Copy
View this email in your browser

UGE 2: Fuld pedal fremad!

Første cykel-uge er i hus, kilometerne tikker lystigt ind og vejrmæssigt blev vi jo forkælet maksimalt. Tak for alle de flotte september-cykelbilleder i fotokonkurrencen, der stadig er i fuld gang. 
Solskinvejret har virkelig været meget dejligt - men for dig, der hungrer efter at inkassere regnvejrs-trofæet, er denne uge jo allerede begyndt meget mere lovende: Mon ikke du kan ramme en byge og udløse trofæet på din profil

Nu, hvor vi er halvvejs i VI CYKLER TIL ARBEJDE, er det tid til at gøre status med holdkammeraterne - og skæve lidt til konkurrenterne: Ligger I lunt i svinget? Eller er I ved at få baghjul? Uanset hvad er det tid til at sætte en slutspurt ind!
Tast cykeldage på din profil

4 fif: Sådan får du 'dovenlars' med ud at cykle

DU har selvfølgelig cyklet afsted i fuld galop hver eneste dag og gaflet de fleste trofæer allerede. Men måske er der nogle af dine holdkammerater, der ikke rigtigt er kommet ud af cykelskuret endnu? Læs hvordan du motiverer selv den mest cykelsky holdkammerat:

 

1. Sig resultaterne højt!
Hæng holdets køreskema op. Tjek det hver dag - og råb højt, hvis nogen glemmer at skrive deres point. Eller værre: Glemmer at cykle!
2. Send en morgen-sms
Kender du en, der trænger til et lille skub? Frem med mobilen og skriv: "Hej Lis. Dejligt vejr i dag. Husk at cykle :-) Hilsen Per"
3. Dovenlars!
Nogle trænger til et stort skub. Fx en at følges med. Vis overskud. Kør forbi Lars, ring med klokken og hiv ham op på cyklen. 
4. Lok med en kage
Mennesker vil gerne vinde noget! Lov en ekstra præmie, hvis I når et bestemt antal cykeldage eller kilometer. Vi foreslår kage.
Bonus: Du må give dig selv kollegatrofæet og kagetrofæet på din profil, hvis du følger fif nr. 3 og 4.

Konkurrence: Del din september-cykelvej og vind!

Vi fejrer alle hverdagens små og store cykeloplevelser med en konkurrence: Vis os hvad du oplever du på din september-cykelvej. Hvilken flot, sjov eller pudsig ting cykler du forbi på din vej til eller fra arbejde? Hop af cyklen, snup et billede og send det til os senest mandag d. 20. september. Læs mere her

Ta' cyklen og vind præmier

Vind elcykler, cykellygter, termokander, bogpakker og meget mere. Hovedpræmien er lækre elcykler fra Gazelle til alle på vinderholdet. Se alle præmierne her
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra