Copy
View this email in your browser

Sommer på cykel

Sommerferien venter lige om hjørnet - og det betyder jo heldigvis, at du snart får endnu mere tid til at cykle. Men hvor skal du køre hen i ferien? Vi giver inspiration til din sommer på to hjul:

Holder du ferie i en by? Så prøv en af de fire Bike Art-ruter, hvor du kan opleve gadekunst og arkitektur direkte fra cykelsadlen. Tjek ruterne i København, Aarhus, Odense og Esbjerg. Eller planlæg selv en kunst-rute i din egen by, og inviter familie og venner med.

Holder du ferie ude i sommerlandet? Så sæt kurs mod en lokal attraktion. Du kan fx tage på troldejagt eller cykle ud til et af Danmarks mange fyrtårne. Du kan også cykle ud til en god strand, en fiskesø eller egnens bedste ishus. 
Vil du cykle i flere dage?
Måske er én dags cykling slet ikke nok for dig. Har du overvejet at tage ud på en længere cykeltur med overnatning? Så brug denne guide, der både er til dig, der er begynder - og dig, der bare gerne vil ud på eventyr uden de store investeringer i udstyr og grej. Læs guiden

Hjælp os med at blive bedre - og vind!

Tusind tak for din store indsats på cyklen i maj! Vi glæder os til at sadle op til en ny omgang VI CYKLER TIL ARBEJDE - og derfor vil vi gerne bede om din hjælp til at forbedre kampagnen.

Vi håber, at du vil bruge 3-5 minutter på at besvare vores spørgeskema.

Så er du samtidig med i lodtrækningen om en smart lille Wonderboom bluetooth-højttaler, der både er bærbar, vandtæt og perfekt til sommerens udflugter.
 
Besvar skemaet her

Vi cykler tilbage til arbejde i september - og det er gratis for dig

Fik du ikke cyklet helt så meget, som du havde sat dig for i maj? Eller er du frisk på mere sjov cykling sammen med kollegaerne efter sommerferien?

Vi har udvidet årets VI CYKLER TIL ARBEJDE med to ugers ekstra cykling, så sæt kryds i kalenderen allerede nu - og kør med når vi cykler 6.-19. september. Det er gratis for alle, der har cyklet med i maj.


Læs mere om september-kampagnen
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra