Copy

Hjælp os med at få flere børn i sadlen

Vi er i gang med at forbedre Alle Børn Cykler, og vi vil gerne sikre, at kampagnen fortsat er aktuel for både lærere og elever i de kommende år. Selvom du ikke har haft en klasse med i årets Alle Børn Cykler, har vi brug for dine input. Derfor håber vi, at du vil bruge 5 minutter på at udfylde et spørgeskema og hjælpe os med at blive klogere.

Alle, der udfylder spørgeskemaet senest den 31. oktober, deltager i lodtrækningen om en dejlig gavekurv med lidt lækkert til ganen - OBS. Deltagelse i konkurrencen kræver angivelse af din e-mailadresse. 
Udfyld spørgeskemaet

Ny alliance skal få flere børn op på cyklen

Nye børnecyklingstal viser, at det går den helt forkerte vej med børns cykling i Danmark. Derfor lancerer Cyklistforbundet sammen med 15 organisationer, virksomheder og kommuner en børnecyklingsalliance, der vil vende udviklingen og få børn op på cyklen igen.

Læs mere på alleboerncykleralliancen.dk.

Hvem er Danmarks Cykelfamilie #1?

For at fejre den nye alliance inviterer vi børnefamilier til at fortælle, hvordan cyklen gør en positiv forskel i deres familie, og hvorfor netop de skal være Danmarks Cykelfamilie #1. Konkurrencen kører til den 10. oktober, og præmien er et gavekort på 10.000 kr. til at forsøde familiens cykelliv. 

Læs mere om konkurrencen her og del linket med forældrene på Aula.  
KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og