Copy
View this email in your browser
Juhuuu, ferien er slut! = Så skal vi ud at cykle igen
Vi håber, du nyder sommeren - men vi ved, du savner at cykle: De snurrende hjul, vinden i håret og al den dejlige motion, du får på vej til arbejde. Men måske kniber det med motivationen?

Intet problem: Vi cykler dig tilbage på arbejde to uger i september - og det er gratis for dig og alle de kollegaer, der var med i maj.
Du skal blot gå ind på din profil og sig 'ja tak' til at køre med igen: Så er du klar til at cykle 6.-19. september - og du fortsætter på det hold, du var med på i maj.
Ja tak - jeg vil cykle i september
Tip: I kan også sætte helt nye september-hold - og invitere flere kollegaer med. Nu hvor flere vender fysisk tilbage på arbejdspladsen, er cykling en god måde at blive rystet sammen igen. Læs i denne guide hvordan du og kollegaerne kan bruge cyklen til at komme godt tilbage på arbejde.
Vind elcykler fra Gazelle til hele holdet
Kør med d. 6.-19. september - måske bliver det dig og dine holdkammerater, der kan slippe cykelglæden løs med hovedpræmien: Lækre Gazelle Paris C7 HMB-elcykler til alle deltagere på vinderholdet. De elegante kvalitetselcykler er håndbyggede i Holland og perfekte til hverdagens cykelture - med syv gear, hydrauliske bremser og centermotor fra Bosch. Læs mere om præmien
HUSK: I kan også vinde hjelme, islagkager, bøger og mange andre gode præmier
Cykelhjelme fra ABUS
Den elegante Hyban 2.0 fra ABUS fås i et væld af lækre farver og er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist. Der er en flot cykelhjelm til alle deltagere på ét hold.
Læs mere

Hansens islagkager
Ta' cyklen i maj og vind økologiske islagkager med hjemmelavet nougat fra Hansens Flødeis. Alle deltagere på ét cykelhold vinder hver sin lækre islagkage.
Læs mere
Bogpakke fra Politikens Forlag
Vind to spændende bøger til hver deltager på dit hold. Læs Jesper Skibbys spændende og dramatiske historie og bliv inspireret til at lave grøn aftensmad af Ann-Christine fra Valdemarsro.
Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra