Copy

Så er vi i mål!

Vi har tilbagelagt en masse skønne cykeldage og kilometer - nu er det tid til at nyde vores indsats på cyklen og indtaste de sidste cykeldage.

Tast på din profil senest fredag morgen - vinderne afsløres her [link til virksomhedens egen landingpage] d. 15.7.
 
Tast dine cykeldage her
 

Sommer på cykel

Nu har du cyklet i fire dage - så vi synes selvfølgelig du skal fortsætte med at cykle videre i sommerferien. Men hvor skal du køre hen? Vi giver inspiration til din sommer på to hjul:

Holder du ferie i en by? Så prøv en af de fire Bike Art-ruter, hvor du kan opleve gadekunst og arkitektur direkte fra cykelsadlen. Tjek ruterne i København, Aarhus, Odense og Esbjerg. Eller planlæg selv en kunst-rute i din egen by, og inviter familie og venner med.

Holder du ferie ude i sommerlandet? Så sæt kurs mod en lokal attraktion. Du kan fx tage på troldejagt eller cykle ud til et af Danmarks mange fyrtårne. Du kan også cykle ud til en god strand, en fiskesø eller egnens bedste ishus. 

Vil du cykle i flere dage? Måske er én dags cykling slet ikke nok for dig. Har du overvejet at tage ud på en længere cykeltur med overnatning? Så brug denne guide, der både er til dig, der er begynder - og dig, der bare gerne vil ud på eventyr uden de store investeringer i udstyr og grej. Læs guiden her

Hvad er CYKLISTFORBUNDET CYKLER TIL ARBEJDE?

Minikampagnen CYKLISTFORBUNDET CYKLER TIL ARBEJDE er en del af et rådgivningsforløb med Cykelvæksthuset, som Cyklistforbundet er i gang med. Forløbet skal give inspiration og redskaber til Cyklistforbundet, så det kan blive nemmere og mere oplagt at vælge cyklen til og fra arbejde og til opgaver i løbet af arbejdsdagen. Læs mere på www.cykelvæksthuset.dk

KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

 
Vises mailen ikke korrekt? Se den i din browser