Copy
View this email in your browser

Du kan stadig nå at sætte holdet - vi cykler om:

motionmailapp.com
Nedtællingen er i gang til en skøn måned på cyklerne, hvor vi får god og gratis motion, kommer i højt humør og sparer en dejlig masse benzin. Er du og kollegaerne ikke meldt til endnu? Så er det nu, I skal slå til!

Tip: Print tilmeldingsskemaet og tag det med til frokost-pausen

Husk is-konkurrencen: Meld holdet til senest mandag kl. 15 og vind is til hele holdet
 
Tilmeld holdet her

Nyt i år: Du kan også cykle med i fritiden

Mange af jer har efterspurgt muligheden for også at registrere fritidscykling. Derfor ruller vi i år en særlig fritidscyklings-konkurrence i gang. Du kan vinde gavekort til lækre friluftssager hos Friluftsland - og et startnummer til Hansens Cykelløb. Og så får du selvfølgelig også fornøjelsen af at se kilometerne vokse! 
Læs mere

Bliv holdkaptajn og vind!

Stil dig i spidsen for et cykelhold i maj - så kan du blive den heldige vinder af en 3-retters sæsonmenu inkl. vinmenu for 2 personer på valgfri Brdr. Price-restaurant. Her er gode råvarer og glæden ved det gode måltid altid i fokus.

Læs mere om konkurrencen
- og sæt dit cykelhold her

Ta' cyklen & vind mange lækre præmier!

Et års cykelmedlemskab hos Swapfiets
Alle deltagere på et hold får et års medlemsskab hos Swapfiets, der giver adgang til en Swapfiets Deluxe 7 med fuld udstyrspakke. Der er inkluderet fri service i alle Swapfiets' medlemskaber. Læs mere
Burgermenu fra Jensens Bøfhus
Et heldigt vinderhold kan tage cyklerne forbi det lokale Jensens Bøfhus og nyde en valgfri aftenburger inkl. fries og dip til hele vinderholdet.
Læs mere

 
Se alle præmierne
Udstyrspakke fra Cykelgear.dk
Med denne udstyrspakke bliver alle på et vinderhold ekstra godt kørende i al slags vejr! Pakken indeholder lækre solbriller, halsedisse, strømper og sadelbetræk.
Læs mere
 
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra