Copy
View this email in your browser

Det er tid til at sætte holdet - vi cykler om:

motionmailapp.com
Tilmeld holdet her

Fristen er forlænget: Du kan stadig nå at cykle med!

Over 20.000 friske cyklister er allerede klar til at give den fuld pedal i maj. Men der er stadig plads til flere! Derfor forlænger vi tilmeldingsfristen og fejrer cykelglæden med en iskonkurrence: Meld holdet til senest 2. maj og vind gavekort til Hansens Is til dit cykelhold. Læs hvordan I vinder

Pssst... Har I allerede et hold? Så find en ekstra deltager!

Mød en deltager:

Kristen var med i VI CYKLER TIL ARBEJDE
- og fik en cykeltatovering

Vi er mange, der er glade for vores cykler. Men nok ikke HELT så begejstrede som Kristen fra Texas, der var med i sidste års VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Kristen blev så bidt af at cykle, at hun fik tatoveret sin elskede lyseblå jernhest på armen. Her fortæller Kristen sin historie 
Du kan også blive bidt af at cykle - tilmeld holdet her

Ta' cyklen & vind mange lækre præmier!

Skoovertræk fra GripGrab
Med de vandtætte hverdags-skoovertræk fra Grip Grab undgår du gennemblødte sko på cykelturen til arbejde. Fås i stilfuld sort eller flot neon-gul for maksimal synlighed. Der er skoovertræk til alle på ét vinderhold.
Læs mere
Startnummer til Hansens cykelløb
Særkonkurrence: Kør ekstra mange kilometer i maj og vind et startnummer til Hansens Cykelløb. Den 140 km lange rute går gennem smuk natur med fjorde, skove og marker - og byder også på gastronomiske oplevelser undervejs. 
Læs mere
Se alle præmierne
Reelight CIO magnetlygtesæt
Hele dit cykelhold kan vinde seje CIO magnetlygtesæt fra Reelight. Lygtehus og beslag er integreret i én elegant og strømlinet enhed, og lygterne er så elegante, at de har vundet den prestigefyldte Red Dot-designpris.
Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra