Copy

Årets Børnecyklist 2021 hedder Bertil

Stort tillykke til 10-årige Bertil Emil Vester Mortensen fra 4.b på 4kløverskolen i Ørbæk, der er Årets Børnecyklist 2021. Bertil, der cykler længere til skole hver dag end mange voksne til arbejde, blev overrasket med en videohilsen fra Cyklistforbundets direktør, Klaus Bondam, midt under en lejrtur til Svendborg.

Bertil kan nu se frem til at modtage en flot ny mountainbike fra HF Christiansen, og der er et gavekort til en biograftur for to med popcorn og sodavand på vej til de øvrige 6 finalister. Tusind tak til alle jer, der har nomineret hele 62 børn til prisen. Det var svært at vælge blandt de mange seje cykelbørn.

Læs mere om Bertil og se hvem de øvrige finalister var her.

Husk at indtaste klassens cykeldage


Der er mange dejlige præmier på højkant i årets Alle Børn Cykler kampagne. Men skal I være med i lodtrækningen, skal du først indtaste klassens point på alleboerncykler.dk. Vi trækker også lod om en fiks termoflaske fra Primus og en skøn æske chokolade fra Kjærstrup blandt dem, der har indtastet deres klasses point inden fristen den 3. oktober.


Sådan gør du

1. Tæl alle krydserne i de tre kategorier cykeltjek, cykeldage og hjelmdage sammen på køreskemaet.
2. Log ind på din profil og klik på din klasse 
3. Indtast klassens point senest den 3. oktober.
Indtast klassens resultat

Vinderen af fotokonkurrencen er fundet

Stort tillykke til eleverne fra Mars (6. og 7. klasse) på Ærø Friskole. De har vundet et pizza-party for det bedste ”klassen på cykeltur” billede i årets fotokonkurrence. Og eleverne fra Mars fik virkelig trådt i pedalerne. Billedet er nemlig fra deres lejrtur, hvor de er cyklet fra Ærø til Langeland. 
 
Tak til alle de klasser, der har sendt deres glade og kreative cykeltursbilleder ind til konkurrencen. Vi bringer en række af de bedste bidrag på Cyklistforbundets Facebook og Instagram i den kommende tid.
 
Har du også lyst til at tage din klasse med på cykeltur men ved ikke lige, hvordan du skal gribe det an? Så tjek vores guide:  Sådan kommer du og din klasse godt på cykeltur. Følger du de syv simple råd, er I snart på vej.

Print jeres diplomer

Tillykke med, at I har gennemført kampagnen! Som bevis får I her et klassediplom, som I kan printe ud, udfylde med jeres samlede point og hænge op i klasseværelset.

Du kan også printe elevdiplomer, så hver elev kan tage sit eget diplom med hjem.

Hent diplomerne her.

Hvem er Danmarks Cykelfamilie #1?

 
Børnefamilier landet over inviteres med i konkurrencen om at blive Danmarks Cykelfamilie #1. Deltagelse sker ved at indsende billeder og fortælle, hvordan cyklen gør en positiv forskel i deres familie, og hvorfor netop de er Danmarks Cykelfamilie #1. Konkurrencen kører til den 10. oktober, og præmien er et gavekort på 10.000 kr. til køb af cykler og cykeludstyr. Læs mere om konkurrencen her og del linket med forældrene på Aula.

Konkurrencen præsenteres af partnerne i Alle Børn Cykler Alliancen.
- Sammen får vi børn til at cykle. 

VIND LÆKRE PRÆMIER TIL HELE KLASSEN

Hovedpræmien i Alle Børn Cykler 2021 er en toplækker mountainbike til alle elever og læreren i vinderklassen af mærket MBK MUD Suspension eller Centurion Violator sponsoreret af HF Christiansen. Men der er masser af andre præmier på spil. I kan fx også vinde Fidget Spinners, ringeklokker, klassefester og meget mere. Se alle præmierne her 

Tak til præmiesponsorerne:


                      

VIGTIGE DATOER

27. august: Tilmeldingsfrist
6. – 19. september: Alle Børn Cykler
23. september: Kåring af Årets Børnecyklist
3. oktober: Frist for indtastning af cykeldage
8. oktober: Præmieoverrækkelse
KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og