Copy

Skal din klasse også være med i Danmarks sjoveste skolecykeldyst? 

At cykle giver børn selvstændighed, motion, bedre trivsel og styrket indlæring. Desværre er både cykling og fysisk aktivitet blandt børn og unge faldet bekymrende meget de senere år. Men cyklen er en helt oplagt måde at få mere bevægelse ind i hverdagen og skabe sunde og selvkørende børn. Så vær med, når ca. 100.000 skoleelever fra alle klassetrin træder i pedalerne i hele landet i Alle Børn Cykler-kampagnen den 5.-18. september 2022.

Kampagnen henvender sig til alle klassetrin, og det er gratis at cykle med. Årets hovedpræmie er mountainbikes til hele klassen OG klassens lærer. Så der er noget at kæmpe for 😊
TILMELD DIN KLASSE ALLE BØRN CYKLER 2022

Nyt til udskolingen

I år sætter vi cyklen til debat i udskolingen for at skabe større bevidsthed hos eleverne om cyklens mange fordele - både for dem selv og for vores samfund. Vi er i fuld gang med at udvikle noget super fedt materiale til jer og glæder os til at præsentere et nyt undervisningsmateriale og et sæt sjove aktiviteter og konkurrencer kun for udskolingen. Så glæd dig - og tilmeld din udskolingsklasse allerede nu.
 

Sådan tilmelder du din udskolingsklasse

Alle klassetrin skal tilmeldes på samme måde. Vi skal nok holde styr på, hvem der er hvem, og hvem der skal have det nye materiale til udskolingen 😊

Vind lækre cykler og meget mere

Der bliver masser at kæmpe om i årets kampagne, for vi har allerede fundet mange flotte præmier til puljen, og der er flere på vej. Hovedpræmien i Alle Børn Cykler 2022 er en spritny mountainbike, der er sponsoreret af HF Christiansen. Alle elever og læreren i vinderklassen kan dermed se frem til at flyve afsted på både cykel- og skovstier på en toplækker Principia mountainbike. Skal det være dig og din klasse?
KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og