Copy
View this email in your browser

Nedtællingen er i gang!

Om kun 25 dage ruller verdens sejeste cykelryttere gennem Danmark i op til 31 hæsblæsende etaper - i den neglebidende hverdagsklassiker VI CYKLER TIL ARBEJDE. Er du og dine kollegaer klar til start? Ellers er der stadig tid til at samle tropperne. Spørg også dem, der normalt ikke cykler - og husk, at der brug for alle slags talenter på et stærkt cykelhold. Hent og print tilmeldingsskema og plakater her og tilmeld jer her

Om 86 dage kan du se nogle andre – også ret seje! – cykelryttere indtage Danmark. Det sker, når verdens største cykelløb kører tre historiske etaper i hhv. København, Roskilde-Nyborg og Vejle-Sønderborg i den såkaldte Grand Départ - det store startskud på Tour de France 2022. Læs mere om samarbejdet mellem Tour de France og VI CYKLER TIL ARBEJDE

Du må slå dine kollegaer!
- og 5 andre gode grunde til at cykle i maj


Der er er masser af fordele ved at køre med i VI CYKLER TIL ARBEJDE - fx må du bruge doping, slå dine kollegaer og få et sejt navn!

Se alle de gode grunde her
Tilmeld cykelholdet her
OBS: Tjek med chefen, om I har samlet tilmelding i dit firma, før du melder holdet til

God kørestil i regnvejr

Når vejret er surt, bli’r mennesker også sure, og det gavner ingen i trafikken.
Her får du 5 tip til smil og god stil på en sjaskvåd cykeltur - der selvfølgelig kun er aktuelt lige nu, for maj måned bliver som altid fyldt med sol og varme! ;) 

Læs mere

Postkort fra Team "Spirerne" 


"Vores fantastiske holdkaptajn, Ulla, gjorde det igen! I morges stod der to store flotte kager i kaffestuen  - med en opfordring til at hoppe på cyklen og melde os til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2022." 
 
Det var blandt andet kagebagning og hyggelige beskeder til cykelholdet, der sikrede Kaptajn Ulla fra "Spirerne" hos Novozymes titlen som Årets Holdkaptajn 2021. Tak til holdkammerat Line for dejligt kagefoto (vi er meget misundelige!).
Bare rolig: Du behøver IKKE at bage kage for at blive holdkaptajn. Men hvis du tager kaptajn-kasketten på, kan du blive den heldige vinder en middag for to personer på valgfri Brdr. Price-restaurant. Læs mere
 
Bliv holdkaptajn - tilmeld holdet her

Ta' cyklen & vind mange lækre præmier!

Jørgen Leth hyldest-
T-shirt fra Cikkel

Med denne T-shirt hylder Cikkel Copenhagen den legendariske digter, filmmager og Tour-kommentator Jørgen Leth. Fans vil genkende Jørgen Leths hvide smil, seje frisure og karakteristiske sorte briller. Der er en T-shirt til alle på ét vinderhold.
Læs mere
Udsøgt te-sortiment fra Tante T
Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.

Der er en smagfuld te-præmie til alle deltagere på ét vinderhold.

Læs mere
Se alle præmierne
Varme cykelhandsker fra GripGrab
GripGrabs Ride Hi-Vis-vinterhandsker er varme og vandtætte, har behagelig polstring på håndfladerne og et flot neon-gult design, der gør dig ekstra synlig i trafikken.
Der er et par lækre handsker til alle på ét vinderhold
Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra