Copy
IT Auditing tool trends voor 2016

Netwrix-logoVeranderingen in bedrijfskritische systemen van de IT-Infrastructuur zijn dagelijkse kost binnen de meeste IT-organisaties. Je moet immers voldoen aan de vraag uit de business om betere, snellere en efficiëntere toepassingen te leveren. Maar deze systemen vormen ook de basis voor interne- en externe beveiligingsrisico’s en de continuïteit van de IT-omgeving.


Steeds meer organisaties hebben een systeem om belangrijke configuratie-wijzigingen in de IT-systemen te documenteren. Lees meer over de trends voor 2016 van onze partner Netwrix
3 sleutelelementen voor uitgebreidere aanpak Cyber Security

In 2013 en 2014 kwamen grote organisaties geregeld in het nieuws vanwege gestolen persoonlijke gegevens. De gestolen gegevens waren niet alleen van volwassenen maar ook van kinderen. Dit soort aanvallen trekt snel de aandacht van media, consument en de politiek.

Het lot van kleinere organisaties wordt vaak onderbelicht. Ook zij zijn gevoelig voor gecoördineerde cyberaanvallen. Helaas kunnen zij niet terugvallen – wat bij grotere organisaties wel het geval is – op de mate van Security.

Maar of het nou gaat om een grote of kleine organisatie; het is tijd voor een uitgebreidere aanpak van cyber security. 
Lees hier meer over de drie sleutelelementen die aan deze nieuwe aanpak ten grondslag liggen: The Fortinet Advanced Threat Protection Framework. 
Met WatchGuard DataLekPreventie voorkomt u datalekken en bespaart u tot wel € 820.000

Onlangs is er behoorlijk wat gewijzigd op het gebied van het melden van een datalek en het treffen van beschermende maatregels om dit te voorkomen. Wettelijk is vastgelegd dat er een boete van € 820.000 opgelegd kan worden bij het niet melden van een lek.

Omdat de vraag naar security oplossingen groeiende is voor de alsmaar toenemende internetdreiging, biedt Fastbyte in samenwerking met WatchGuard een webinar aan gericht op DataLekPreventie. Fastbyte werkt al jarenlang met grote tevredenheid samen met security-partner WatchGuard.

Wilt u meer weten over WatchGuard DataLekPreventie? Meld u zich dan aan voor het webinar. U heeft twee mogelijkheden om het webinar te volgen: 9 februari en 10 maart. 
Evenementen & webinars

Fastbyte-logoVanwege het grote succes van ons evenement Meldplicht Datalekken, vorig jaar oktober, organiseert Fastbyte op korte termijn een vervolg hierop. Wat is er veranderd na 1 januari 2016? Waar dienen de organisaties nog meer rekening mee te houden? Ook nu mogen wij weer interessante gastsprekers optekenen.
Eerdaags ontvangt u de uitnodiging voor dit evenement. Houdt uw mailbox in de gaten. 

En verder.....
Samen met onze partners organiseren wij inspirerende webinars voor u. Kijk op onze agenda welke webinars interessant zijn.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 Fastbyte ICT-Solutions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences