Copy


Kender du Årets Børnecyklist?


Det er ikke kun voksne, der kan være gode rollemodeller for børn. Det kan kammerater også være. Derfor kårer Cyklistforbundet Årets Børnecyklist 2020. Så er der en eller flere elever i klassen, som har gjort en særlig indsats og fortjener at blive kåret som Årets Børnecyklist 2020 og vinde en super flot mountainbike? Så send din nominering til os på abc@cyklistforbundet.dk senest den 20. september. 

Læs mere om Årets Børnecyklist.
 

GØR CYKELTRÆNINGEN LET SOM EN LEG 

Kniber det med balancen eller reaktionsevnen hos nogle af dine elever, når de sidder på den tohjulede? Sæt eleverne stævne i skolegården og prøv en af vores sjove cykellege.  

Prøv fx 'Cykelakrobatens lærlinge' og 'Myldretid' eller den lidt mere udfordrende 'Haletagfat på cykel'. Find opgaverne blandt undervisningsmaterialerne under 'Færdselslære'. Har din klasse allerede godt styr på cyklen, så hæv barren med Navnestafet eller Poste breve, hvor eleverne skal løse hhv. stave- og matematikopgaver, mens de holder cykelhjulene i gang. Så bliver der noget at holde styr på.
 

Få mere bevægelse i skolen med et cykelklassesæt

I årets Alle Børn Cykler er der superlækre mountainbikes til alle elever i vinderklassen OG klassens lærer. Bag hovedpræmien står det etablerede cykelfirma HF Christiansen, der fører kendte cykelmærker som fx Centurion og Principia.

Principia har særligt fokus på børns cykling - og for at gøre det nemt for skolerne at få mere bevægelse ind i hverdagen, har cykelfirmaet udviklet konceptet Principia i skolen, der tilbyder klasseløsninger til bevægelse, valgfag og tværfaglige aktiviter. Principia skræddersyer færdige cykelpakker til de enkelte skolers behov - fx med klassesæt af mountainbikes, lokal serviceaftale og MTB-kurser til lærerne. Er det noget for din skole?

Læs mere om Principia i Skolen.

HOVEDPRÆMIE: VIND SEJE CYKLER TIL ALLE I KLASSEN


Cyklerne er sponsoreret af:

I KAN OGSÅ VINDE MANGE ANDRE LÆKRE PRÆMIER:

Lige fra cykellygter og -klokker til klassefester og karameller


VIGTIGE DATOER

21. AUGUST: Tilmeldingsfrist
7. – 20. SEPTEMBER: Alle Børn Cykler
24. SEPTEMBER: Kåring af Årets Børnecyklist
2. OKTOBER: Frist for indtastning af cykeldage
9. OKTOBER: Præmieoverrækkelse

 
PRÆMIER
OPGAVER
KONTAKT
abc-abc.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og