Copy
View this email in your browser

UGE 2: Alle mand op i gear!

Nu har vi været på cyklerne i otte dage, og det er ikke gået stille for sig: Sammenlagt har vi siddet i sadlen 106.162 cykeldage og tilbagelagt 1.638.463 km. Det er sejt cyklet!
Tast dine cykeldage her
Ugens gule førertrøje - uge 1: Et særligt stort tillykke til Lars fra cykelholdet "Tour de Camping" hos Dansk Camping Union, der har vundet den første af maj måneds fire gule førertrøjer. 
Læs mere om konkurrencen

I morgen er det "Hent en kollega-dag"

Tirsdag d. 10. maj bliver det endnu sjovere at cykle til arbejde. Det er nemlig "Hent en kollega-dag", hvor vi fejrer fællesskabet og cykelglæden - og får ekstra kilometer i benene. Det gælder ganske enkelt om at hente og følge en kollega til arbejde på cykel. Der er naturligvis også præmier på spil. Læs mere

Tip: Efter turen må du give dig selv kollega-trofæet

Hent en kollega

– og 9 andre tricks til at få "sløve padder" i pedalerne
Er der én eller flere på dit hold, der ikke er kommet i gang med at cykle point hjem til holdet? Som gerne vil cykle til arbejde - men endnu ikke er kommet i gang? Her deler vi vores bedste tricks til at få alle mand op i gear. Læs de 10 tricks

Er din kollega "Årets debutant" 2022?

Med "Årets debutant"-prisen belønner vi en VI CYKLER TIL ARBEJDE-deltager, der ikke tidligere har cyklet til arbejde - men som i årets kampagne er kommet i gang. Er det din kollega - eller måske dig selv? Så nominér den nye cyklist til "Årets debutant" 2022. Der er en lækker Raleigh Kent-cykel på højkant. Læs mere om konkurrencen og Læs mere om præmien

Du kan vinde mange lækre præmier!

Gavekort: Vind 1500 kr. til Friluftsland
Særkonkurrence: Ta' cyklen i fritiden - så kan du tanke op på lækkert friluftsudstyr i Friluftsland. Vi trækker lod om et gavekort på 1500 kr. blandt alle, der cykler og registrer fritidscykling i maj.
Læs mere
Smuk keramik fra Lars Rank
Én heldig hverdagscyklist kan få fingrene i dette smukke keramiksæt bestående af 2 kopper og 2 kagetallerkener samt en mælkekande fra det fine stel Colours. Dette sæt er perfekt til at servere kaffe eller te på terrassen, når forårssolen rigtig får fat.
Læs mere
Se alle præmierne
Ventoux cykelrygsæk
Den lækre og kompakte cykelrygsæk fra Ventoux rummer 15 L og er behagelig at cykle med  - bl.a. på grund af den lette vægt og de polstrede og justerbare skulder- og mavestropper. Der er en Ventoux-rygsæk til alle på ét vinderhold.
Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra