Copy

Hjælp os med at gøre Alle Børn Cykler bedre

Tak fordi du var med i Alle Børn Cykler 2021. Kampagnen skal fortsat være sjov og relevant at være med i for både lærere og elever. Så har du endnu ikke udfyldt evalueringen, så håber vi, du vil tage dig tid til at fortælle os, hvad du og dine elever har syntes om at være med i kampagnen. 

Vi trækker lod om en dejlig gavekurv med lidt lækkert til ganen blandt dem, der har udfyldt evalueringen senest den 31. oktober.

Psst! Alle Børn Cykler vender tilbage den 5.-18. september 2022. Håber vi ses! 
Udfyld evalueringen

Skolen, hvor eleverne cykler verden rundt

På Ejerslykkeskolen i Odense springer eleverne på cyklen, når de skal i skoven, besøge virksomheder eller i teatret. Her er cyklen et redskab til at lave god undervisning med, fordi lærerne ikke er bundet til klasseværelset.
Læs hele historien om den cykelglade skole her.

5.B fra Nordre Skole vandt cykler

De 23 elever fra 5.B og deres lærer kan nu cykle videre med stil. Årets hovedpræmie er nemlig en lækker mountainbikecykel fra MBK eller Centurion sponsoreret af HF Christiansen. Ud over 5.B, der løb med hovedpræmien, var der 21 andre klasser, der også var heldige i lotteriet og har vundet alt fra klassefester, klokker og karameller til fidget spinners og klassefester. Se de heldige vinderklasser her. Tak til præmiesponsorerne: Hf Christiansen, Reelight og ABUS.
KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og