Copy
Topics: Watchguard End of Life van o.a. XTM 5 series, Office 2007 Retirement en meer
View this email in your browser

De essentie van IT security

De steeds verder gaande digitalisering zorgt voor toegenomen risico’s en bedreigingen zoals dataverlies, downtime en cyberaanvallen. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijfskritische processen onder alle omstandigheden doorgang kunnen vinden? In dit blog delen wij onze visie op de essentie van IT security aan de hand van drie vragen: Wat moeten we buiten houden? Wat moeten we binnen houden? En hoe moeten wij met onze data omgaan?
LEES MEER

De impact van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming

Bescherming van privacy is een hot item en dat is niet voor niets. Zoals we allen weten kan het verliezen van persoonsgegevens verstrekkende impact op iemand zijn zakelijke en privéleven hebben. Met name in de zorgbranche en dienstverleningsbranche zijn er in het afgelopen jaar behoorlijk wat voorbeelden in de media geweest. Dit terwijl er een toenemende trend is in het “betalen” van (online) diensten tegen persoonsgegevens en gegevensuitwisseling tussen databases steeds vaker norm dan uitzondering wordt.
LEES MEER

Nutanix lanceert Xpress om enterprise clouds toegankelijk te maken voor MKB

Nutanix, leverancier van cloudoplossingen voor enterprises, presenteert Nutanix Xpress, een nieuwe oplossing voor het midden- en kleinbedrijf (MKB’s) tegen een betaalbare prijs. Nutanix Xpress is zo eenvoudig dat een enkele IT-deskundige de complete IT-infrastructuur van zijn organisatie kan installeren en beheren. Hierdoor blijft er binnen de IT-organisatie meer tijd en capaciteit over om te focussen op het ondersteunen van de business.
LEES MEER

Slaagde jij wel voor World Backup Day?

Vrijdag 31 maart was het weer zover: World Backup Day. Het ideale moment om stil te staan bij het feit of je backups hebt gemaakt van je bestanden. Uit onderzoek blijkt dat 24% van de ruim 2.000 ondervraagden nog nooit backups gemaakt heeft. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om te zorgen dat uw backups goed zijn geregeld. Van on premise tot aan de cloud. U kunt er ook voor kiezen om deze zorgen uit te besteden en te genieten van zorgeloos back-uppen.
LEES MEER
Office 2007 Retirement
Op 11 april 2017 is de ondersteuning voor Exchange Server 2007 gestopt.. Als u nog niet bent gestart met de migratie van Exchange 2007 naar Office 365 of Exchange 2016, is het een goed idee om nu met de planning te beginnen.
Watchguard End-Of-Life
XTM 5 + XTM 2 Series + SSL

Op 30 juni 2017 verloopt de support op de Watchguard SSL en op de XTM 2 series. En op 3 december 2017 verloopt deze op de XTM 5 series. Heeft u nog geen vervanging? Neem nu contact op voor een advies.
UW MISSIE
Een IT infrastructuur die de snelheid en flexibiliteit biedt die de business vraagt. Waarbij u niet meer bezig bent het traditionele beheer van de systemen, maar uw handen vrij heeft voor nieuwe ontwikkelingen die uw organisatie direct ondersteunen.
START UW MISSIE
Fastbyte Solutions
SECURITY
Beveiliging is enorm belangrijk voor organisaties. Wij vinden het heel belangrijk om onze klanten de meest innovatieve en complete oplossingen te bieden op security gebied.
SUPPORT
Focus op het primaire proces? Fastbyte biedt verschillende vormen van ondersteuning. Van 2de/3de lijns tot het overnemen van je gehele IT organisatie. De servicedesk van Fastbyte is hierin een ervaren partner.
OVERAL EN ALTIJD WERKEN
Met elk apparaat kunnen werken, waar je dan ook bent. Hoe staat jullie IT hierin? Is het BYOD principe al gerealiseerd? Is dit wenselijk? En wat zijn de consequenties van deze afweging?
CONTACT

Fasbyte ICT Solutions
Twentehaven 9
3433 PT Nieuwegein
Algemeen: 030 6000 600
Helpdesk: 030 6000 601

www.fastbyte.nl 


Copyright © 2017 FastbyteICT, All rights reserved.