Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Vorige week maakten we melding van het nieuwe luisterboek Vrachtbrief van Miriam Guensberg. Ingesproken door meerdere stemmen en voorzien van muziek. Helaas meldden we de onjuiste titel bij dit luisterboek. Alle reden dus om de bijzondere uitgave nog eens onder de aandacht te brengen. Luister op onze site naar het fragment van deze wervelende roman over een Poolse charmeur.

In deze nieuwsbrief opnieuw veel nieuwe luisterboeken, waaronder bestsellers van Suzanne Vermeer, Thomas Harris en Takis Würger. Volop keuze dus!

Het strandhuis op nummer 1 in de Bestseller 60

Een nieuwe bestseller voor het schrijverspseudoniem Suzanne Vermeer. Het strandhuis stond afgelopen week op nummer 1 in de Bestseller 60. De roman gaat over vriendinnen uit een ver verleden. Hun contact werd van de ene op de andere dag verbroken, totdat een reeks vreemde gebeurtenissen afspraken van vroeger op scherp zet. Dat begint met de vondst van een lichaam...

In ruim 9 uur gelezen door Charlotte Lap.

De schrijver van Hannibal Lecter is terug, en hoe!

Schrijver Thomas Harris is terug met de spannende thriller Cari Mora. Onder een villa in Miami ligt voor 25 miljoen aan narco-goud. Allerlei criminelen jagen erop, waaronder de genadeloze Hans-Peter Schneider. Om bij het goud te komen moet hij afrekenen met de Colombiaanse Cari Mora. Hij denkt een mooi, weerloos speeltje te hebben gevonden. Maar daarmee onderschat hij haar op dodelijke wijze.

In ruim 6 uur gelezen door Maarten Smeele.

Indrukwekkend liefdesverhaal over trouw en verraad in WOII

De jonge Zwitser Friedrich vertrekt in 1942 naar Berlijn. Daar, op de kunstacademie, wordt hij verliefd op de mooie, mysterieuze Kristin. Maar al gauw blijkt dat ze niet is wie ze zegt dat ze is… Haar echte naam is Stella Goldschlag. Als haar Joodse identiteit ontdekt wordt, stellen de nazi’s haar voor een onmogelijke keuze: of ze verraadt andere Joden, of ze verliest haar familie.

Stella wordt in 5 uur gelezen door Jelle Amersfoort.

Waardevolle adviezen bij het omgaan met moeilijke mensen

Grensoverschrijders, praatjesmakers, dominante mensen, negatievelingen, wraakzuchtigen, vermijders en energieverslinders: ze bedoelen het niet slecht. Toch kunnen ze ons het leven zuur maken. Psychotherapeut Jörg Berger introduceert beproefde strategieën voor de omgang met moeilijke mensen. Door de achtergrondinformatie, tips en trucs en voorbeelden uit de praktijk is Hoe overleef ik moeilijke mensen? een waardevol boek.

In ruim 6 uur gelezen door Stijn Westenend.

Hoorcollege over Homerus, zijn werk Odyssee en de held Odysseus

Hoorcollege door classicus Hein van Dolen over Homerus en zijn Odyssee, onbetwistbaar een van de fraaiste dichtwerken die ooit is geschreven. Sinds het ontstaan van dit werk, waarschijnlijk rond 725 v. Chr., zijn in elke eeuw talrijke studies verschenen over de persoon van de dichter en zijn twee heldendichten, Ilias en Odyssee.

Hoorcollege van ruim 5,5 uur door Hein van Dolen.

Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Pieter Feller
Kolletje neemt haar rood-witte toversokken altijd overal mee naartoe. Als ze die aantrekt en haar naam 'Katharina Orselia Laetitia' zegt, gebeuren de wonderlijkste dingen. Samen met haar vriendje Dirk beleeft ze allerlei avonturen. Leeftijd: 4+
Downloadprijs: € 6,99
Kirstin Rozema
Een zeer vlotte moderne en spannende feelgoodroman. => Winnaar Valentijn publieksprijs 2018 <=
Downloadprijs: € 16,95
Martijn van Calmthout
Bestaat de wereld om ons heen uit onvoorstelbaar kleine, trillende snaartjes? Volgens de snaartheorie wel. Theoretisch natuurkundigen denken dat ze met die theorie ooit alle deeltjes en krachten in het universum zullen beschrijven.
Downloadprijs: € 9,99
Kristen Callihan
"Door 'Verovering' weet ik weer waarom ik van goedgeschreven New Adult-boeken hou." ***** Goodreads. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 14,99
Iris Hannema
Dit boek gaat over reizen. Écht reizen. Het zijn de rauwe, geestige en absurde avonturen van reisjournalist en wereldreizigster Iris Hannema.
Downloadprijs: € 13,99
Hein van Dolen
In deze vier colleges zal Homerus, en vooral de Odyssee, centraal staan. Aandacht wordt besteed aan zoveel mogelijk facetten van de dichter en zijn werk. Ook komen het dagelijks leven ten tijde van Homerus en de persoon van Odysseus aan bod.
Downloadprijs: € 25
Michel van Egmond
Bestseller-auteur Michel van Egmond schrijft precies drie decennia fulltime over voetbal: een mooi moment om het beste van zijn werk samen te brengen.
Downloadprijs: € 14,99
Margreet Schouwenaar
Gijs is blijven zitten. Hij droomt te veel, zegt Juf, hij moet gas geven. Dan ontdekt Gijs dat hij echt gas kan geven. Hij wint niet alleen de springwedstrijd van zijn school, maar hij redt ook de hollebollegijsen van Nachtgedacht. Niemand houdt hem tegen. Leeftijd: 7+
Downloadprijs: € 14,95
Thomas Harris
De schrijver van 'Hannibal Lecter' is terug, en hoe!
Downloadprijs: € 15,99
Suzanne Vermeer
In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp. De vondst van een lichaam...
Downloadprijs: € 14,99
Tess Sharpe
Harley is voorbestemd het drugskartel van haar vader over te nemen. Ze heeft geleerd hard te zijn. Wanneer Harley alles wat haar vader haar leerde inzet tégen hem, is dat met gevaar voor eigen leven.
Downloadprijs: € 14,99
Anna Woltz
Parkers hond Alaska moest weg, omdat haar broertje allergisch voor hem is. Op haar eerste schooldag ziet ze dat Alaska nu de hulphond is van haar klasgenoot Sven. Ze wil graag weer contact met Alaska, maar ze vindt Sven niet aardig. Leeftijd: 9+
Downloadprijs: € 13,99
Camilla Grebe
In de hal van een riante villa wordt het lichaam van een vrouw gevonden, zonder hoofd. De eigenaar van het huis is spoorloos verdwenen, en de identiteit van de vrouw is een raadsel.
Downloadprijs: € 9,99
Tom Wood
Hij is een beruchte huurmoordenaar. Maar dit keer moet hij juist een leven redden. De vierde, ook los te lezen, thriller met de charismatische huurmoordenaar Victor in de hoofdrol.
Downloadprijs: € 14,99
Carla de Jong
Doodse stilte op de set
Downloadprijs: € 12,99
Escober
Genomineerd voor de Gouden Strop
Downloadprijs: € 12,99
J.D. Barker
IJzingwekkend boek van een groot nieuw thrillertalent, voor de fans van Robert Bryndza en M.J. Arlidge
Downloadprijs: € 14,99
Nicci Gerrard
In dit persoonlijke boek onderzoekt Nicci Gerrard alle aspecten van dementie. Wat is het? Hoe gaat de maatschappij ermee om en wat zegt de wetenschap erover? Hoe ziet het eruit voor een buitenstaander en hoe is het om deze ziekte zelf te hebben?
Downloadprijs: € 14,99
Arthur Conan Doyle
We maken kennis met Mycroft, de broer van Holmes. Hij blijkt zelfs genialer dan de briljante speurder, maar wat minder ambitieus.
Downloadprijs: € 3,99
Ellen Spee
De avonturen van Princes Lilleigh. Leeftijd 6+
Downloadprijs: € 9,95
Fay Weldon
In de inktzwarte satire 'Leven en liefdes van een duivelin' brengt Fay Weldon de ultieme wraakfantasie van elke bedrogen vrouw tot een even onvoorspelbare als verdiende climax.
Downloadprijs: € 14,99
Inge Duine
De thriller 'op glad ijs' speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.
Downloadprijs: € 12,99
Toine Heijmans
Broeierig schimmenspel tussen twee mensen die tot elkaar zijn veroordeeld. De een leeft in hotels, de ander in vreemdelingenkampen. Allebei proberen ze het beste uit hun leven te halen, en allebei weten ze dat een van hen gaat verliezen.
Downloadprijs: € 12,99
Jackie van Laren
Deel 2 van een heerlijk romantische en vrolijke trilogie over een Hollandse Grote Liefde in de internationale wereld van de dance. Voor lezers van onder andere Jennifer Probst
Downloadprijs: € 14,99
Arthur Conan Doyle
Het normaal zo rustige platteland bij Reigate wordt opgeschrikt door een inbraak en niet veel later door een moord. Sherlock Holmes vindt het een bijzonder interessante kwestie.
Downloadprijs: € 3,99
Sarah Jio
Twee vrouwen, twee verschillende tijden. De verdwijning van een kind brengt hen samen.
Downloadprijs: € 14,99
Gunnar Staalesen
Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familie­banden aan te halen...
Downloadprijs: € 14,99
Debra Eliza Mane, Lizzie van den Ham
Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver weg van Rens' bedrog.
Downloadprijs: € 17,5
Margreet Schouwenaar
Een spannend kinderboek over verlies en over gevonden worden. Leeftijd 12+
Downloadprijs: € 14,95
Ludo Geluykens
Deze detective speelt zich af rondom golfbanen. De negende politiethriller in de reeks ‘Somers en De Winter’.
Downloadprijs: € 18,95
Anne Griffin
Vijf drankjes, één nacht: Maurice Hannigan heft nog vijf keer het glas op zijn leven
Downloadprijs: € 14,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
LET OP: dit sprookje gaat over de dood. Snoezebol krijgt een groot verdriet te verwerken: de buurvrouw sterft. Gelukkig vindt ze een manier om haar altijd bij zich te houden! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Margriet Th. Burnaby Lautier-Bordes
Snoezebol wist niet dat ijsschotsen haar hulp nodig konden hebben! Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 0,99
Carla de Jong
5 mensen komen in bijeen voor een tiendaagse therapie begeleid door de charismatische Catherine Richards. Ze weet zelfs door het pantser van de meest sceptische deelnemer heen te breken en smeedt een bijzondere band tussen de groepsleden.
Downloadprijs: € 12,99
Jörg Berger
Psychotherapeut Jörg Berger introduceert beproefde strategieën voor de omgang met moeilijke mensen. Door de achtergrondinformatie, tips en trucs en voorbeelden uit de praktijk is dit een waardevol boek.
Downloadprijs: € 14,99
Chris Whitaker
Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt... Prachtig geschreven, beklemmende thriller met een hartverscheurende ontknoping. Dit boek gaat recht je hart in en laat je niet meer los.
Downloadprijs: € 16,99
Gregg Hurwitz
Op het allerhoogste niveau is besloten om alle Orphans uit de weg te ruimen. Maar Evan Smoak – Orphan X – besluit terug te slaan. Zijn doelwit is de president van de Verenigde Staten.
Downloadprijs: € 16,99
Carla Vermaat
Leugens, familiegeheimen, charmes en intriges in de Italiaanse zon tussen de wijnranken in Toscane komen pijnlijk samen in dit kleurrijke luisterboek.
Downloadprijs: € 17,95
Jens Lapidus
Thomas Andrén, een corrupte politieagent met huwelijksproblemen, gaat zonder toestemming van zijn superieuren op zoek naar de identiteit van een onherkenbaar verminkt lijk.
Downloadprijs: € 11,99
Takis Würger
De joodse Stella komt voor een allesbepalende keuze te staan: samenwerken met de nazi's, of haar familie verliezen? Indrukwekkend liefdesverhaal over trouw en verraad in de Tweede Wereldoorlog.
Downloadprijs: € 13,99
Marion Pauw
Margot en Marcus zijn het typische happily ever after-paar. Althans, dat denkt Margot. Nadat Marcus een heel etentje de tijd nam om de relatie te verbreken en Margot een paar maanden later het bestaan van Lianne ontdekte, besluit ze wraak te nemen.
Downloadprijs: € 0,99
Deon Meyer
Inspecteur Ferdinando Adornato van het Milaanse Departement van Justitie moet de moord op een mooi jong model onderzoeken. Doodsoorzaak: ze is met de stilettohak van een coutureschoen in haar oog geslagen.
Downloadprijs: € 2,49
Jennifer L. Armentrout
Vijfde en laatste deel van de Lux-serie. Jennifer L. Armentrout werd in Nederland vooral bekend met haar WACHT OP MIJ-serie. Maar nu is er de nieuwe YA-serie Lux. Een aanrader voor fans van Twilight en The Hunger games. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 14,99