Copy
View this email in your browser

Tillykke, vi er i mål!

Vi har krydset målstregen i årets VI CYKLER TIL ARBEJDE, som er rullet afsted i den mørkeste og vådeste maj måned i rekordmange år. Men det har selvfølgelig ikke skræmt os ned af cyklerne: Vi har sammenlagt siddet 287.519 dage i cykelsadlen - og indtastningen af cykeldage er jo slet ikke slut endnu. Vi kan godt være stolte af os selv! 

Solen kom endelig frem sidste cykeldag i maj, og den gav os en flot finale. Nu gælder det om at få tastet cykeldage, læne sig tilbage og nyde de imponerende resultater.

HUSK at taste dine cykeldage på din profil senest 6. juni. Vi trækker lod og offentliggør vinderne her i nyhedsbrevet og på vcta.dk fredag d. 11. juni.
Tast dine cykeldage her senest 6. juni

KONKURRENCER: Nominér en kollega

Du kan også stadig nå at nominere dine holdkammerater for deres fremragende
præstationer i to kategorier. Indsend din nominering senest 2. juni.

Årets holdkaptajn 2021

Prisen går til en holdkaptajn, der har gjort det særligt sjovt, fedt, udfordrende eller motiverende at cykle i maj. Præmien er et ophold i historiske omgivelser på Dragsholm Slot. 
Læs hvordan du nominerer

Årets debutant 2021

Med "Årets debutant"-prisen belønner vi en VI CYKLER TIL ARBEJDE-deltager, der er sprunget ud som glad cyklist i maj. Præmien er en lækker isblå Centurion Ice-cykel.
Læs hvordan du nominerer

Præmier

I kan vind elcykler, cykelgrej, slotsophold, islagkager og meget mere.
Se alle præmierne her - vi trækker lod og offentliggør vinderne d. 11. juni. 
Ophold og middag på Dragsholm Slot
Er du årets bedste holdkaptajn? Så kan du blive den heldige vinder af én overnatning for to personer i de historiske omgivelser på Dragsholm Slot - inkl. en 3-retters sæsonmenu og vinmenu i slottets Bistro.
Værdi: 3.275 kr.
Læs mere
Lækker citybike fra Centurion
Årets debutant på cyklen i maj vinder den lækre Centurion Ice-citybike: Et smukt isblåt stel fyldt med kvalitetskomponenter, som er skabt til hverdagscykling, og som kræver minimal vedligeholdelse. 
Værdi: 5.999 kr. 
Læs mere
Roswheel-tasker fra Coop Shopping
Kør ud i det blå og vind et sæt med seks lækre og praktiske Roswheel-cykeltasker fra Coop Shopping. De vandtætte tasker er lige til at klikke af og hurtige at åbne og lukke. Perfekt til lange cykelture i al slags vejr.
Værdi: 2.976 kr.
Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra