Copy
View this email in your browser

Det er tid til at sætte holdet - vi cykler om:

motionmailapp.com
Tilmeld holdet her
Chris MacDonald:

Sådan finder du motivationen
til at komme op på cyklen


Vi ved jo godt, at det er sundt at cykle. Alligevel kan det være svært at komme afsted. Ifølge sundhedscoach Chris MacDonald skal forklaringen findes hos vores forfædre: De bevægede sig nemlig helst kun, når det var strengt nødvendigt.

Men heldigvis ER det muligt at finde motivationen uden at skulle flygte fra vilde dyr! Fx kan du lave aftaler med dine kollegaer om, at I cykler til arbejde.

Læs de 5 gode råd fra Chris MacDonald
Find motivationen sammen med kollegaerne - tilmeld holdet her

Hverdagens cykelhelte: Musvitten fra Marketing

"Kys til Dorte, kys til Danmark"

Hverdagens cykelhelte bliver også klappet i mål: Hør Dennis Ritter kommentere på ægte Tour de France-manér, når "Musvitten fra Marketing" bliver feltets mest populære rytter - og ankommer til arbejde i sin 7. bedste tid.

Du kan også tage 'touren' til arbejde i maj - tilmeld holdet her

Ta' cyklen & vind mange lækre præmier!

Kvalitetshjelme fra ABUS
Med sit markante design appellerer ABUS Hyban 2.0 til cyklisten, der ønsker et stilrent og diskret look. Hjelmen har bløde stropper, indbygget LED-baglygte og fås i et væld af flotte farver. Der en cykelhjelm til alle deltagere på ét vinderhold.
Læs mere
Ole Ritter hyldest-T-shirts fra Cikkel
Ole Ritters timerekord i 1969 er en af de største danske cykelpræstationer nogensinde. Cikkel Copenhagen hylder bedriften med denne T-shirt med Ole Ritters ikoniske cykel på brystet. Der er en T-shirt til alle på ét vinderhold.
Læs mere
Se alle præmierne
Termoflaske fra Friluftsland
Der er flotte og praktiske Primus Klunken-termoflasker til alle på ét vinderhold. Flasken rummer 0,5 L og holder din favoritdrik kold eller varm på hele cykelturen. Primus Klunken kommer i et væld af flotte farver.
Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra