Copy

Nyt til udskolingen:
Sæt unges cykelvaner til debat

Se videoen om den nye indsats til udskolingen.
Tilmeld din udskolingsklasse her.
Unges cykling er i frit fald. Det vil vi gerne lave om på! Derfor lancerer vi i år en ny skræddersyet indsats til udskolingen, der skal styrke de store elevers bevidsthed om cyklens mange fordele. I kan frit vælge imellem og kombinere årets tre aktiviteter, som I har lyst:
  1. Cykeldysten: I to uger samler eleverne point til klassen ved at cykle så mange dage som muligt. I år sætter vi også en ekstra hovedpræmie på spil, som kun udtrækkes blandt udskolingsklasserne. Den heldige vinderklasse får et gavekort på 3.000 kr. til Coop 365 og kan købe ind til et brag af en klassefest.
  2. Nyt debatforløb til faget dansk: Sæt unges cykelvaner til debat med et helt nyt danskfagligt forløb, der er udviklet efter Fælles Mål. Over 12 timer lærer eleverne at debattere, arbejde med argumentationsmodel, appelformer og sproglige virkemidler og fremstille enten samtalepodcasts eller ”Bikestagrams”.
  3. Ekstra konkurrencer kun for udskolingen: Kan klassen klare årets 10-km challenge, finde på årets bedste holdnavn eller lave det vildeste cykelkunstværk? I år kan udskolingseleverne være med i fem ekstra konkurrencer kun for udskolingen.

Læs mere på alleboerncykler.dk/udskolingen.
Send tippet videre til din kollega i udskolingen.

Vind mountainbikes, en klassefest til 3.000 kr. og meget mere

Hovedpræmien i Alle Børn Cykler 2022 er en spritny mountainbike, der er sponsoreret af HF Christiansen. Alle elever og læreren i vinderklassen kan dermed se frem til at flyve afsted på både cykel- og skovstier på en toplækker Principia mountainbike. Men der er masser af andre præmier på spil. 
 

Ekstra præmier til udskolingen

I år sætter vi også en ekstra hovedpræmie på spil, som kun udtrækkes blandt udskolingsklasserne. Den heldige vinderklasse får et gavekort på 3.000 kr. til Coop 365 og kan købe ind til et brag af en klassefest.
SE ALLE PRÆMIERNE HER
KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og