Copy

Få sunde og selvkørende elever:

Tilmeld din klasse Alle Børn Cykler

Vil du gerne have sundere, gladere og mere læringsparate elever ind ad døren? Så vær med, når omkring 100.000 skoleelever træder i pedalerne i Danmarks sjoveste skolecykeldyst den 5.-18. september 2022.
Det er gratis, alle klassetrin kan cykle med, og i år er der helt friske aktiviteter og materialer i vente til udskolingen.
TILMELD DIN KLASSE ALLE BØRN CYKLER 2022
Videresend mailen, så dine kollegers klasser også kan cykle med

Nyt til udskolingen:
Sæt unges cykelvaner til debat 

Unges cykling er i frit fald, så i år lancerer vi en ny skræddersyet indsats til udskolingen. Med et sæt sjove konkurrencer og et helt nyt forløb til dansk sætter vi unges cykelvaner til debat og styrker de store elevers bevidsthed om cyklens mange fordele - både for dem selv og for vores samfund. Indsatsen består af tre forskellige elementer, som I frit kan vælge til og fra, som I lyster. 

Læs mere og tilmeld din udskolingsklasse på alleboerncykler.dk/udskolingen.

Vind lækre cykler og meget mere

Der bliver masser at kæmpe om i årets kampagne, for vi har allerede fundet mange flotte præmier til puljen, og der er flere på vej. Hovedpræmien i Alle Børn Cykler 2022 er en spritny mountainbike, der er sponsoreret af HF Christiansen. Alle elever og læreren i vinderklassen kan dermed se frem til at flyve afsted på både cykel- og skovstier på en toplækker Principia mountainbike. Skal det være dig og din klasse?
SE ALLE PRÆMIERNE HER
KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og