Copy
Sommeren står for døren - er du klar?
Se denne mail i din browser

Har du de rigtige kort med på ferien?

Husk det blå kort og en rejseforsikring

Hvis du bliver syg eller kommer til skade på din ferie, er det vigtigt, du har det rigtige kort med, så du kan blive behandlet hos læge eller på hospital. Holder du ferie i Danmark, gælder det almindelige gule sundhedskort. Skal du på ferie i Europa, skal du huske at have det blå "EU-sygesikringskort" med på rejsen. Du kan få mere information om det blå EU-sygesikringskort på huskdetblaa.dk. 

Rejseforsikring
Du skal være opmærksom på, at det blå ”EU-sygesikringskort" fx. ikke dækker hjemtransport i forbindelse med sygdom eller ulykke. Derfor anbefaler vi, at du køber en rejseforsikring som supplement til EU-sygesikringskortet. Her kan du se hvordan du er dækket med en Årsrejseforsikring hos Tryg og EU-sygesikringskortet. Hvis du rejser udenfor EU, er du ikke dækket af det blå "EU-sygesikringskort" og derfor er det endnu mere vigtigt at have en rejseforsikring.

Hvis du får brug for hjælp
Bliver du syg eller kommer til skade på din ferie, er det alarmcentralen hos dit rejseforsikringsselskab, du skal ringe til. Er du forsikret hos Tryg Gruppeforsikring, kan du få kontaktinformation her. Du kan også downloade et Tryg Rejsekort til at have med på rejsen.

Bestil et tilbud på en rejseforsikring eller ring til os på 39 46 00 80.
Læs mere om rejseforsikring på tryghedsordningerne.dk.

Rødt eller grønt kort til bilferien?

Skal du på bilferie, skal du undersøge hvilke kort du skal have med til bilen, udover registreringsattesten. Har du tegnet kaskoforsikring i et forsikringsselskab, der er medlem af rødt kort-ordningen, har du ret til vejhjælp i udlandet. Med en ny gratis App fra SOS kan du få hjælp med det samme, hvis din bil går i stå på Europas motorveje. Læs mere om App'en fra SOS her. Vil du hellere have det røde kort med i papirform, kan du downloade og udfylde det røde kort selv på sos.dk

Hvornår skal det grønne kort med?
Det grønne kort er påkrævet i visse lande som bevis for, at bilen er ansvarsforsikret.
Er du i tvivl, om du også skal have det grønne kort med på bilferien? Få svaret her.
Bestil det grønne kort ved at kontakte Tryghedsordningerne på tlf. 39 46 00 80.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning omkring dine forsikringer eller din pensionsordning, kan du kontakte os på 39 46 00 80 eller sende en mail til web@tryghedsordningerne.dk.

Læs mere om hvad Tryghedsordningerne kan tilbyde dig som tandlæge på tryghedsordningerne.dk.
 

Copyright © 2016 Tandlægernes Tryghedsordninger, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev