Copy
View this email in your browser

UGE 4: Slutspurt

Tiden flyver, når vi har det sjovt - og INTET er jo sjovere end at cykle! Det viser VI CYKLER TIL ARBEJDE-statistikken med al tydelighed. For selvom forårsvejret har været drilsk, har cykelentusiasmen indtil videre været helt i top:
  • 90,4 % af os har været i sadlen mindst én dag.
  • Næsten 1.000 har hentet en kollega og udløst kollega-trofæet. 
  • Hele 38,8 % af os har fået så gode cykelvaner, at vi har inkasseret 5 dage i streg-trofæet. 
  • Der er også blevet cyklet flittigt på både Hent en kollega-dag og Omvejs-onsdag. Scroll ned og se hvem, der har vundet de to konkurrencer.
Vi er dybt imponerede over indsatsen! Men nu nærmer vi os målstregen, og det er tid til at sætte slutspurten ind og få de sidste cykeldage og trofæer i hus. 
Tast dine cykeldage her

I denne uge kan du:

1) Gøre som bussen...

...og køre med flag på Kronsprins Frederiks fødselsdag i morgen.

2) Indlede en slutspurt

Det er NU, du og dine holdkammerater har chancen for at skovle de sidste cykeldage og trofæer ind. Husk at taste på din profil.

3) Nominere "Årets debutant" 2021

Med "Årets debutant"-prisen belønner vi en VI CYKLER TIL ARBEJDE-deltager, der ikke tidligere har cyklet til arbejde - men som i årets kampagne er kommet i gang.
Der er en lækker isblå Centurion Ice-cykel med 7 gear på højkant.

Læs mere om konkurrencen

Sarah blev Årets debutant 2020

16 kilometers bakket landskab til arbejde hver vej var ikke noget, Sarah Wedsted havde regnet med, hun skulle cykle flere gange om ugen. Alligevel tog hun kampen op og endte med at blive kåret som Årets debutant i sidste års VI CYKLER TIL ARBEJDE.
Læs mere

Vinderne af Omvejs-onsdag og Hent en kollega-dag

Tusind tak for alle de skønne bidrag til begge konkurrencer. Et kæmpe tillykke til vinderne:
Omvejs onsdag:
Linda fra holdet "Afd. 3" fra Envases Europe A/S, der kørte en flot omvej på 22,5 km Horsens-egnen, hvor hun blandt andet mødte to heste.
Hent en kollega:
Stefanie fra holdet "Kanylefræserne" fra Sygehus Lillebælt, der hentede og fulgte sin kollega Binasa til arbejde gennem Koldings bakkede terræn. 
 
Klik og se alle de tilsendte billeder fra Omvejs-onsdag og Hent en kollega-dag

Køb plakaten


Vi har fået trykt årets flotte plakat, så den kan pynte på din væg derhjemme eller på jobbet. Plakaten måler 50 x 70 cm og er trykt for mat, syrefrit papir. Pris: 25 kr. + porto.

Køb den her

Skal Cykelprisen 2021 gå til din arbejdsplads?

Cyklistforbundet står sammen med transportminister Benny Engelbrecht og Dansk Industri bag Cykelprisen 2021, der gives til en virksomhed, der i takt med genåbningen af samfundet har gjort en særlig indsats for at fremme cykling blandt medarbejderne. Det kan være et konkret tiltag eller det gode eksempel; eksempelvis virksomhedslederen, der motiverer medarbejderne til at cykle gennem sit eget engagement, eller medarbejdergruppen, som har skabt en stærk cykelkultur på arbejdspladsen.

Lyder det som din arbejdsplads? Så læs her hvordan du indstiller virksomheden til prisen. Sidste frist for at indsende en indstilling er 1. juni.
Læs mere

Præmier

I kan vind elcykler, cykelgrej, slotsophold, islagkager og meget mere.
Se alle præmierne her
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra