Copy
Luisterrijk.nl
TwitterYoutubeVimeoRSS
NIEUWSBRIEF

Beste <<voornaam>> <<tussenvoegsels>> <<achternaam>>,
Afgelopen week verschenen er opvallend veel bundels met korte verhalen, mede dankzij de nieuwe uitgeverij ShortStories. Klassieke verhalen van onder meer Frederick Forsyth, Paul Rodenko en Herman Pieter de Boer. Liever langer luisteren? Er is keuze genoeg: in deze nieuwsbrief een absoluut recordaantal van ruim 60 (!) nieuwe luisterboeken...

Anne: kroniek van een zoektocht

Op vrijdag 29 september 2017 verdwijnt Anne Faber tijdens een fietstocht in de bossen bij Soest. Familie en vrienden zetten een grootscheepse zoekactie op touw, samen met de politie en het leger. Dertien dagen lang houdt de vermissing heel Nederland in zijn greep. Een gedetailleerde reconstructie van een van de meest geruchtmakende vermissingszaken ooit in Nederland. Een aangrijpend verhaal over liefde en saamhorigheid in tijden van angst, woede en verdriet.

In 10 uur gelezen door Beatrice van der Poel.

M.J. Arlidge schrijft eerste thriller buiten de Helen Grace-serie

Bestsellerauteur M.J. Arlidge schrijft zijn eerste thriller buiten de Helen Grace-serie. Chicago wordt opgeschrikt door de moord op twee jonge twintigers, beiden zijn gruwelijk verminkt. Er wordt al snel gedacht aan een seriemoordenaar. De politie heeft grote moeite om erachter te komen wie de dader is. Het enige verband tussen de twee moorden is een jonge vrouw, Cassie. Zij beweert dat ze voorafgaand aan de moorden al wist wanneer deze zouden plaatsvinden.

In 12,5 uur gelezen door Hymke de Vries.

Costa Brava: nieuwe literaire thriller van Linda van Rijn

Tijdens de gezinsvakantie op een Spaanse camping hoopt Irene weer dichter tot haar man te komen. Maar dan zet een onverwachte ontmoeting alles in een ander daglicht. Als Irene van Hout erachter komt dat haar man Jacco haar heeft bedrogen met een ander, breekt een moeilijke tijd aan.

In 6 uur gelezen door Karin Douma.

De ongewisse toekomst van een machtige oliestaat

In het fascinerende boek De Saoedi's ontsluiert historicus Mark Blaisse een koninkrijk tussen streng-conservatieve waarden en een open samenleving met autorijdende vrouwen, gemengde collegezalen, theaters en pretparken. Zelfs toeristen zijn weer welkom. Of blijkt dat allemaal toch een fata morgana?

In 12 uur gelezen door Frank Rigter.

Tien verhalen met als thema liefde en verlangen

Als geen ander kan Imme Dros klassieke verhalen opnieuw tot leven brengen voor een groot publiek. Eerder deed ze dat op weergaloze wijze met de Griekse mythen, en nu koos ze verschillende verhalen die behoren tot de Westerse cultuurgeschiedenis en die iedereen op z’n minst kent van naam: Het zwanenmeer, Cyrano de Bergerac, Blauwbaard, De vuurvogel, Peer Gynt, Psyche en Eros

In 6,5 uur gelezen door Francis Broekhuijsen.

Download in de Apple appstoreDownload in de Google Play appstore
Suzanne Vermeer
Dagmar heeft het prima voor elkaar. Ze werkt met plezier als stewardess en woont al twee jaar samen met haar vriend Ruben. Dat verandert allemaal op slag wanneer ze erachter komt dat Ruben vreemdgaat. En dat is pas het begin.
Downloadprijs: € 9,99
Jane Harper
In de eenzame outback van Australië staan twee broers bij de omheining die hun boerderijen van elkaar scheidt. Ze zijn elkaars dichtstbijzijnde buren, hun huizen liggen drie uur rijden van elkaar. De derde broer ligt dood aan hun voeten.
Downloadprijs: € 16,99
Sophie Hannah
Waarom zou iemand een moord bekennen op iemand die niet dood is?
Downloadprijs: € 14,99
Gaby Rasters
Louise ontmoet Lennard bij het ontbijt in haar Brusselse hotel. Het is liefde op het eerste gezicht. Terwijl hij naar het vliegveld gaat wordt er een aanslag gepleegd... Het is het begin van een zoektocht.
Downloadprijs: € 14,99
M.J. Arlidge
Helen Grace is een geharde rechercheur die motor rijdt en zich het liefst alleen door het leven slaat, maar wordt achtervolgd door persoonlijke demonen die haar af en toe zelfs in een depressie dreigen te storten.
Downloadprijs: € 14,99
M.J. Arlidge
Bestsellerauteur M.J. Arlidge schrijft zijn eerste thriller buiten de Helen Grace-serie
Downloadprijs: € 14,99
Thijs van Aken, Ewout Eggink
Vier verhalen over de twee vrolijke broers Knetter en Spetter. Ze wonen in een mooi bos waar ze van alles beleven. Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 6,95
Jessica Fellowes
De Mitford-moorden</em> is een klassieke whodunit die gebaseerd is op ware gebeurtenissen: een verhaal vol intriges, schandalen, liefde en moord. En dat alles tegen de prachtige achtergrond van het Engeland van de jaren twintig.
Downloadprijs: € 13,99
Rosie Walsh
Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.
Downloadprijs: € 14,99
Robert Bryndza
Met een ijzersterke hoofdpersoon waar lezers geen genoeg van zullen krijgen, voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge.
Downloadprijs: € 14,99
Imme Dros
Bundeling van tien verhalen met als thema liefde en verlangen: sprookjes zoals Roodkapje en Repelsteeltje, mythes zoals Psyche en Eros en klassieke toneelstukken zoals Peer Gynt en Antigone. Leeftijd: 12+
Downloadprijs: € 14,99
Benedict Wells
Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar.
Downloadprijs: € 14,99
Robert Vuijsje
'Salomons oordeel' is een ontroerende en komische roman over een familie die verstrikt raakt in de moderne tijd. De lezer wordt gedwongen om kleur te bekennen: aan welke kant sta ik nu echt?
Downloadprijs: € 12,99
Angela Wals
Wat doe je als je vriend vroeger overvallen pleegde? Journaliste Angela Wals ging op onderzoek uit.
Downloadprijs: € 13,99
Linda van Rijn
Tijdens de gezinsvakantie op een Spaanse camping hoopt Irene weer dichter tot haar man te komen. Maar dan zet een onverwachte ontmoeting alles in een ander daglicht…
Downloadprijs: € 14,99
Mark Blaisse
In dit fascinerende boek ontsluiert Mark Blaisse een koninkrijk tussen streng-conservatieve waarden en een open samenleving met autorijdende vrouwen, gemengde collegezalen, theaters en pretparken.
Downloadprijs: € 14,99
Sarah J. Maas
In 'De donkere kroon' raakt Celaena verstrikt in een onontwarbare kluwen van liefde, macht en trouw. Het spannende en romantische vervolg op 'De glazen troon'.
Downloadprijs: € 14,99
Lusanne Hogeweg
Voor iedereen die is opgebrand en meer energie wil voor nu en in de toekomst.
Downloadprijs: € 17,95
Sarah J. Maas
Celaena Sardothien moet ze aan een nieuwe reis beginnen om de strijd met haar duistere waarheid aan te gaan… Een waarheid over haar erfenis die haar toekomst voorgoed kan veranderen.
Downloadprijs: € 14,99
Gunnar Staalesen
Varg Veum ontmoet in zijn stamcafé de gepensioneerde politierechercheur Nymark. Kort nadat hij Veum in vertrouwen heeft genomen, wordt de ex-politieman overreden. Varg Veum gelooft niet in toeval en gaat op onderzoek uit.
Downloadprijs: € 14,99
Sarah J. Maas
Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt.
Downloadprijs: € 14,99
Hans Faber, Wim Faber
Een gedetailleerde reconstructie van een van de meest geruchtmakende vermissingszaken ooit in Nederland. Een aangrijpend verhaal over liefde en saamhorigheid in tijden van angst, woede en verdriet.
Downloadprijs: € 14,99
Adèle van Zuylen
Eline Beek en Godelieve van Zantinghe: twee totaal verschillende vrouwen. Maar ze hebben één gemeenschappelijk doel...
Downloadprijs: € 9,99
Gary Northfield
Gedonder met de Grieken van Gary Northfield is het vierde deel over de grappige zebragladiator Julius Zebra. Na de Romeinen, Britten en farao’s zijn nu de Oude Grieken aan de beurt. Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 9,99
Sophie Jackson
Het drugsprobleem van Max wordt gevoed door de breuk met zijn vriendin Lizzie en het verlies van hun zoontje, evenals door het feit dat hij sinds kort zelf een wees is. En dan ontmoet hij Grace.
Downloadprijs: € 14,99
Meta Gemert
Twee vrouwen krijgen op hun reis door Israël een baby aangeboden. Wat doen ze?
Downloadprijs: € 16,95
Jacobine van den Hoek
Een sfeervolle en spannende historische roman over een krachtige vrouw in het zestiende-eeuwse Amsterdam aan de vooravond van de 80-jarige oorlog, zeer geschikt voor lezers van Simone van der Vlugt.
Downloadprijs: € 14,99
Jennifer L. Armentrout
Er was iets mis. Er was iets heel erg mis.’ Alles kan in één klap voorbij zijn. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 14,99
Frits de Haan
One child in an unfortunate family inadvertently caught up in World War II and the subsequent war for independence, called the Bersiap period, was a five-year-old boy called Frits. This his story.
Downloadprijs: € 9,99
Paul Rodenko
De beste liefdesstrategieën door Gerard Lodder.
Downloadprijs: € 8,5
Ambrose Bierce, Charles Bukowski, D. Donovan, David Ely
Vier beroemde schrijvers , vijf keer huiveren. Dit is Ben Maasdam.
Downloadprijs: € 8,5
Hans Dorrestijn
Onze nationale loser op het liefdespad vertolkt door meesterverteller Eltjo Herder.
Downloadprijs: € 8,5
Frederick Forsyth
Klassiek verhaal van de hoogleraar Spanning en Sensatie. Luister naar Ben Maasdam.
Downloadprijs: € 8,5
Fredric Brown, Joe Haldeman
Voor de koelbloedigen onder jullie is hier: Ben Maasdam.
Downloadprijs: € 8,5
Donald A. Wollheim, Graham Greene, Guy de Maupassant, Herman Pieter de Boer
Kijk vanavond eerst onder je bed! Goede raad van Eltjo Herder.
Downloadprijs: € 8,5
Herman Pieter de Boer
Elf maal Herman Pieter de Boer op zijn allerbest... dankzij Eltjo Herder.
Downloadprijs: € 8,5
Paul Rodenko
Rodenko laat het bloed sneller stromen met Eltjo Herder.
Downloadprijs: € 8,5
Paul Rodenko
Wijze lessen van Gerard Lodder.
Downloadprijs: € 8,5
Frederick Forsyth, Clive Barker
Beroemd kort verhaal van de gelauwerde schrijver Frederic Forsyth, verteld door meesterverteller Ben Maasdam. Met als bonus een spanned verhaal van Clive Barker.
Downloadprijs: € 8,5
Bram de Graaf
In 'Het verraad van Benschop' reconstrueert Bram de Graaf nauwgezet deze gebeurtenissen en de impact ervan. Hij sprak met de laatste nog levende ooggetuigen en familieleden van de betrokkenen.
Downloadprijs: € 12,99
Ellen Spee
De Zwarte Zwanenkoningin is een prachtig luisterboek voor kinderen. Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 9,95
Jennifer L. Armentrout
'Origin' is het vierde deel van de vijfdelige fantasyserie 'LUX'. Daemon en Katy zijn van elkaar gescheiden zijn geraakt, omdat Katy gevangen is genomen. Daemon zet alles op alles om haar terug te vinden. Leeftijd: 15+
Downloadprijs: € 14,99
Myriam de Roo
Of toch nog niet helemaal?! Kom dichter bij jezelf!
Downloadprijs: € 22,95
Sandra Koole
Drie leuke, ontroerende en spannende verhalen: 'De ontsnapping van biggetje Hope', 'De redding van Vlokje, de zeemeeuw' en 'Avonturen van zwerfhond Hanno en zwerfkat Flip'. Leeftijd: 4+
Downloadprijs: € 4,95
Andrew Gross
1944. De Poolse natuurkundige Mendl heeft de ontbrekende formule voor het Manhattanproject. Nathan Blum infiltreert in Auschwitz om de professor te bevrijden en de code veilig te stellen.
Downloadprijs: € 14,99
Agatha Christie
75 jaar geleden verscheen het meesterwerk van Agatha Christie waarmee ze wereldfaam zou verwerven: En toen waren er nog maar... Deze intrigerende klassieker werd de bestverkochte detective aller tijden.
Downloadprijs: € 9,99
Nanda Roep
Hoofdpersoon Janine was in haar leven druk met eerst de sportcarrière van haar broer, toen de loopbaan van haar partner (architect) en daarna de zorg voor haar kinderen. Als veertiger vindt ze zichzelf terug: dik, druk en dronken. Nu gooit ze het roer om. Met alle gevolgen van dien.
Downloadprijs: € 20,95
Philip Snijder
Een jong stel uit Amsterdam gaat naar Palermo voor hun eerste buitenlandse vakantie. Ze spreken geen woord Italiaans. Ze worden op sleeptouw genomen door leeftijdsgenoten uit de incrowd van de grote stad. Maar ze leren ook een ander Sicilië kennen.
Downloadprijs: € 14,99
Inge Ipenburg
De sterke en zelfstandige Maxine Steenstra is het middelpunt van 'Moordenaarsstorm'. Ze woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt.
Downloadprijs: € 14,99
ShortStories
Smerige streken op een schokkende manier verteld door Geard Lodder.
Downloadprijs: € 8,5
Dani van Doorn
Bijzondere mix van fictie en de stoornis NLD ((Non verbal Learning disability) bij kinderen. Voor iedereen die er meer van wil weten of er begrip voor wil kweken. Leeftijd: 6+
Downloadprijs: € 9,95
Aad Vlag
Laat je meezuigen in deze zinderende science fiction
Downloadprijs: € 18,95
Mario Escobar
Hartverscheurende roman, gebaseerd op het leven van Helene Hannemann, de vrouw die vrijwillig op de trein naar Auschwitz stapte en hoop bracht in het leven van de kinderen in het kamp.
Downloadprijs: € 14,99
Margreeet Schouwenaar
De bundel ‘Zinstrelende poëzie en andere gedichten’ werd samengesteld uit twee bibliofiele uitgaven: Warm van Vacht en Verlies van Lief.
Downloadprijs: € 12,95
Frank Westerman
Het bejubelde onderzoek naar een raadselachtige sterfte: 'Stikvallei' is nu verkrijgbaar als luisterboek!
Downloadprijs: € 13,99
Gebroeders Grimm
Sprookjes worden werkelijkheid als Marie-Annet Roosch vertelt.
Downloadprijs: € 8,5
Hjorth Rosenfeldt
Sebastian Bergman is teruggekeerd naar zijn oude leven. Wanneer Uppsala wordt opgeschrikt door een serieverkrachter, roept de politie roept de hulp in van de Nationale Recherche en ook Bergman sluit zich weer bij het team aan.
Downloadprijs: € 14,99
Francine Oomen
Een onmisbaar boek voor iedereen met/zonder verkering, met/zonder depri-moeder en met/zonder masker. Leeftijd: 12+
Downloadprijs: € 9,99
Ellen de Visser
De verhalen die in Die ene patiënt zijn samengebracht bieden een aangrijpende en leerzame inkijk in de ziel en de gedachtewereld van onze zorgverleners, en laten zien welke belangrijke lessen zij van hun patiënten leerden.
Downloadprijs: € 12,99
N.I.B. Provocateur
Super Accountmanager is een gids voor startende (en bestaande) accountmanagers. Met de Gentleman-in-Business methode wordt jij ook succesvol. Via deze methode haal je jouw targets en heb je plezier!
Downloadprijs: € 15
N.I.B. Provocateur
This is the number 1 salesguide for every (new)accountmanager. It gives you clear information, knowledge and tools which you can use immediately. Motto: Have fun and reach your salestargets!
Downloadprijs: € 15
Lina Bengstdotter
Op een warme zomeravond verdwijnt de zeventienjarige Annabelle uit het afgelegen dorpje Gullspång.
Downloadprijs: € 14,99
Bibi van den Berg
De komst van cyberspace heeft onze levens gemakkelijker en efficiënter gemaakt. Dankzij cyberspace kunnen we altijd en overal bij informatie, hebben we onze netwerken altijd bij de hand en zijn afstanden in ruimte en tijd verwaarloosbaar geworden.
Downloadprijs: € 15
Tatjana Almuli
Tatjana neemt met dit boek zélf de regie in het gesprek over haar lichaam, en doet openhartig verslag van het leven als dikke vrouw in een land waar dun zijn de norm is.
Downloadprijs: € 12,99
Erica Ferencik
Nacht op de rivier van Erica Ferencik is een onvergetelijke thriller voor liefhebbers van Ruth Ware.
Downloadprijs: € 9,99
Graham Moore
Een magische thriller over genieën, kostbare ambitie en de strijd om de wereld van elektriciteit te voorzien
Downloadprijs: € 9,99
Ruth Ware
'De dood van mevrouw Westaway' is donker en dramatisch, deels moordmysterie, deels familiedrama.
Downloadprijs: € 14,99
Joseph Shearing, William Faulkner
Drie verhalen van gelauwere schrijvers die je niet vaak genoeg kunt horen.
Downloadprijs: € 8,5
John Arthur Barry, A.M. Barrage
Iets op je geweten? Luister niet. Schoon geweten? Hier is Peter van Eerdenburg.
Downloadprijs: € 8,5
Henry Kuttner, H. Russell Wakefield
Wie niets te verbergen heeft, heeft niets te vrezen. Maar… meesterverteller Peter van Eerdenberg is huiveringwekkend.
Downloadprijs: € 8,5
Tomi Adeyemi
Ooit leefden er in Orïsha mensen met magische krachten. Tot een wrede koning besloot de magi, een minderheid met donkere huid en zilverwitte haren, te vervolgen…
Downloadprijs: € 14,99