Copy
View this email in your browser

Kære holdkaptajn: Saml dit cykelhold igen

Vejrudsigten lover strålende solskin i den kommende tid - og det betyder, at du og dine seje kollegaer snart kan indtage cykelstierne i det perfekte cykelvejr. På mandag går det nemlig løs med to ugers skøn cykling med september-udgaven af VI CYKLER TIL ARBEJDE, der ruller afsted d. 6. - 19. september. 

Det er en fabelagtig anledning til at samle kollega-holdet efter sommerferien og få cykelglæden og jeres gode team-spirit fra maj måned op at køre igen. 

Derfor: Prik til kollegaerne og aktivér holdet på jeres profiler

HUSK: Det er nemt og gratis at være med for alle jer, der var med i maj. 
Aktivér dit cykelhold her

Ny i sadlen:
Gerda blev afhængig af den friske luft

Inden maj 2021 kørte Gerda altid i bil til arbejde - og det har hun gjort i over 30 år. Alligevel blev hun lokket med på cykelholdet "Jumborosinerne" - og hun endte med at cykle til arbejde hver eneste dag i hele maj måned! Gerdas indsats og forvandling imponerede kollegaerne:

"Gerda kæmpede med bakkerne, når hun skulle cykle retur fra arbejde, og hun måtte stå af de første dage – men sej som hun er, smutter hun nu frisk og freidig op af bakkerne."
Gerda er fortsat på cyklen og cykler stadig til arbejde: "Hun er blevet afhængig af den friske luft, og hun synes, det er dejligt afstressende at cykle retur efter en lang arbejdsdag", fortæller Gerdas kollega Kirsten. 

Vil du også gerne blive afhængig af frisk luft? Så sæt et cykelhold med dine kollegaer. 
Tilmeld jer her

Ta' cyklen og vind præmier

Vind elcykler, cykellygter, termokander, bogpakker og meget mere. Se alle præmierne her
Intelligent lygtesæt fra FINDRS 
Med et sæt Delight-cykellygter fra FINDRS får alle deltagere på et vinderhold både godt lys på cyklen og et hav af intelligente funktioner. 
Værdi: 558 kr. pr. sæt.
Læs mere
Flotte termoflasker fra Friluftsland 
Hold din favoritdrik kold eller varm på hele cykelturen med termoflasken Primus Klunken, der fås i et væld af fine farver. Der er en flot termoflaske til hver deltager på et vinderhold.
Værdi: 329 kr. pr. flaske.
Læs mere
Bogpakke fra Politikens Forlag 
Vind to spændende bøger til hver deltager på dit hold. Læs Jesper Skibbys spændende og dramatiske historie og bliv inspireret til at lave grøn aftensmad af Ann­Christine fra Valdemarsro. Værdi: 550 kr. pr. pakke
Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra