Copy
View this email in your browser

UGE 3: Vi cykler en omvej

Tiden flyver afsted, og vi er allerede i fuld gang med tredje uge på cyklerne! Vi er kommet flot ud over stepperne: Sammenlagt har vi nu cyklet over 3 mio. kilometer fordelt på 209.630 cykeldage. Faktisk er der blevet trådt så flittigt i pedalerne, at en fjerdedel af os allerede har inkasseret 25 km-trofæet. Det tegner godt for denne uges udfordring:

Kør med på Omvejs-onsdag

På onsdag d. 18. maj gælder det om at cykle længere end du plejer. Det giver nemlig både ekstra kilometer i benene OG god træning for hjernen, som bliver stimuleret, når du kører en anden vej, end du plejer. Og så kan du ovenikøbet vinde noget!

Læs mere
Tast dine cykeldage her
Ugens gule førertrøje: Et stort tillykke til Mette Rytt fra cykelholdet "Pronestor cykler!" hos Pronestor, der har vundet maj måneds anden gule førertrøje. Læs mere om konkurrencen

Hent en kollega-dag: Vinderne er fundet

Tak for en skøn kollegadag og alle jeres mange billeder, der bobler af cykelglæde! Vi har trukket lod og siger tillykke til vinder-duoen Mikael Stendorff Nielsen og Lars Erik Bertelsen fra holdet VEKS 2 hos VEKS - der endda også fik gaflet Djævlebakke-trofæet i samme omgang: Mikael skrev i sin mail:
"En herlig vindstille morgen cykeltur til jobbet (solen tittede lige frem), hvor jeg samlede Lars op på vejen lige før vores ”djævlebakke” over jernbanen. God start på en dejlig dag 😉"
Inspiration til arbejdspladsen:

Sådan får Gubra flere med i VI CYKLER TIL ARBEJDE

Den danske biotekvirksomhed Gubra brænder for cykling og har været hovedsponsor for VI CYKLER TIL ARBEJDE de sidste tre år. Virksomheden er hele tiden er på jagt efter nye måder at inspirere og engagere medarbejderne til at deltage - og de har faktisk fundet en rigtig effektiv opskrift.
Læs mere

UDSALG: Køb T-shirt til nedsat pris
Årets gule T-shirt er udsolgt! Men vi har stadig den elegante sorte T-shirt med gult cykelmotiv på lager i alle størrelser. T-shirten er behagelig at cykle i og bæredygtigt produceret af 100% genbrugsmaterialer.
Pris med rabat: 125 kr.

Køb den her
Bliv cykelformidler - og giv cykelglæden videre
Har du lyst til at hjælpe ukrainske flygtninge i Danmark med at få en cykel? Så meld dig som frivillig cykelformidler hos Cyklistforbundets initiativ Givencykel.dk.
Du kan gøre en kæmpe forskel i dit lokalområde, og du behøver ikke at være cykelekspert.

Læs mere her
Du kan vinde mange lækre præmier i maj!
Ta' cyklen som mange dage som muligt - så er du og holdet med i lodtrækningen om dejlige holdpræmier. Der er fx elcykler fra Gazelle til alle på vinderholdet. Værdi: 26.499 kr. pr. cykel

Se alle præmierne
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra