Copy

Du kan stadig nå det!
Hjælp os med at få flere børn i sadlen

Vi vil gerne sikre, at Alle Børn Cykler kampagnen fortsat er aktuel for både lærere og elever i de kommende år. Selvom du ikke har haft en klasse med i årets Alle Børn Cykler - faktisk særligt derfor -  har vi brug for dine input.

Så hvis du endnu ikke har udfyldt evalueringen, håber vi, at du vil bruge 5 minutter på at udfylde spørgeskemaet inden fristen den 31. oktober og hjælpe os med at blive klogere.
Alle, der udfylder spørgeskemaet senest den 31. oktober, deltager i lodtrækningen om en dejlig gavekurv med lidt lækkert til ganen. (OBS. Deltagelse kræver angivelse af din e-mailadresse).

Vi håber, at du vil tage dig tid til at hjælpe os - og at vi ses når Alle Børn Cykler ruller ud på cykelstierne igen den 5.-18. september 2022.
Udfyld spørgeskemaet

5.B fra Nordre Skole vandt cykler

De 23 elever fra 5.B og deres lærer kan nu cykle videre med stil. Årets hovedpræmie er nemlig en lækker mountainbikecykel fra MBK eller Centurion sponsoreret af HF Christiansen. Ud over 5.B, der løb med hovedpræmien, var der 21 andre klasser, der også var heldige i lotteriet og har vundet alt fra klassefester, klokker og karameller til fidget spinners og klassefester. Se de heldige vinderklasser her. Tak til præmiesponsorerne: Hf Christiansen, Reelight og ABUS.
KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og