Copy
Evenement Meldplicht Datalekken
De wet Meldplicht Datalekken roept nog steeds vragen op

In veel organisaties leven nog tal van vragen over de uitvoering van de wet Meldplicht Datalekken. Dit bleek tijdens ons evenement van 31 maart waarbij de focus deze keer lag op het juridische aspect rondom de wet Meldplicht Datalekken.

De kernvragen van deze middag waren: Wanneer een incident nu eigenlijk als datalek moet worden aangemerkt, wanneer melding daarvan wettelijk verplicht is en wanneer niet en hoe de organisatie zodanig kan worden ingericht dat snel en doelmatig op lekken kan worden gereageerd. Lees hier het verslag van deze dag.

Lees hier het persbericht...

ALERT: voorkom schade door CryptoLocker!

Op een kwade morgen blijken al uw bestanden ge-encrypt. U kunt er niet meer bij. Niks opent meer. Tussen uw bestanden treft u een aanbieding aan om een sleutel te kopen.
Dit type cybercriminaliteit wordt aangeduid met de term ransomware. De variant van deze gijzelsoftware die momenteel veel schade veroorzaakt in organisaties heet CryptoLocker.

Lees meer...

Evenementen & webinars

Fastbyte-logo
Wilt u meer weten over een toekomst gericht datacenter? Wat het voor u betekent als de complexe traditionele backup omgeving wordt vervangen voor een eenvoudige en schaalbare appliance? Noteer dan alvast 7 juni in uw agenda! In samenwerking met onze partners Nutanix en Rubrik organiseren wij deze dag het evenement. In vervolg op het evenement organiseren wij een technische workshop. De uitnodiging volgt binnenkort. Hou uw mailbox of onze website in de gaten.

En verder.....
Samen met onze partners organiseren wij inspirerende webinars voor u. Kijk op onze agenda welke webinars interessant zijn.
Aangepaste openingstijden
 
27 april - Koningsdag - is Fastbyte gesloten. De volgende werkdag is de afdeling Sales weer bereikbaar vanaf 09.00 uur en onze Servicedesk vanaf 08.00 uur.

De volgende dagen in de maand mei hanteren wij onderstaande openingstijden:
  • woensdag 4 mei - gesloten vanaf 16.00 uur
  • donderdag 5 mei - gesloten
  • vrijdag 6 mei - gesloten
Voor onze klanten met een out-of-office contract zijn wij bereikbaar op het bekende telefoonnummer.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 Fastbyte ICT-Solutions, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences