Copy
View this email in your browser
Hvad er bedre end en cykeltur under septembers blå himmel? Om to uger triller tusindevis af glade deltagere ud på cykelstierne til september-udgaven af VI CYKLER TIL ARBEJDE. Det er gratis for dig, der var med i maj. 

Sådan gør du:
Du er automatisk inviteret til at køre med på det hold, du var på i maj, så alt hvad du skal gøre er at logge ind på din profil og acceptere invitationen. 

"Tak for et skub bagi med ”Vi cykler til arbejde”. Jeg har døjet med senfølger efter corona og har haft et hårdt første trimester af min graviditet samtidig – så det var nødvendigt med et spark i r*ven for at komme i gang med at cykle igen!",
siger en tidligere deltager.

 

Har du også brug for et spark i r*ven? Meld dig til her
HUSK: Det er gratis, for alle der var med i maj. Var du ikke med, kan du sagtens deltage alligevel: I skal være 2-16 kollegaer på et cykelhold og det koster 75 kr. pr. deltager.

5 inspirerende cykelpodcast

Det næstbedste efter at cykle er selvfølgelig at tænke på cykling - og lytte til andre, der taler om cykler! Vi anbefaler fem podcasts, som både giver dig smil på læben, gør dig klogere og giver dig input til snakken omkring frokostbordet. Nu kan det fx blive dig, der siger:

"Vidste I, at 60% af den voksne befolkning har over otte timers stillesiddende aktiviteter på en hverdag?"
"Vidste I, at den anbefalede daglige fysiske aktivitet svarer til at cykle 3 km hver vej til og fra arbejde?"
Læs - eller genlæs: Fem inspirerende podcast om cykling 

Og så håber vi selvfølgelig, at al den snak om cykling og hvor sundt og godt det er for såvel hjerne som hjerte, vil give dig lyst til at hoppe i sadlen og melde dig og dit hold til den helt særlige september-version af VI CYKLER TIL ARBEJDE.
Tilmeld dig september-kampagnen

Hent en kollega - og få trofæet

Selvom september-udgaven af VI CYKLER TIL ARBEJDE kun er to ugers cykling, har vi ikke skåret ned på trofæ-jagten. Nu hvor de fleste af os er fysisk tilbage på arbejde, er det oplagt at hente en kollega på vej på arbejde. Hvem ved, måske er du så heldig at inkassere regnvejrstrofæet og kollegatrofæet samme dag. - og hvis du vil lave et hattrick, kan du tage kage med og erhverve dig kagetrofæet oveni.

Læs: Sådan får du trofæerne

Hvem skal med på cykelholdet?

Få styr på tropperne, før du melder jer til. Brug tilmeldingsskemaet til at samle dit hold.

Print skemaet her

Tip: Print også plakaten, hæng den op og spred september-cykelstemning på arbejdspladsen

Ta' cyklen og vind præmier

Vind cykelgrej, termokander, islagkager og meget mere.
Hovedpræmien er en elcykel fra Gazelle til alle på vinderholdet:
Med et markant design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Den fås i et væld af lækre farver og  er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist. Der en Hyban 2.0 til alle deltagere på ét vinderhold.

Værdi: 549 kr. pr. deltager

Læs mere
Ta' cyklen to uger i september og vind økologiske islagkager med flødeis med hakket chokolade og hjemmebrændt nougat, overhældt med mørk Hansens chokolade.
Der er en islagkage til hver deltager på ét cykelhold. 

Værdi: 149 kr. pr. deltager

Læs mere
Hele dit cykelhold kan vinde seje CIO magnetlygtesæt fra Reelight. Sættet har lygtehus og beslag integreret i én elegant og strømlinet enhed. Så elegant at Reelight CIO har vundet den prestigefyldte Red Dot design pris.

Værdi: 399 kr. pr. deltager

Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra