Copy
Fastbyte is ICTWaarborg gecertificeerd

Iedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven. Fastbyte ICT Solutions B.V. is aangesloten bij ICTWaarborg. Zo kunt u naast de goede service en advies van Fastbyte ook nog eens rekenen op de zekerheid van dit keurmerk. 

 
LEES MEER
Nutanix Xpress
Voor midden- en kleinbedrijf is het aanschaffen, uitrollen en beheren van IT infrastructuur geen sinecure. Bestaande oplossingen zijn vaak gecompliceerd en vragen om gespecialiseerde kennis die de bestaande IT budgetten vaak op- en uitrekken. De Nutanix Xpress productlijn addresseert de behoeftes van kleinere organisaties door het aanbieden van een datacenter oplossing met eenvoudig beheer, lagere kosten, eenvoudige uitrol, en superieure ondersteuning voor de hele infrastructuur stack die altijd binnen handbereik is.

Overzicht
Nutanix Xpress is een complete hyperconverged oplossing, die een naadloos ontworpen en ruimtebesparend design omvat van server, data opslag en virtualisatie welke de IT infrastructuur radicaal vereenvoudigt.
  • Plug and Play: Alle benodigde software voor-geinstalleerd om bijna elke gevirtualiseerde applicatie voor het MKB snel te kunnen laten draaien
  • Ingebouwde virtualisatie: Ingebouwde AHV Hypervisor and krachtig VM management elimineert kostbare virtualisatie licenties – geen extra software nodig om VMs te installeren en beheren
  • Future-proof: Snelle data back-up naar public cloud services, zoals Amazon (AWS) en Microsoft Azure, om een practische cloud oplossing te verkrijgen
  • Support: Award winnende ondersteuning door Nutanix Support, en door de Nutanix NEXT community van IT experts
LEES MEER

Okta Platform Architecture Workshop
In de nieuwe wereld van mobile applicaties, cloud services en de Internet of Things, veranderen mensen, processen, data en apparaten de manier waarop op wij zaken doen. Zakelijke omgevingen en business modellen moeten heroverwogen worden terwijl organisaties geconfronteerd worden met een overvloed aan opties en nieuwe mogelijkheden omdat legacy benaderingen niet langer de gewenste groei en innovatie kunnen bevorderen en ondersteunen.

Wat zult u leren tijdens de workshop?

 Hoe u als bedrijf kunt blijven concurreren door te transformeren naar een digitale/”technology” onderneming.

 Waarom een identiteitsplatform de manier waarop mensen werken met applicaties, content en iedereen in hun ecosystem kan bevorderen.

 Succesverhalen van klanten in hun transformatieproces naar een digitale/”technology” onderneming

 
INSCHRIJVEN

Zoals vele van jullie al weten is vanaf 1 juli 2016 de vSphere Enterprise licentie niet meer nieuw aan te schaffen, de bestaande licenties blijven wel ondersteund tot 2020. Profiteer nu voor een beperkte tijd van deze aanbieding van VMware. U krijgt 50% korting wanneer u een upgrade van vSphere of vSphere met Operations Management Enterprise naar vSphere of vSphere met Operations Management Enterprise Plus uitvoert.

Waarom upgraden? De Enterprise Plus edities bieden het volledige scala van de vSphere functies, waaronder Distributed Switch, Host Profiles en Auto Deploy. Deze nieuwe functies kunnen applicatie beschikbaarheid en de prestaties zichtbaar verbeteren. Wat bijdraagt aan het transformeren van uw datacenters in drastisch vereenvoudigde cloud computing omgevingen.

De vSphere met Operations Management Enterprise Plus editie neemt vSphere naar het volgende niveau met intelligente operations en samenhangen beheer.

Vergelijk vSphere met vSphere met Operations Management Editions en meer informatie over hoe deze promotie werkt hier.
Wilt u weten waarom het de juiste keuze is om over te stappen? Bekijk dan dit filmpje

UPGRADE NU
LinkedIn
Twitter
Website
YouTube
Facebook
Copyright © 2016 Fastbyte ICT Solutions B.V., All rights reserved.

Our mailing address is:
marketing@fastbyte.nl

Liever geen updates en/of akties ontvangen? 
Uw gegevens veranderen of updaten kan via deze link, uitschrijven kan via deze link.
Mocht bovenstaande niet lukken kunt u ook altijd mailen naar marketing@fastbyte.nl 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FastbyteICT · Twentehaven 9 · Nieuwegein, Utrecht 3433 PT · Netherlands