arthur van Amerongen
Zwarte humor, afgewisseld met passages waar de lezer kippenvel van krijgt. Herkenbaar, rauw, zonder opsmuk. Gewoon zoals het was. Taalvirtuoos van Amerongen schreef een eerlijk en ontroerend boek over een gekke moeder.
Downloadprijs: € 14,99
Georgina Verbaan
Al jaren vrolijkt Georgina Verbaan de zaterdag op met haar columns in NRC. Daar creëert ze een geheel eigen universum waarin zomaar het mannetje met de lakschoentjes en de pommade kan opduiken.
Downloadprijs: € 14,99
Loes den Hollander
Wie is verantwoordelijk voor de dood van de stiefmoeder van Wieke en Sigrid?
Downloadprijs: € 9,99
Angelique Haak
Wanhopig probeert Jennifer het verleden achter zich te laten…
Downloadprijs: € 9,99
Deon Meyer
Het bloedbad bij het luxe gastenverblijf in Franschhoek is het werk van een professional: drie slachtoffers, drie perfecte hoofdwonden. Snel. Dodelijk. Meedogenloos. Kan Griessel hem stoppen?
Downloadprijs: € 11,99
Hermine Landvreugd
'Kalle en het monster van Noord' is het vierde deel in de stoere Kalle-serie, waarvan er twee werden getipt door de Nederlandse Kinderjury. Leeftijd 6+
Downloadprijs: € 7,99
Stefan Hertmans
Het verhaal van een kleine held in de Grote Oorlog die ervan droomde kunstenaar te worden.
Downloadprijs: € 11,99
Brené Brown
Brené Brown beschrijft in 'De moed van imperfectie' hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen.
Downloadprijs: € 14,99
Ellen Spee
BEWARE: Trolls and angry gnomes are spotted in the Netherlands! Age: 6+
Downloadprijs: € 9,95
Vonne van der Meer
Jutka Horvath vlucht tijdens de chaotische dagen van de Hongaarse opstand naar Amsterdam. Door de toevallige vondst van een handtas raakt ze in de ban van het vinden. Wat ze vindt brengt ze terug, maar zelf blijft ze zoek.
Downloadprijs: € 12,99
Rob Ruggenberg
Matroos Roemer uit Middelburg strandt tijdens een ontdekkingsreis in 1772 in de Stille Zuidzee op een koraaleiland. Het eiland lijkt heel paradijselijk, maar al snel blijkt het duistere kanten te hebben. Leeftijd: 12+
Downloadprijs: € 13,99
Bibi Dumon Tak
Gouden Griffel-winnares Bibi Dumon Tak schreef eerder korte dierenportretten die te beluisteren zijn in Winterdieren en Bibi’s bijzondere beestenboek. Nu is ook Bibi's doodgewone dierenboek te beluisteren! Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 9,99
Baantjer
Deel 70 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de dood in gebed’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.
Downloadprijs: € 14,99
Jojo Moyes
‘Zee van verlangen’ is een meeslepend verhaal voor iedereen die genoten heeft van Jojo Moyes’ andere romans, zoals ‘Voor jou’, ‘Dicht bij jou’ en ‘Verboden vruchten’, en voor de fans van Santa Montefiore.
Downloadprijs: € 14,99
Olga Ponjee
Zijn de tieners sterk genoeg om het tij te keren?
Downloadprijs: € 17,95
MakersRadio
De vondst van een dagboek van meer dan honderd jaar oud leert ons veel over de oorspronkelijke bewoners van de VS.
Downloadprijs: € 4,99
Kari Hotakainen
Het eerste en laatste geautoriseerde boek over de Finse autocoureur Kimi Räikkönen
Downloadprijs: € 13,99
Graeme Simsion
Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het 'Rosie Resultaat' van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als 'Het Rosie Project' en 'Het Rosie Effect'.
Downloadprijs: € 16,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
Snoezebol gaat op reis naar het land van de apen. Waarom heeft ze al die sokken nodig? Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Han Peeters
OrlandO wordt door zijn biologische vader Kronos naar een verre planeet gestuurd. Op deze planeet heerst er oorlog en OrlandO gaat op een vredesmissie. Tijdens zijn afwezigheid wordt de aarde aangevallen door de Giganten.
Downloadprijs: € 18,95
Gwen Dudok van Heel
Dit boek levert leidinggevenden praktische handvatten om hun team en zichzelf naar het volgende niveau te brengen (goud). Met meer vertrouwen, verbinding en energie wordt moeitelozer resultaat bereikt.
Downloadprijs: € 27,95
Joris Luyendijk
Voordat immigratie van moslims in Nederland een hot issue werd, probeerde Joris Luyendijk het omgekeerde: integreren in een islamitisch land. Hij schreef zich in aan de Universiteit van Caïro en sprak met leeftijdgenoten.
Downloadprijs: € 14,99
Carmen Romero Dorr
Een roman vol geheimen, over het zoeken naar de waarheid. Het verhaal van een vrouw die haar eigen toekomst vormgaf.
Downloadprijs: € 14,99
Jan Brokken
Jan Zwartendijk, Nederlandse consul in Kaunas, Litouwen, ontdekt aan het begin van de Tweede Wereldoorlog een manier om duizenden uit Polen gevluchte Joden het leven te redden: hij schreef voor hen een visum uit voor Curaçao.
Downloadprijs: € 14,99
Rinske Warner
Rinske Warner beschrijft in deze goede introductie voor mensen die meer willen weten over Ayahuasca hoe een Ayahuasca ceremonie voelt en wat het sjamanisme voor iemand persoonlijk kan betekenen.
Downloadprijs: € 12,5
Marian van den Beuken
'Hooggevoeligheid als kracht' nodigt je uit om op een positieve manier naar je gevoeligheid en je gevoeligheden te kijken, zodat je daarin telkens opnieuw jouw unieke kracht kunt ontdekken en volgen.
Downloadprijs: € 12,5
Martin Sommer
Alexis de Tocqueville wordt wel gezien als de man die het meest origineel en leesbaar over de democratie als politiek systeem heeft geschreven.
Downloadprijs: € 7,99