Copy
View this email in your browser

UGE 1: Vi rejser os - og klapper af dig!

Starten er gået i årets VI CYKLER TIL ARBEJDE. Du - og over 40.000 andre friske cyklister - har taget udfordringen op, og mange af os har allerede været i sadlen på de to første solrige etaper. 

Som du sikkert allerede ved, varmer vi i år op til den danske Tour de France-start med en hyldest til hverdagens ægte cykelhelte: Alle jer, der cykler i hverdagen! Uanset om din "hverdagens kongeetape" er lang eller kort, kuperet eller flad, så tæller det hele med i maj. Nu gælder det bare om at komme ud på cyklerne!
Måske har du allerede cyklet? Så husk at taste på din profil, hvor vi fejrer din første cykeldag med det prestigefyldte hvide "debutant-trofæ". 

Har du ikke cyklet endnu - og svært ved at motivere dig selv? Så læs de 5 gode råd fra sundhedscoachen over dem alle: Chris MacDonald.
Tast dine cykeldage

Djævlebakken - og de andre nye trofæer

I anledning af årets Tour de France-tema drysser vi tour-trøjer ud over dine cykelture i maj. Derfor kan du i år gå efter fire nye trofæer, som matcher de kendte trøjer fra det legendariske cykelløb. Læs mere om alle trofæerne her

Særkonkurrence: Ugens gule førertrøje

I hele maj gælder det om at cykle flest mulige dage - og også gerne en hulens bunke kilometer. Gør du begge dele? Så kan "ugens gule førertrøje" blive din! Vi sætter fire gule trøjer på højkant i maj. Læs mere

Fritidscyklings-konkurrencen

Mange deltagere har efterspurgt muligheden for også at registrere fritidscykling. Derfor ruller vi en ny fritids-konkurrence i gang - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage. Læs mere

Print køreskemaet

Hold styr på cykeldagene: Print køreskemaet og hæng det op et godt sted på arbejdspladsen. Så er det let at se hvem, der er godt kørende - og hvem, der skal heppes lidt ekstra på. 

Print det her

Du kan vinde mange lækre præmier!

Der er masser af dejlige præmier på højkant i maj. Fx er der eksklusive elcykler fra Gazelle til alle vinderholdet. Værdi: 26.499 kr. pr. stk. 
Se alle præmierne
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra