Copy

Information og materialer til

Alle Børn Cykler i 0.- 6. klasse

Et nyt skoleår står for døren, og snart er det tid til at tage "cykelbrillerne" på og gå ombord i to ugers sjov og lærerig Alle Børn Cykler.

Kampagnematerialerne er klar til print
Igen i år får du alle materialerne digitalt, så du selv kan printe dem ud i det omfang, du vil bruge dem.  

Allerede nu kan du finde kampagneguide, køreskema, cykeltjekskema og alle de andre kampagnematerialer for 0.-6. klasserne her på materialesiden
Tip: Via din profil kan du altid nemt klikke dig videre til alt, du skal bruge af kampagnematerialer og undervisningsmaterialer.

Undervisningsmaterialer med cyklen i centrum

I Alle Børn Cykler kan eleverne både bruge benene og hovedet! I det spændende udvalg af målrettede undervisningsmaterialer er der masser af muligheder for undervisning med cyklen som eksempel - men også fysisk aktiv undervisning ude på cyklerne.
Underviser du i indskolingen?
Så prøv fx ”Cykelleg med grammatik”, få styr på søjlediagrammet med ”Matematik med cyklen” eller lad eleverne fortælle skoleinspektøren, hvad der kan få dem til at cykle mere med opgaven ”Den cykelvenlige skole”.
Underviser du på mellemtrinnet?
Så prøv fx ”Cykelstafet med grammatik” i dansk, gå på opdagelse i historien med ”På cykel gennem tiden” eller genopfind jeres by som cykelby og arbejd med FN's verdensmål med "Pedalkræfter i fremtidens by.”
Find alle undervisningsmaterialer her

Vind seje mountainbikes - og meget mere!

Hovedpræmien i Alle Børn Cykler 2022 er lækre mountainbikes, der er sponsoreret af HF Christiansen. Alle elever og læreren i vinderklassen kan dermed se frem til at flyve afsted på både cykel- og skovstier på en toplækker Principia mountainbike. Der er også cykelhjelme, lygter og masser af andre præmier på spil.
Se alle præmierne her

 Tak til præmiesponsorerne

KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og