Copy
Identity management in de cloud: redding voor de financiële sector

Banken en verzekeraars liggen onder vuur: ze worden steeds vaker aangevallen door hackers en hebben te maken met malware, virussen en ransomware-infecties. Niet alleen organisaties zelf, ook medewerkers en (zakelijke) klanten zijn het slachtoffer van deze pogingen om data afhandig te maken.

En dat terwijl vertrouwen en compliancy essentieel zijn voor het succes van financiële instellingen. De beveiliging van data staat daarom hoog op de agenda. Daar komt bij dat in de huidige economie cloudapplicaties een grote rol spelen. Deze zijn immers nodig om nieuwe betalingsmethoden en het nieuwe werken te ondersteunen.
LEES MEER
Lokale overheid onterecht bang voor publieke cloud

Uit gesprekken met lokale overheden blijkt dat zij nog steeds angst hebben voor de publieke cloud. Budgetten staan onder druk en burgers en ondernemers hebben in toenemende mate behoefte aan veilige digitale diensten van de lokale overheid. De publieke cloud kan voor beide pijnpunten een oplossing zijn. Tegelijk vinden veel informatiemanagers bij de lokale overheid de publieke cloud een valkuil; overheidsinformatie zou in de publieke cloud niet veilig zijn.

De onthullingen van WikiLeaks en Edward Snowden onderschrijven dit gevoel. Is deze vraag over de veiligheid terecht?

 
LEES MEER
Hyper-converged Infrastructure: Denken als een Cloud!

“Bij veel organisaties komen er steeds meer lagen bij. En uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer”, weet Martijn Bosschaart. De Systems Architect van Nutanix pleit voor een hele andere manier van denken. Complexiteit, daar moeten we van af. Bosschaart: “Iedere infrastructuur moet eruit zien als een cloud. De cloud wordt nog te veel geassocieerd met een computer op afstand waar we bestanden of diensten opslaan. Maar organisaties moeten ook on-premise de methodiek van de cloud gaan hanteren. Iedereen moet denken als een cloud.”

En dat betekent geen grote hoeveelheden meer inkopen en die aan elkaar knopen. Heb je extra capaciteit nodig voor een nieuwe workload, dan koop je er geen compleet computing-platform bij, maar een klein stukje infrastructuur in de vorm van een appliance met voldoende storage, computing en networking voor die specifieke workload.
LEES MEER
Fastbyte in de uitzending bij Doe Maar Duurzaam op RTL7


‘Vele voordelen dankzij werken met de Cloud’

De ICT sector is constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van bestaande systemen. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan hoe ondernemers ICT zo effectief mogelijk kunnen inzetten om hun workflow te verbeteren. Fastbyte ICT Solutions helpt bedrijven daarmee en legt uit hoe het inzetten van de cloud positieve gevolgen kan hebben op een bedrijf.

Zondag 18 december 2016 om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Alles over de cloud is zondag 18 december te zien in de uitzending ‘ondernemen’ van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam! is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien op zaterdag 24 december 2016 om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Fastbyte Doe Maar Duurzaam Teaser
Fastbyte Doe Maar Duurzaam Teaser "Cloud"
Twitter
YouTube
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Copyright © 2016 Fastbyte ICT Solutions B.V., All rights reserved.

Our mailing address is:
xander@fastbyte.nl

Liever geen updates en/of akties ontvangen? 
Uw gegevens veranderen of updaten kan via deze link, uitschrijven kan via deze link.
Mocht bovenstaande niet lukken kunt u ook altijd mailen naar xander@fastbyte.nl 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FastbyteICT · Twentehaven 9 · Nieuwegein, Utrecht 3433 PT · Netherlands