Copy
Steeds meer Locky-aanvallen op bedrijven

Ict-beveiliger Eset meldt een toename van het aantal Locky-besmettingen in Nederland. De ransomeware-variant is volgens de dienstverlener bovendien steeds vaker gericht op bedrijven. Het gaat om JS/Danger.ScriptAttachment dat vaak via emails wordt verstuurd. Dat bestand opent een programma dat de malware toegang geeft tot het systeem. Het bedrijf meldt dat 54 procent van de Nederlandse systemen die beveiligd zijn met Eset-software te maken hebben gehad met een aanval. 

Lees hier meer...

Op deze simpele manier beveilig je data vakkundig

Nou ja, simpel… Je moet er wel wat voor doen natuurlijk. Bijna alles wat we doen in computerbeveiliging is informatiebeveiliging: we willen data veilig houden. Een stappenplan die om dit effectiever aan te pakken.

We zetten antimalwaresoftware, strakkere configuraties en firewalls in om ervoor te zorgen dat gegevens niet zomaar de organisatie uitlekken. De eeuwige uitdaging is in de kern dat gebruikers deze gegevens moeten kunnen aanspreken, anders hoefde je die data immers niet op te slaan. Daarom richten de meeste middelen zich op het handhaven van autorisatie van vertrouwde partijen. Netwrix Een stappenplan om dit effectief te regelen:

Lees hier meer...

Office 365: vindt u weg in de toekomst van Identity Management
 

Office 365 is in korte tijd de meest geïntegreerde app geworden. Maar vanwege de complexiteit ervan gebruiken IT-professionals Okta om de uitdagingen op het gebied van identiteit en mobiliteit het hoofd te bieden.

Microsoft is prominent aanwezig in de cloud, waardoor het gebruik van Office 365 binnen bedrijven sterk is toegenomen. Uit de gegevens van het Okta Application Network blijkt zelfs dat Office 365 de applicatie is die, op basis van het aantal ingelogde gebruikers, het meeste wordt gebruikt en de app is die het vaakst door onze klanten wordt geïntegreerd.

Lees hier meer...

Hands-on workshop 1 juli: "Bouw uw eigen datacenter in 30 minuten"

Als vervolg op ons event van 7 juni, “Het onzichtbare datacenter, een droom die uitkomt?” organiseren we op vrijdag 1 juli een hands-on workshop in samenwerking met Nutanix en Rubrik.

We nodigen u dan ook van harte uit om tijdens deze middag deel te nemen aan de workshop en zelf interactief bezig te zijn met dit onderwerp en te ondervinden hoe eenvoudig het kan zijn om uw eigen datacenter te creëren in nog geen 30 minuten!

Meer informatie en aanmelden? Klik hier

Seminar op 7 juni gemist? Klik hier voor een sfeerimpressie filmpje van het event.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 FastbyteICT, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences