Copy
Nyhedsbrev marts 2015
Se denne mail i din browser

Ny Årsrejseforsikring

Tryghedsordningerne kan nu tilbyde dig en Årsrejseforsikring, som dækker uanset om du rejser privat eller erhvervsmæssigt. Du kan også tage din ægtefælle/samlever og børn med på rejsen.
Vil du høre mere om den nye Årsrejseforsikring?
Ring til os på 39 46 00 80 eller læs mere på tryghedsordningerne.dk.

"Tjeklisten"

Er du klinikejer og skal du være væk fra din klinik i en længere periode - fx pga. sygdom -  kan du med fordel bruge ”Tjeklisten”. Tjeklisten er tænkt som et værktøj, der kan være med til at skabe overblik over de forhold, du bør tage hånd om i relation til din klinik, mens du er væk. Tjeklisten giver fx gode råd omkring information af personalet, patienter, kolleger og leverandører i relation til et længerevarende fravær. Læs mere om tjeklisten på tryghedsordningerne.dk

Konsulentbistand

Det kan være både vanskeligt og uoverskueligt for en klinikejer, at skulle sikre, at driften af klinikken kan fortsætte bedst muligt, hvis man samtidig er blevet syg. Tryghedsordningerne tilbyder derfor konsulentbistand i op til 6½ timer, hvis en klinikejer har et længerevarende fravær, som berettiger til udbetaling af sygedagpengeydelser i henhold til Tryghedsordningernes vedtægter.
Få mere information på tryghedsordningerne.dk eller kontakt sekretariatet på telefon 39 46 00 80.
 
Copyright © 2015 Tandlægernes Tryghedsordninger, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev