Copy
View this email in your browser

Kør med, når vi tager 'touren' til arbejde i maj

Vil du i djævelsk god form inden sommerferien? Vil du have masser af frisk luft - og sjov med kollegaerne? Så glæd dig til maj, hvor det går løs med en ny omgang VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Vi går "i gult" - og fejrer hverdagens cykelhelte!
I år bliver det ekstra motiverende at cykle til arbejde: I hele maj varmer vi nemlig op til den historiske danske Tour de France-start med at fejre Danmarks ÆGTE cykelhelte: Hverdagens seje cyklister! Du kan få bjergpoints på din lokale djævlebakke, hente sjove trofæer og gå efter førertrøjen. Og du og dit hold kan selvfølgelig også vinde præmier!

Nyt i år: Nu kan du registrere din fritidscykling
Mange deltagere har efterspurgt muligheden for også at kunne registrere fritidscykling. Derfor ruller vi i år en ny fritids-konkurrence i gang - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage. Det kan du læse mere om her
Tilmeld holdet her
OBS: Tjek med chefen, om I har samlet tilmelding i dit firma, før du melder holdet til

Hvem skal med på cykelholdet? 

Få styr på tropperne før I melder jer til: Print tilmeldingsskemaet og brug det til at samle dine cykelstjerner. Husk både at invitere dem med gode cykelben - og dem, der trænger til at bruge benene lidt. 

Print tilmeldingsskemaet her

Bliv holdkaptajn
- og vind en middag for to hos Brdr. Price

Stil dig i spidsen for dit helt eget cykelhold og få kollegaerne op i gear i hele maj måned - så kan du blive den heldige vinder af en lækker 3-retters sæsonmenu inkl. vinmenu for to personer på valgfri Brdr. Price-restaurant. Vi trækker lod i juni blandt alle tilmeldte holdkaptajner med mindst én cykeldag. 

Hovedpræmie: Vind elcykler til hele holdet

Med hovedpræmien Arroyo C5 HMB Elite fra Gazelle bliver turen til arbejde både nemmere og sjovere! Elcyklen er i høj kvalitet og har centermotor fra Bosch, kraftige skivebremser og vedligeholdelsesfrit remtræk.
Værdi: 26.499 kr. pr. cykel
Se alle præmierne

Kvindernes kampdag - også på cykel!


Foto: Susanne Lindberg (1871 - 1934), cykelrytter
Vidste du, at danske kvinder også skulle kæmpe for retten til at cykle? 

@kvinde_kend_din_historie har lavet et portræt af cykelrytteren Susanne Lindberg, der i 1890erne kæmpede for at cykle på lige fod med mænd. I anledning af Kvindernes kampdag har vi fået lov til at dele hendes fantastiske historie:

Læs med her
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra