Copy

Husk at taste klassens cykeldage!

Tast og vind

Rigtig mange lærere har allerede indtastet deres klassers cykel- og hjelmdage. Hele 262.323 cykeldage og 254.145 hjelmdage er der indtastet indtil nu.

Men vi kan se, at der er en del af jer, der stadig ikke har fået tastet. Og det skal der til, for at klassen er med i lodtrækningen om de mange fede præmier. 

Fristen for at taste resultater ind er fredag den 2. oktober. Gå ind på abc-abc.dk og brug det login, du fik ved tilmeldingen.
Psst! Vi trækker lod om en lækker Urban Assault 21 rygsæk fra Mystery Ranch til en værdi af 1.099 kr. blandt alle lærere, der har indtastet klassens resultat inden fristen den 2. oktober.
Indtast klassens cykel- og hjelmdage

Årets Børnecyklist er fundet 

Stort tillykke til Subhi Abdo fra 2.a. på Sønderskov-Skolen i Sønderborg. Subhi var blandt hele 56 nominerede cykelbørn, og blev overrasket i klassen med en videohilsen fra Cyklistforbundets direktør, Klaus Bondam. Det var Subhi Abdos klasselærer, der indstillede Subhi til prisen, efter at hun og klassekammeraterne i løbet af et fælles cykelprojekt havde set Subhi gå fra næsten ikke at kunne cykle til at cykle i skole. Så der er nu en fed mountainbike sponsoreret af HF Christiansen på vej til Subhi, så han kan få endnu flere gode oplevelser på cyklen i fremtiden.
Tak til alle jer, der nominerede en eller flere af jeres elever som Årets Børnecyklist. Hold op, hvor er der virkelig mange seje cykelbørn derude, der bare cykler løs uanset vejr og vind og sørger for at få kammeraterne med. Sejt cyklet!

Print jeres diplomer


Tillykke med at I har gennemført kampagnen! Som bevis får I her et klassediplom, som I kan printe ud, udfylde med jeres samlede resultater og hænge op i klasseværelset.

Du kan også printe elevdiplomer, så hver elev kan tage sit eget diplom med hjem.

Print diplomerne her.

HOVEDPRÆMIE: VIND SEJE CYKLER TIL ALLE I KLASSEN


Cyklerne er sponsoreret af:

I KAN OGSÅ VINDE MANGE ANDRE LÆKRE PRÆMIER:

Lige fra cykellygter og -klokker til klassefester og karameller


VIGTIGE DATOER

21. AUGUST: Tilmeldingsfrist
7. – 20. SEPTEMBER: Alle Børn Cykler
24. SEPTEMBER: Kåring af Årets Børnecyklist
2. OKTOBER: Frist for indtastning af cykeldage
9. OKTOBER: Præmieoverrækkelse

 
PRÆMIER
OPGAVER
KONTAKT
abc-abc.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og